2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

similla sorunu cevaplamadığımızı düşünme canım, benim o konuda hiç bir bilgim yok ben hap kullanmıyorum hiçte kullanmadım.

demet bencede ayıp etmişler bir daha haber verirlerse sende bi makarna yap, kusura bakmayın yine iptal falan edersiniz diye düşünmüştüm dersin

arkadasım hamilemisin bilemiycem ama bence hap kullanmaktan hemen vazgec.hap kullanmayı kimse tavsiye etmiyor.insanın hormonal yapısını değiştiriyor.kıllanma kısırlık bi sürü seye sebep olabiliyor.bunları yasayanlar var.daha yeni evlisiniz gözünüzü seveyim yaa bırak eşin korunsun.(prezervatif) biz de yeni evliyiz ben hiç hap falan kullanmadım.eşimde her zaman korunmaz ayıptır sölemesi dısarıya gönderiveriyor minikleri o kadar.senin cevrende cocugu olamayan yok heralde.Allah korusun kısırlık yada ona yakın hastalıklarla ugrasmak baslı basına bi iş.içinde bişey kalmaması acısından 4-5 gün sonra test yapabilirsin bizide haberdar et tmm mi bende merak ederim.Allah herseyi gönlüne göre versin canım

kızlar bosch marka ütü kullanan var mı aranızda? benim ütüm çok kötüydü ya bu ay ütü alacaz. herşeyi boschtan aldık eşim onuda bosch alalım diyor. acaba iyimidir bilmiyorum.

kızlar bosch marka ütü kullanan var mı aranızda? benim ütüm çok kötüydü ya bu ay ütü alacaz. herşeyi boschtan aldık eşim onuda bosch alalım diyor. acaba iyimidir bilmiyorum.

bosch nasıl bilmiyorum çevremde kullanan yok ben annem görümcem tefal kullanıyoruz çok memnunuz hatta eşimin kuzeni bu ay evleniyo bizden gördü o da tefal aldı ama bosch un ürünleri de çok güzel

tsemavi çok güldüm yaa dışarı gönderiweriyor minikleri Ay sen çok yaşa bizde dışarı def ediyoruz minikleri Hap kullanmaya bende cesaret edemedim kilo alma, hormonların bozulması vs yüzünden.

Sofistike eşim aslen trabzonlu canım ama 1 kere gitmiş. Aileler ordan yani ama trabzonlular bilirsin memleketlerine düşkündür. Bikaç kişi toplansınlar hemen horon teperler filan. İstanbuldaki düğünümüz sırf horondu. O yüzden takımınıda destekler. Ama fanatik beşiktaşldırı. Aynen dediğin gibi yenilirse yanına yaklaşma. Fena sinirli olur ne kadar saçma ya.

Demet yorulmamışsın iyi olmuş bidahaki sefere gelmek isterlersede sen ertelersin, h.sonu gelin dersin.

ayıp etmişler. yarım saat içinde haber verilir mi? umarım eve gidip hazırlık felan yapmamışsındır canım.

yok canım tam işten çıkıodum kocam almaya gelmişti tel i ona verdim lavobaya gitmek için iyiki vermişim msj gelince bakmış benim msj okuma alışkanlığım yok hiç bakmam hazırlık yapardım valla

annemdeyken daha önce bosch kullandık çok kötüydü tefal aldık kesinlikle ütü de tafal 1 numara bana kaynanam hediye ettiği için philiıps o da iyi ama tefal kadar değil ilk fırsatta kendimizi toparlayınca tefal alıcaz eşim çok ütü yaptığı için değiştirelim diyo

günaydın hanımlar,

ben de bugün işe geldim toparlandım iyice gerçi hastayım falan dedim kimse bi geçmiş olsun bile demedi ya neyse

bu korunma mevzusu ile ilgili bilişnçsizce yorum yapılıyor hala arkadaşlar doktora gidin ve korunma yöntemleri ile ilgili bilgi alın. haplar kısır falan yapmaz inanmayın böyle şeylere.... burda bizler her ne kadar onu kullan bunu kullan desek de yanlış çnkü hiç birimiz uzman değiliz. doktora gidin muayene olun o size en uygun en sağlıklı korunma yöntemini verecektir zaten.... bebek istemediği halde hiç korunmamak çok büyük cahillik bence geri çekilme bir korunma yöntemi değildir... istenmeyen gebeliklere sebep olduğunda daha mı iyi olur? lütfen bilinçli davranın ki sonra üzülmeyin sıkılmayın....

benim bi sıkıntım var
eşimin kuzeni burda oturuyor evli iki çocuğu var. ve ben bu kuzeniyle face üzerinden tartışmıştım. o kadar saçma sapan şeyler yazmıştı ki bende kayıtsız kalamamıştım o zaman eşimle nişanlı felanda değildik sevgiliydik ama zaten bizim uzuuun bi sevgililik dönemimiz olduğu için herkes beni bilir ve tanırdı. atışma nedenimizde şuydu; eşim polisliği kazanmış okula gitmişti 7 ay. e bizde artık işi olacağı için nişan planları felan yapmaya başlamıştık şu zaman olur diye. facede bizim resimlerimizin altına arkadaşlarla muhabbet dönüyodu düğün yakın gibilerinden....bu da yırtık şeyden çıkar gibi araya girip '' sen şimdi böyle diyosun evlende gör şimdi herşey tatlı, güzeldir, bence hemen evlenme biraz paranı kazan keyfini sür hayatını yaşa'' vs... bende bunu okuyorum ve kadınıda tanımıyorum kuzeni olduğunu bilmiyorum hakikaten gerçi bilsemde farketmezdi... eşimde yazmış '' abla e bunun için iş güç sahibi olmak istiyodum şükür oldum''felan yazmış ama bu hala aynı teraneye devam etmiş aklınca nasihat ediyo... bende dayanamadım ''aa nolmuş burası güzin abla sayfasına dönmüş :))'' yazdım. bu sefer bana sardı kadın... o kadar sinirlenmiştim ki eşimi arayıp bayağı çemkirmiştim. koca kadınsın ne alaka facede böle çocukça şeylere ne gerek var. o gün bu gün kadından pek haz etmiyorum. ve bu zatı muhterem eşimi arayıp size gelmek istiyoruz demiş.... eşimde doğal olarak buyrun gelin sofistikeylede konuşıyım şimdi işteyim tekrar haberleşiriz demiş. kadında haftaya ararım söylerim ne zaman gelcemizi demiş.... bide bu kadın görümceme gençken olmadık şeyler yapmış bayağı çirkef bişeymiş hala büyük görümcem mesafelidir ona selam alır selam verir sadece... açıkçası öyyle bi kadını evime almak istemiyorum ama gelmede denilmez. bu forumdada okuyoruz büyü felan aklıma ilk o geldi Allah korusun. napcamı bilmiyom hani kavga ettik onu pek takmam gelsin buyursun ağırlarım sırf eşimin kuzeni diye ama kem gözlüyse öyle insandan korkarım. bilmiyorum napacağımı:44:

topic tavan yaptı 12 kişi....

heragirl canım geç olsa da geçmiş olsun atladık galiba lütfen küsme nasılsın

herseke günaydın kızlarr. ayyy önceki yazıları okudum da gözlerim yoruldu valla nasılsınız bugün ne var ne yok ? canım boscun ürünleri cok kaliteli olur.ama ütüsü nasıldır bilmiorum ,iyidir heralde.benm hersey arcelikten ütüm de tabi.memnunum.

canım bence tefal al. hiç riske atma iyimidir değilmidir diye.

bilmem mii çok düşkünüzdür:)) benimkide burda hemen buldu gurbetçi trabzonluları artık maçlara gideceklermişş kendimi trabzondaymışım gibi hissettim çok iyiydi diyo

heracım geçmiş olsun canım araya kaynamışsın kusura bakma

teşekkür ederiiimm arada naz yapmak iyi oluyomuş

sofişcim sen hiç öyle şeylere takılma.... hiç bişicik olmaz kötülük eden kendisine etmiş olur Allah görür herşeyi.... sen o gelmeden bi de geldiğinde 7 şer tane ayetel kursi, nas, felak oku üfle evine hiç bişicik olmaz... walla ben hep misafir gelmeden yapıyorum... kimin gözü değer kiminki değmez belli olmuyor. o kadar ii niyetli bakanın beğenenin bile gözü değer bazen... sen duanın gücüne inan bişicik olmaz korkma... aklına kötü şey getirme...

canım evet bu kanıtlanmıs bişey değil ben bunu biliyorum ama cevremde cok yasayan var.söylenmese bile hormonları değiştiriyor.bi arkadasımda sahit oldum malesefki kız maymun gibi oldu kıllanma yapıor.kimse de tavsiye etmiyor k bakma ama doktorlarında söylediği hersey dogru diye bişey yok.ve gericekilme de korunma yöntemlerinden bi tanesi ama oranı düşük.sen iyi arastır tmm mı.bence en garantili en güvenlisi prezervatifler.ama geri cekilme yöntemiyle de bişy olmadı bizde şükür:) ayrıca bu ay biz bebek calısmasına basladık vee hemen bebek olcak diye bişey yok zaten arkadaslar.ilk seferinde olanların nadir olur arastırın bunu .
0-3 ay % 25
3-6 ay % 50
6-9 ay % 75
9-12 ay % 100 oranlar böyle.hemen içine gitti die korkmayın bebek olma olasılıgı düşük oluyor.doktorlarda 1 sene onun için tedaviye baslamıorlar 1 sene dolmadan cünkü bebeğin olma sürecindeki en yüksek zamanlar die.

heracım geçmiş olsun okumuşuzdur ama unutmuşuzdur söylemeyi yaa kusura bakma..

sofistike bence en azından bir kere gelsinler, ne kadar istemesende evini görmek isteyecektir akraba sonuçta. mesafeli davranırsın çok samimi davranma. anlar heralde.

canım evet bu kanıtlanmıs bişey değil ben bunu biliyorum ama cevremde cok yasayan var.söylenmese bile hormonları değiştiriyor.bi arkadasımda sahit oldum malesefki kız maymun gibi oldu kıllanma yapıor.kimse de tavsiye etmiyor k bakma ama doktorlarında söylediği hersey dogru diye bişey yok.ve gericekilme de korunma yöntemlerinden bi tanesi ama oranı düşük.sen iyi arastır tmm mı.bence en garantili en güvenlisi prezervatifler.ama geri cekilme yöntemiyle de bişy olmadı bizde şükür:) ayrıca bu ay biz bebek calısmasına basladık vee hemen bebek olcak diye bişey yok zaten arkadaslar.ilk seferinde olanların nadir olur arastırın bunu .
0-3 ay % 25
3-6 ay % 50
6-9 ay % 75
9-12 ay % 100 oranlar böyle.hemen içine gitti die korkmayın bebek olma olasılıgı düşük oluyor.doktorlarda 1 sene onun için tedaviye baslamıorlar 1 sene dolmadan cünkü bebeğin olma sürecindeki en yüksek zamanlar.

Sofistike bencede duanın gücü canım kesinlikle. oku evinin içine üfle. Rabbim hepimizin ewini yuvasını kem gözlerden, nazarlardan korusun işallah.

Kızlar dünkü yaptığım mantarlı tavuk sotem çok güzeldi. Eşim bayıldı. Yediğim en güzel sotedi diyo. Çok şükürki bütün yaptığım yemekleri beğeniyo kocacım. Yanınada spagetti yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…