2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın kızlar, ben iş yerine 2 araçla geliyorum.Bu gün ikinci araca binmek yerine mecidiyeköy den beşiktaşa kadar yürüdüm ofise daha da erken geldim.40 dakikalık bir yürüyüş o kadar iyi geldiki anlatamam.

''Geri Çekme (Coitus İnterruptus) yöntemi başarılı bir aile planlaması yöntemi midir?
Hayır. Geri Çekme (Coitus İnterruptus) yönteminin güvenirliliği düşük olduğundan istenmeyen gebeliklerin büyük kısmı bu yöntem sonucunda oluşmaktadır.
Yöntem tamami ile erkeğin kontrolüne, ilişkideki tecrübesine; yani penis vajina içinde erken boşalmamasına bağlıdır.

Geri Çekme (doğal yöntemlerle korunma) yönteminin diğer başarısızlık nedeni ise ilişki sırasında, erkeğin penisinde boşalmadan önce gelen ilk meni içerisinde sperm hücrelerinin bulunmasıdır. Böylelikle daha erkek boşalmadan bile belli oranda sperm vajinaya geçmektedir.

Geri Çekme (dışarıya boşalma) yöntemi kimler için uygundur?
Bu yöntem modern tıpta bir doğum kontrol yöntemi olarak önerilmez. "Gebelik olsa da olur" diyenler için belki bu yöntem düşünülebilir.

Etkin korunma için çifte uygun şekilde prezervatif, ria (spiral), doğum kontrol hapları gibi modern aile planlaması yöntemleri ön planda düşünülmelidir.'' internetten alıntıdır.

birilerine bişileri göstermek için site kurallarına aykırı bişi mi yaptım onu da bilmiyorum.... ama sinirlendim. ben birşeyi araştırmadan cahilce yorum yapmam. dayanaklarım yoksa konuşmam da bilmediğim konu hakkında..... arkadaşın da maymun gibi olduysa onun hormonları vücudu tüylenmeye müsaiitir olmuştur herhekste aynı etkiyi yaratacak diye birşey yok ayroca doğum kontrol haparı göğüs ve rahim ağzı kanseri gibi kadınları ilgilendiren kanser türlerine karşı da az da olsa koruma sağlar.... evet doktorlar en azından iyi olanları herşeyi doğru bilir. adamlar yıllarca boşuna mı okuyor. bu nasıl cahilce bir yorum sen hangi hakla doktorlar herşeyi bilmiyor diyebiliyorsun???

kocam benim hap kullanmama izin vermiyo ben de kullanmaya korkuyorum zaten bazen przrvtf kullanıyoruz ama çok hoşlanmıyoruz bazen geri çekilme ama o zaman da en güzel yerinde bırakıyosun ne anlamı kalıyo ama yine de dışardan bşy takviye etmekten sağlıklı

iyi güzel arastırmıssın.eline saglık.valla hiç kendimi yormıycam sana bişiy anlatayım die sen kullanabilirsin tmm.eşimin iradesine güveniyodum zaten artık bebek istediğimiz için ona da gerek kalmadı.

haplar herkese aynı etkiyi göstermez evet ama ya olumsuzluklar bana denk gelirse

kızlar tabi herkesin kendi özel hayatı herkes istediği yöntemle korunabilir doğacak sonuçlar da kişilerin kendini ilgilendirir...

benim tek derdim burda yönlendirme yapılmaması.. çnkü herkesin vücut yapısı farklıdır birine hap ii gelir birine gelmez... bunu bizler bilemeyiz... o nedenle hangi yöntemi kullanacağını bilmeyen ya da karar veremeyenler için en sağlıklısı uzman yardımı almaktır.

günaydın kızlar...
benim eşim ütüden hiç anlamıyo...keşke eşide ütü yapmaktan anlasaydı...hiç sevmiyorumütü işini iş yerlerinin gömleği deli ediyo ütülerken..

bende senin gibi düşünüyorum canım.

iyi güzel arastırmıssın.eline saglık.valla hiç kendimi yormıycam sana bişiy anlatayım die sen kullanabilirsin tmm.eşimin iradesine güveniyodum zaten artık bebek istediğimiz için ona da gerek kalmadı.

zaten sizin bana bişey anlatabilecek kadar çok şey bildiğinizi de sanmıyorum.... herkesin kendi hayatı yine söylüyorum kendi bilceği iş. o yöntem de irade ile alakalı değil. okumuyorsunuz yazanları galiba....

Esas ben sizinle polemiğe girip vaktimi geçiremiycem... farkındaysanız siz diyorum... burada tanımadığım ve sonradan gelen tek insansınız çnkü... ve ne tesadüftür ki burda biz hiç bir zaman birbirimize değil hakaret ters bir kelime bile söylemedik bugüne kadar ama buna ilk siz sebep oldunuz bravo....

Ben hapları kullanmadan önce doktora gittim.Kan testleri, hormon testleri, ultrason vs.Bende tek yan etkisi kilo oldu ama zaten 45 kilo bir kızdım şimdi 47.5 oldum.50 kiloyu geçersem bırakırım.Birde hap uzun seneler kullanılmamalı damar tıkanıklıklarına sebep olabiliyor.

Başınız sağolsun canım..

Heracım niye siirlendinki şimdi canım. Herkesin tercihi farklıdır. Sana göre sağlıklı olan o onu tercih etmişsin. Biz güvenememişiz bunu tercih etmişiz. Problem yokki bunda. Bende çok düşündüm kullanmayı ama kilo almaktan korktum çünkü benim vücudum hızlı kilo almaya çok elwerişli. Şimdilik böyle devam ediyoruz. Haklısın garanti değil tabiki riskli ama ilk çocuk olacağı için olsada üzülmeyiz biz.
Ama arkadaşımızda kötü bişey demediki arkadaşının başına gelen kötü olaydan dolayı korkup cesaret edememiş. Sinirlenmeyelim bouşna. Elbette araştırıyosundur. Ama doktorlar herzaman doğruyu sölemiyo gerçekten. Nerden biliyorum, şöyle ; ben hastanede çalışıyorum burdaki kadın doğum doktorlarından bitanesii doğum yapmamış kadınlara doğum kontrol hapı vermiyo tavsiye etmiyorum diyo. Ama diğer doktor veriyo. Hangisi doğru söylüyo sence?? Hangisine inanalım ki biz dimi?

yok gelecekler zaten buyursun gelsinlerde.... dediğiniz gibi kızlar bol bol dua okumak lazım ben başlıyım şimdiden okumaya

öyle tabi canım. boşuna demiyolar evlenmeden önce mutlaka bi dr a gidin. doğum kontrol hapına ben şahsen pek sıcak bakmamıştım o da zamanında bi kaç olay okumuştum damar tıkanıklığı konusunda... şahsen gözüm korkmuştu ne yalan söyliyeyim... neyseki gerek kalmadı hapa felan eşim saolsun o korunuyo

demetin söylediği şekilde mi yaptın pekii? biber,domates,soğanlı falan? bende yapıyorum ama sadece tavuk ve mantarla yapıyorum. başka bişey koymuyorum oda çok güzel oluyor ama demetin anlattığı gibide denemek istiyorum

haplar herkese aynı etkiyi göstermez evet ama ya olumsuzluklar bana denk gelirse

canım o olumsuzluk diye bahsettiğin şey tüylenme gibi basit bişey ama diğer yöntemle başına gelebilecek şey ise istemediğin ve planlamadığın bir anda hamile kalmak. tercih senin elbette...

hap diye diretmiyorum da ayrıca ki ben de hap kullanmıyorum eşim prezervatif kullanıyor o şekilde korunuyoruz ama asla ihmal edip atlamıyoruz... kaldı ki bu şekilde bile az da olsa risk var...

ama ama öle deme bende beşiktaşlıyım.. Hem şampiyon olursak,sende gelirsin ben gezdiririm İstanbulu sana

arkadaşlar 1 yıldır birlikteyiz hiç tartışma olmadı bu topicte lütfen olmasın kırıcı ve aşağılayıcı konuşmalarda bulunmayalım
düğün öncesi hepimiz tabi ki araştırdık bu yöntemleri ama herkes belli sebeplerden dolayı kendince tercih yaptı

Ewet canım. soğanları biberleri kavurdum. kuşbaşı tavukları koydum suyunu salıp çekene kadar kavurdum. sonra mantarları koydum.. onlarda su salıp çektiler.çok az salçayla kavurdum.karabiber kırmızı biber kekik tuz ekledim.En son ufak doğranmış domates ekledim. çok az scak su koydum.(sulu güzel olmuyo çünkü) biraz daha kaynadılar. NEfis olmuş tavsiye ederim. Bundan sonra sık yaparım.

kızlar bosch marka ütü kullanan var mı aranızda? benim ütüm çok kötüydü ya bu ay ütü alacaz. herşeyi boschtan aldık eşim onuda bosch alalım diyor. acaba iyimidir bilmiyorum.

Benim ütüm tefal canım çokta memnunum, tavsiye ederim.. Kırışıklıkları açmak için uğraşmıyorum, hemencecik açılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…