Heracım niye siirlendinki şimdi canım. Herkesin tercihi farklıdır. Sana göre sağlıklı olan o onu tercih etmişsin. Biz güvenememişiz bunu tercih etmişiz. Problem yokki bunda. Bende çok düşündüm kullanmayı ama kilo almaktan korktum çünkü benim vücudum hızlı kilo almaya çok elwerişli. Şimdilik böyle devam ediyoruz. Haklısın garanti değil tabiki riskli ama ilk çocuk olacağı için olsada üzülmeyiz biz.
Ama arkadaşımızda kötü bişey demediki arkadaşının başına gelen kötü olaydan dolayı korkup cesaret edememiş. Sinirlenmeyelim bouşna. Elbette araştırıyosundur. Ama doktorlar herzaman doğruyu sölemiyo gerçekten. Nerden biliyorum, şöyle ; ben hastanede çalışıyorum burdaki kadın doğum doktorlarından bitanesii doğum yapmamış kadınlara doğum kontrol hapı vermiyo tavsiye etmiyorum diyo. Ama diğer doktor veriyo. Hangisi doğru söylüyo sence?? Hangisine inanalım ki biz dimi?
canım bence tefal al. hiç riske atma iyimidir değilmidir diye.
bilmem mii çok düşkünüzdür:)) benimkide burda hemen buldu gurbetçi trabzonluları artık maçlara gideceklermişşkendimi trabzondaymışım gibi hissettim çok iyiydi diyo
Ewet canım. soğanları biberleri kavurdum. kuşbaşı tavukları koydum suyunu salıp çekene kadar kavurdum. sonra mantarları koydum.. onlarda su salıp çektiler.çok az salçayla kavurdum.karabiber kırmızı biber kekik tuz ekledim.En son ufak doğranmış domates ekledim. çok az scak su koydum.(sulu güzel olmuyo çünkü) biraz daha kaynadılar. NEfis olmuş tavsiye ederim. Bundan sonra sık yaparım.
ellerine sağlık canım ben de fazla sulu sevmem yemekleri koyu yaparım hep bazen sadece kendi suyu bile yetiyo yemeklerin daha lezzetli oluyo
ama ama öle deme bende beşiktaşlıyım.. Hem şampiyon olursak,sende gelirsin ben gezdiririm İstanbulu sana
yaaa gerçektenmi ne kadardır burdayız hiç haberimiz yoknersindensin canım
Babam Yalı mah, annem merkezden canım, siz??
benim annem ankaralı babamda maçkalı. merkezde oturuyo ailem. ah ah özledim memleketimi
Selam kızlar ;
şuanda canım sıkkın yorgunum hiç iş yapmak istemiyorum.hem iş hem ev hem misafir off uğraşmak zor geliyo ya yoruldum evle ilgilenmek yada misafirin gelmesinden bi şikayetim yok ama bu işe gelmek beni çok sıkıyo bütüngün oturuyorum zaten işler yoğun oluyo boş geçmiyo ama yine de burda geçirdiğim zamanım boşuna geçiyomuş gibi geliyo bazen evdeki herşeyi yarım yamalak yapıyorum vaktim olmadığından dün bütün akşam hazırlık yaptım sabahın 7sinde kalkıp lavoba tuvalet temizledim küçük odamdaki çamaşırları toplayıp yerine erleştirdim ütüyü hiç sormayın elimi bile süremiyorum sadece eşimin giyceği gömlekleri ve pantolonları ütülüyorum sabahları.yetişmeye çalışmaktan sıkılıyorum çalıştığım için annem bile gelemiyo oturmaya gündüzleri evde yokum akşam zaten geç geliyoz hafta sonu da iş yapıyom yada biyerlerdeyiz hoş gelse bile tekbaşına değil topluca geliyolar tabi bu da misafir gibi oluyo evim ona uzakta çünkü çat kapı olmuyo.kadınla bi oturup karşılıklı sohbet edemedik 2kere geldiler ikisinde de eşimin kardeşiyle eşi çocukları da geldi geldiklerinde bukadar kötü tesadüff yanii.şuanda alıpta bi evrak işleyesim yok sürekli burdaym bakınıp duruyom bu da iş performansını etkiliyooo çok sıkıldım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?