iyi akşamlar kızlar.ya benim özel bi sorunum var.tabiki herşeyi paylaştığımız gibi bunuda önce sizinle paylaşıcam:)
ben doğum kontrol hapı olarak yazz kullanıyorum.20 taneydi sanırım pembe,5 beyaz (etkisiz) hapı var.ben 1 gün pembeyi unuttum,kullanma kılavuzuna göre beyaz hapları geçip yeni kutuya başladım.hastalanma zamanım normaldi ama önce 3-4 gün koyu renk bişeyler gelip durdu,sanki kan çok azdı hatta hamilemiyim şüphesiyle test bile yaptım,3-4 gün sonra ben normal bi şekilde hastalığa devam ettim ve 7-8 gündür hastalığım devam ediyo.fikriniz varmı?hapımı bırakıyım napıyım iyce kararsız kaldım ve korkuyorum bişeymi oldu acaba :18::18::18::18:
kızlar bosch marka ütü kullanan var mı aranızda? benim ütüm çok kötüydü ya bu ay ütü alacaz. herşeyi boschtan aldık eşim onuda bosch alalım diyor. acaba iyimidir bilmiyorum.
ayıp etmişler. yarım saat içinde haber verilir mi? umarım eve gidip hazırlık felan yapmamışsındır canım.
kızlar bosch marka ütü kullanan var mı aranızda? benim ütüm çok kötüydü ya bu ay ütü alacaz. herşeyi boschtan aldık eşim onuda bosch alalım diyor. acaba iyimidir bilmiyorum.
topic tavan yaptı 12 kişi....
heragirl canım geç olsa da geçmiş olsun atladık galiba lütfen küsme nasılsın
canım bence tefal al. hiç riske atma iyimidir değilmidir diye.kızlar bosch marka ütü kullanan var mı aranızda? benim ütüm çok kötüydü ya bu ay ütü alacaz. herşeyi boschtan aldık eşim onuda bosch alalım diyor. acaba iyimidir bilmiyorum.
Sofistike eşim aslen trabzonlu canım ama 1 kere gitmiş. Aileler ordan yani ama trabzonlular bilirsin memleketlerine düşkündür. Bikaç kişi toplansınlar hemen horon teperler filan. İstanbuldaki düğünümüz sırf horondu. O yüzden takımınıda destekler. Ama fanatik beşiktaşldırı. Aynen dediğin gibi yenilirse yanına yaklaşma. Fena sinirli olur ne kadar saçma ya.
heracım geçmiş olsun canım araya kaynamışsın kusura bakma
günaydın hanımlar,
ben de bugün işe geldim toparlandım iyice gerçi hastayım falan dedim kimse bi geçmiş olsun bile demedi ya neyse
bu korunma mevzusu ile ilgili bilişnçsizce yorum yapılıyor hala arkadaşlar doktora gidin ve korunma yöntemleri ile ilgili bilgi alın. haplar kısır falan yapmaz inanmayın böyle şeylere.... burda bizler her ne kadar onu kullan bunu kullan desek de yanlış çnkü hiç birimiz uzman değiliz. doktora gidin muayene olun o size en uygun en sağlıklı korunma yöntemini verecektir zaten.... bebek istemediği halde hiç korunmamak çok büyük cahillik bence geri çekilme bir korunma yöntemi değildir... istenmeyen gebeliklere sebep olduğunda daha mı iyi olur? lütfen bilinçli davranın ki sonra üzülmeyin sıkılmayın....
günaydın hanımlar,
ben de bugün işe geldim toparlandım iyice gerçi hastayım falan dedim kimse bi geçmiş olsun bile demedi ya neyse
bu korunma mevzusu ile ilgili bilişnçsizce yorum yapılıyor hala arkadaşlar doktora gidin ve korunma yöntemleri ile ilgili bilgi alın. haplar kısır falan yapmaz inanmayın böyle şeylere.... burda bizler her ne kadar onu kullan bunu kullan desek de yanlış çnkü hiç birimiz uzman değiliz. doktora gidin muayene olun o size en uygun en sağlıklı korunma yöntemini verecektir zaten.... bebek istemediği halde hiç korunmamak çok büyük cahillik bence geri çekilme bir korunma yöntemi değildir... istenmeyen gebeliklere sebep olduğunda daha mı iyi olur? lütfen bilinçli davranın ki sonra üzülmeyin sıkılmayın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?