2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

akşam iş çıkışı arkadaşım gelcekmiş bize oturmaya. yabancı değil çayın yanına bişeyler yaparım dün gece poğaça yapmıştım yanına tarçınlı cevizli kurabiye ve kısır yaparım tamamdır.

bende size bir tavuk sote tarifi verim, göğsünden değil bacaklarından yapıyorum hani bimde satılıyor kemiksiz.. Tavuğu sotelik doğradıktan sonra kısık ateşte haşlıyorum, tavada soğanları kavuruyorum, bir diş sarmısak koyuyorum, sonra yeşil,kırmızı,sarı biberleri koyuyorum,ama çok öldürmeyin,tavukları atıyorum.. Pişmesine 2-3dk kala fincanın içinde hazırladığım tuz,azıcık şeker, tarçın,karabiber,kimyon.kırmızı biber karışımını döküyorum,1-2 karıştırıyorum servise hazır.. Görsel olarak çok güzel renkli renkli, tarçın değişik bir tad veriyor, eşim bayıldı, kime yaptıysam
bunun içinde ne var diyor, çok beğeniyorlar.. Hani son dakika misafirleri için pratik

bunu yazıyım listeme.

tüm tavk yemeklerine köri kullanabilirsiniz mükemmel oluyor aklınızda olsun

iyiyiz canım, sen nasılsın, uzun zamandır yoktun, özlettin kendini..

işte geldim buradayım :111: bende özledim sohbeti vallahi..

Son düzenleme:
Evlilik ne tuhaf bişi ya, eskiden kızdığımda öfkem geçene kadar ya da barışmak için karşı taraf illa bişeyler yapana kadar çıkmazdım karşısına şimdi ne mümkün

Evlilik ne tuhaf bişi ya, eskiden kızdığımda öfkem geçene kadar ya da barışmak için karşı taraf illa bişeyler yapana kadar çıkmazdım karşısına şimdi ne mümkün

evet ya, bazen suratım asık, konuşmadan oturuyoruz, sonra yüz yüze geliyoruz başlıyoruz gülmeye, sanki biraz önce kızgın olan ben değilidim.. Evlilik böyle garip bişey işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…