hepinize selamlar nasılsınız kızlar :13::121:
vafi, sofistike+, ANK1986+, jeloo1981, semerta+, servet85, chiitlenbik+, April09, zyv+, demet86+
selam canım ben iyyyim sen nasılsın? hiç uğramıyosun artık topiğimize
vafi, sofistike+, ANK1986+, jeloo1981, semerta+, servet85, chiitlenbik+, April09, zyv+, demet86+
Selamlar speedycim iyiiiz şükür uğraşıp duruyoz işte sen nasılsın?
Selam speedy biz iyiyiz sende iyisindir inşalah,arada uğra topiğimize gerçi yoğunsun ama olsun sen heryere yetişirsin
bende size bir tavuk sote tarifi verim, göğsünden değil bacaklarından yapıyorum hani bimde satılıyor kemiksiz.. Tavuğu sotelik doğradıktan sonra kısık ateşte haşlıyorum, tavada soğanları kavuruyorum, bir diş sarmısak koyuyorum, sonra yeşil,kırmızı,sarı biberleri koyuyorum,ama çok öldürmeyin,tavukları atıyorum.. Pişmesine 2-3dk kala fincanın içinde hazırladığım tuz,azıcık şeker, tarçın,karabiber,kimyon.kırmızı biber karışımını döküyorum,1-2 karıştırıyorum servise hazır.. Görsel olarak çok güzel renkli renkli, tarçın değişik bir tad veriyor, eşim bayıldı, kime yaptıysam
bunun içinde ne var diyor, çok beğeniyorlar.. Hani son dakika misafirleri için pratik
iyiyiz canım, sen nasılsın, uzun zamandır yoktun, özlettin kendini..
bunu yazıyım listeme.
tüm tavk yemeklerine köri kullanabilirsiniz mükemmel oluyor aklınızda olsun
işte geldim buradayım :111: bende özledim sohbeti vallahi..
hımm, köriyi deneyim bende...
Evlilik ne tuhaf bişi ya, eskiden kızdığımda öfkem geçene kadar ya da barışmak için karşı taraf illa bişeyler yapana kadar çıkmazdım karşısına şimdi ne mümkün
speedy im gelmiş gitmiş hoş gelmiş ama kaçırdımmm!!!
Evlilik ne tuhaf bişi ya, eskiden kızdığımda öfkem geçene kadar ya da barışmak için karşı taraf illa bişeyler yapana kadar çıkmazdım karşısına şimdi ne mümkün
buradayım canım benim gider miyim yah
nbr canım misafirlere devam mı nasıl gidiyo bizim misafirlerimiz bitmiyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?