2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım ben de yazarken sürekli aynı şeyin altını çiziyorum herkesin kendi tercihi. ben arkadaşn uslubuna sinirlendim. bilmiyosan araştır falan demiş... bak sen ne güzel açıklamışsın neden aynı tavrı sana da sergilemiyorum. arada uslup farkı var çnkü. doktorlara da gelince; iyi olanları dedim. burada hangi yöntemle korunalımı tartışmak yerine iyi bir doktor tavsiyesi istese herks o zaman evlenmeden önce doktora gidenler doktor önerisinde bulunabilir. haplar evet sağlıklı olmayabilir size göre ki ben de kullanmıyorum ama kimisi de bebek istmiyor eşi de korunmuyorsa hap kullanıcak yani milyonlarca kadın kullanıyor sonuçta...

ellerine sağlık canım ben de fazla sulu sevmem yemekleri koyu yaparım hep bazen sadece kendi suyu bile yetiyo yemeklerin daha lezzetli oluyo

Kızlar benim yaşadığım şehirde kadın doğum doktoru büyük problem ya. Hiçbiri iyi değil. İŞin içinde olduğumuz için dahada iyi ibliyoruz.Hamile kaldığımda napıcam,kime muayene olucam hiç bilmiyorum. Özel hastane bile yeni açıldı buraya. Ordan ümitliydim bari iyi doktor gelir diyodum ama oraya gelende pek iyi değilmiş. Napıcam bakalım.

neyse fazla uzadı bu mevzu... ben bir daha korunma mevzusu olduğunda asla yorum yapmıycam... tek derdim herkesin kendi için en sağlıklı yöntemi bulabilmsei için bizden değil dr lardan yardım almasının doğru olacağını açıklamaktı. bizler fikirlerimiz söyleriz ama birileri bizim dediklerimize göre hareket edip yanlış bişey yaparsa sonra üzülürüz. anlatabiliyor muyum.. yoksa hapı savunduğum falan da yok ama durduk yere bilip bilmeden kötülemek de yanlış oluyor. tadım kaçtı....

hepinize iyi günle iyi çalışmalar,

demet ve elif mantarlı tavuk sote tarifiniz için teşekkürler.. belki yarın yaparım bende..

heracım sakin ol, sinirlendiğin noktayı anlıyorum ve sana hak veriyorum. cahil birisiymişsinde sana öğüt verir gibi konuşmuş olmasına kızdın. ama boşver, oda öyle söylemek istememiştir, bizi daha tanımıyor ve bilmediğimizi düşünmüş olabilir.

ama ama öle deme bende beşiktaşlıyım.. Hem şampiyon olursak,sende gelirsin ben gezdiririm İstanbulu sana

istanbula gezmek için eşimle gelmek isterim ama o şampiyonluk kutlmaları yaparken ben onsuz gezmek istemem.. zaten o beşiktaş semtinden başka biyerlere de gitmek istemeyecektir. olmayın şampiyon yaaaa aaaaaa

heracım seni uzun zamandır tanıyoruz. ama malum bi virgülün atlanması bile bazen cümleyi bambaşka bi anlam yükler burda ancak yazarak kendimizi anlatmaya ve karşımızdakinide yazdıklarıyla anlamaya çalışıyoruz. o yüzden kelimeleri dikkatli seçmekte fayda var arkadaş da bunun azizliğine uğramış diyelim..

Babam Yalı mah, annem merkezden canım, siz??

benim annem ankaralı babamda maçkalı. merkezde oturuyo ailem. ah ah özledim memleketimi

Kızlar selam hepinize topic yine coşmuş hareketlenmiş ne güzel bizde buaralar bütçe kısıtlaması yapıyoruz güya kısalım derken açılıyoruz pazartesi gittik yılbaşı ağacı aldık ben çok istiyorum diye eşim kırmadı beni aldık ağacı yanına bu süs olsun yok bu süsde olsun derkene 150Tl verdik çıktık ama olsun eve gelip süsleyince çok hoşumuza gitti her akşam eve gidince salona girip ağacın ışıklarını açıyorum rengarenk salonumuz oluyor ay çocuk gibi mutlu oluyorum sevgili kocacımda aşkım sen hç büyüme diyor
Mart ayına kadar kendimizi toparlamamız lazım araba almaya niyetimiz var gerçi eşim bana alıcak o ayrı evlenirken para lazım diye arabamı satmıştım eşim istemedi satmayı ama ısrar ettim sattık evlenince az rahatlıyalım alıcam dedi,geçen gün gittik beğendiği bir araç vardı inceledik test sürüşü istedik ben arkaya geçiyodum hayır sen öne sen test ediceksin aşkım sana alıcaz dedi ay çok hoşuma gitti test ettim onayladım yanlız iki model beğenik biz ikisinden birine karar vericez kredi çekicez şu an faizler çok yüksek not bıraktık faizler düşünce haber verin diye geçen aradılar düşüş olmuş ama bizim istediğimiz gibi düşmemiş mart ayında biraz daha değişirmiş bekliycez bakalım,birde biz seneye evi değiştirmeyi düşünüyoruz kira seneye 900'ü bulur şimdi 800 veriyoruz 30 aidat var ben mutfak dolaplarının küçüklüğünden yakınıyorum sığmıyorum çünkü e dolap yaptırdık düşünüyoruzda daha uygun bir eve geçsek diye bakıyorum uygunlara arada bizim oturabiliceğimiz gibi değiller of bilmiyorum

Selam kızlar ;
şuanda canım sıkkın yorgunum hiç iş yapmak istemiyorum.hem iş hem ev hem misafir off uğraşmak zor geliyo ya yoruldum evle ilgilenmek yada misafirin gelmesinden bi şikayetim yok ama bu işe gelmek beni çok sıkıyo bütüngün oturuyorum zaten işler yoğun oluyo boş geçmiyo ama yine de burda geçirdiğim zamanım boşuna geçiyomuş gibi geliyo bazen evdeki herşeyi yarım yamalak yapıyorum vaktim olmadığından dün bütün akşam hazırlık yaptım sabahın 7sinde kalkıp lavoba tuvalet temizledim küçük odamdaki çamaşırları toplayıp yerine erleştirdim ütüyü hiç sormayın elimi bile süremiyorum sadece eşimin giyceği gömlekleri ve pantolonları ütülüyorum sabahları.yetişmeye çalışmaktan sıkılıyorum çalıştığım için annem bile gelemiyo oturmaya gündüzleri evde yokum akşam zaten geç geliyoz hafta sonu da iş yapıyom yada biyerlerdeyiz hoş gelse bile tekbaşına değil topluca geliyolar tabi bu da misafir gibi oluyo evim ona uzakta çünkü çat kapı olmuyo.kadınla bi oturup karşılıklı sohbet edemedik 2kere geldiler ikisinde de eşimin kardeşiyle eşi çocukları da geldi geldiklerinde bukadar kötü tesadüff yanii.şuanda alıpta bi evrak işleyesim yok sürekli burdaym bakınıp duruyom bu da iş performansını etkiliyooo çok sıkıldım açıkçası

saat 11'e geldi ben yeni okumayı bitirebildim ya....bugun yogun bir gün olacak galiba...

ne güzel tarif vermişsiniz ama ben mantarı bi türlü sevemedim...dayım fırında yapıyo çok süper gözüküyo du tadı süpermiş yemedim ama:)
mantarların alt kısmını çıkardı ters çevirdi onları içine biraz tuz ve pul bibel koydu üzerlerine de kaşar yerleştirip fırına verdi kaşarlar eriyince hem görüntü hem de koku süperdii....

bu arada dünki misafirimi de sağ sağlim atlattım kızlar...annecim sağolsun.. zaten tatlı tuzlu kurabiyer yapmıştı...puaça yapmıştım..giderkende pasta aldım hem doğum gunu kutladık hemde eğlendik...eski model oyuncak bi araba almıştım.. kapılarını falan açıyo müzkli bayıldılar...tabi büyükler eşimede alıyım bari çok hoşuna gitti utanmasalar kocalarımız oynayacaktı:)
cumartesi de oturma olacak galiba ama eşim bu defa gitmek istemiyo...pazarda komşularımız gelecek.. tuzlu kurabiyem var s kurabiye var yanına ne yapsam ki ilk defa gelecekler... bu arada epey uzun yazmışım ya coştum

cnm benim hepimiz aynıyız napalım idare edicez artık....bazen geliyolar işte böyle ..evimizdede bşeyler eksik olsun napalım zaten gelen giden pek olmuyo...zamanda daha da praktikleşiriz işler hafifler.:)

ya ben geçmişi okuyum geldim .. yogunluk azaldı sohbet bitti şimdide hiç sohbetlere yetişemiyorum

çok geç olucak ama bende sadece mantar sote tarifi veriyim..zeytinyağında soğanları kavurun sonra içine kırmızı kapya biber doğrayın hani şu közlediklerimizden o da kavrulunca üzerine mantarları atın suyunu salıp çekince toz kırmızı biber ve tuz atın ben biraz sulu bırakıyorum kocam yemeklere ekmek batırmayı çok seviyor..harika oldu biz çok beğenik hatta ben misafirlerime börek çöreğin yanına yaptım salata niyetine çok beğenildi tavsiye ederim..birde çok kolay bi yaşpasta yapıyorum kurtarıcım oldu valla her gelene yaptım şimdiye kadar=) hazır pasta kekini sütle az bişey ıslatıyorum..muzlu puding yapıyorum arasına koyuyorum birde muz diziyorum bol bol artan pudingi de üstüne kaplıyorum üstünü de hindistan cevizi ile süslüyorum çok güzel okuyor ve çok pratik..hatta bi tanıdığımda üstüne hindistan cevizi atmayıp muz diziyormuş üstüne de jöle=))

güzelmiş ikiside bende normalde yaş pasta yapmayı ve yemeti çok sevrim ama eşim yemiyo yaş pasta öyle oluncada pek yapasım kalmıyo ya..

hafta sonu misafire mercimek köftesi yapsam..puaça yapsam küçük küçük bide yaş pasta mı yapsam acaba..

hepinize selamlar nasılsınız kızlar :13::121:

vafi, sofistike+, ANK1986+, jeloo1981, semerta+, servet85, chiitlenbik+, April09, zyv+, demet86+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…