Ben yemekhanedeyken kocacım gelmiş. BEn lokmayı çok severim. Mahallede hayır yapılıyomuş, masama bırakmış bide seni çok seviyorum bitanecik karıcım diye not yazmış. Hiç söylemedide geldiğini. GÖrünce pek mutlu oldum. yoğun bi gün geçiriyorum bugün. Moral oldu.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:) bu sabahh komşularımın ısrarı üzerine test yaptırdım komşulardan biri adetine 5 gün kala yapmış belli belirsiz çıkmış kızı olmuş banada yap hadi dediler bende uydum onlara yaptımikinci cizgi çıktııı çok net değil diğeri kadar ama orda bir çizgi olduğu belli yani 4 kişiye gösterdim benmi yanlış anladım diye ama hepside şuan kesin gözüyle bakıyor:) tabi 4 gün sonra adet günüm olucak ozaman kesinlik kazanıcak tekrar yapıcam kısmet bakalım ne olucaksa hala bel ağrım dvam ediyor ..ayrıca folik asit kullanıyorum zaten çocuk yapmaya karar verdiğimde doktara gittim ve kullanmaya başladım..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:) bu sabahh komşularımın ısrarı üzerine test yaptırdım komşulardan biri adetine 5 gün kala yapmış belli belirsiz çıkmış kızı olmuş banada yap hadi dediler bende uydum onlara yaptımikinci cizgi çıktııı çok net değil diğeri kadar ama orda bir çizgi olduğu belli yani 4 kişiye gösterdim benmi yanlış anladım diye ama hepside şuan kesin gözüyle bakıyor:) tabi 4 gün sonra adet günüm olucak ozaman kesinlik kazanıcak tekrar yapıcam kısmet bakalım ne olucaksa hala bel ağrım dvam ediyor ..ayrıca folik asit kullanıyorum zaten çocuk yapmaya karar verdiğimde doktara gittim ve kullanmaya başladım..
ebrucumm işallah hayırlısı olur canım. Topiğimizin ilk annesi sen olucaksın demek ne güzel.. GÖzün aydın.. aY ne güzel bi heyecan yaa maşallah. MErakla bekliyoruz 4 gün sonrayı.. İlk bebişimiz sağlıkla gelsin.
Canım bişey sorucam. açık olucak biraz ama korunmadan ilişkiye girmenizden sonraki 3-4 gün yani yumurtanın döllenme sürecinde karnında ve kasıklarında bi ağrı oldumu. karnını şiş gibi hissettinmi özellikle akşamları.??
Yoksa bi bebiş hbri daha mı geliyo
ebru ayağını sürüdü galiba...aman kızlar dikkat edelim...
:) siz ne zaman düşünüyorsunuz canım?
yok kız değildir heralde. Ay açık yazıcam ama kusuruma bakmayın. adetimin bitiği günün ertesi günü korunmadık. 2 seferlik bişey yani. 4 gün oluyo karnım ve midem rahatsız, üşütme gibi de değil. kasıklarım ağrıyo. Ama belkide üşütmüşümdür. Çünkü o zamanlar hamilelik için uygun değil diye biliyorum.
mümkünse 2 yıl falan en az beklemeyi düşünüyoruz...
ebrucumm işallah hayırlısı olur canım. Topiğimizin ilk annesi sen olucaksın demek ne güzel.. GÖzün aydın.. aY ne güzel bi heyecan yaa maşallah. MErakla bekliyoruz 4 gün sonrayı.. İlk bebişimiz sağlıkla gelsin.
Canım bişey sorucam. açık olucak biraz ama korunmadan ilişkiye girmenizden sonraki 3-4 gün yani yumurtanın döllenme sürecinde karnında ve kasıklarında bi ağrı oldumu. karnını şiş gibi hissettinmi özellikle akşamları.??
Belli olmaz bi bakmısın hamilesincinsiyet olarak ne istiyosun bilmiyorum canım ama sanki bebişin olursa bana kız olurmus gibi geliyo.Annesi gibi olur. Tatlı,konuşkan,hamarat ...
Çok sevilir herkesçe:)
Ay canımm mersii şımarırım bakBizde eşimle kız çocuklarını çok sewiyoruz ama Rabbim ne werirse. Planlı olursa eğer ben haziranda çalışmalara başlayalım istiyorum. Bebişim nisan mayıs gibi doğsun istiyorum. bunun için temmuzda hamile kalmam gerek ama ilk denemelerde olmazmış o yüzden hazirandan başlamak lazım
Siz ne zaman istiyosunuz ?
Ebrucum bence bu şüpheni eşine söyleme, kesinleştiğinde güzel bi sürprizle birlikte söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?