2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ben yemekhanedeyken kocacım gelmiş. BEn lokmayı çok severim. Mahallede hayır yapılıyomuş, masama bırakmış bide seni çok seviyorum bitanecik karıcım diye not yazmış. Hiç söylemedide geldiğini. GÖrünce pek mutlu oldum. yoğun bi gün geçiriyorum bugün. Moral oldu.

Ne kadar güzel :) Bende nedense bugün kocamı çok özledim :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:) bu sabahh komşularımın ısrarı üzerine test yaptırdım komşulardan biri adetine 5 gün kala yapmış belli belirsiz çıkmış kızı olmuş banada yap hadi dediler bende uydum onlara yaptım ikinci cizgi çıktııı çok net değil diğeri kadar ama orda bir çizgi olduğu belli yani 4 kişiye gösterdim benmi yanlış anladım diye ama hepside şuan kesin gözüyle bakıyor:) tabi 4 gün sonra adet günüm olucak ozaman kesinlik kazanıcak tekrar yapıcam kısmet bakalım ne olucaksa hala bel ağrım dvam ediyor ..ayrıca folik asit kullanıyorum zaten çocuk yapmaya karar verdiğimde doktara gittim ve kullanmaya başladım..

ebrucumm işallah hayırlısı olur canım. Topiğimizin ilk annesi sen olucaksın demek ne güzel.. GÖzün aydın.. aY ne güzel bi heyecan yaa maşallah. MErakla bekliyoruz 4 gün sonrayı.. İlk bebişimiz sağlıkla gelsin.

Canım bişey sorucam. açık olucak biraz ama korunmadan ilişkiye girmenizden sonraki 3-4 gün yani yumurtanın döllenme sürecinde karnında ve kasıklarında bi ağrı oldumu. karnını şiş gibi hissettinmi özellikle akşamları.??

İnşallah beklediğin tam sınucu alırsın kısa zamanda canım. 4 gün az zaman, hadi bakalım güzel hbrlerini bekliyoruz canım.

ebrucum allah gönlüne göre versin inş.topicimizin ilk hamişi olacaksın desene artık teyze oluyoruz test bizi kandırmıyorsa

Son düzenleme:

Yoksa bi bebiş hbri daha mı geliyo

Yoksa bi bebiş hbri daha mı geliyo

yok kız değildir heralde. Ay açık yazıcam ama kusuruma bakmayın. adetimin bitiği günün ertesi günü korunmadık. 2 seferlik bişey yani. 4 gün oluyo karnım ve midem rahatsız, üşütme gibi de değil. kasıklarım ağrıyo. Ama belkide üşütmüşümdür. Çünkü o zamanlar hamilelik için uygun değil diye biliyorum.

Ebrucum hayırlı olsun Allah gönlünüze göre nasip etsin inşallah biz haziran gelinlerinden 3*4 tane falan verdik sanırım hamile.

Belli olmaz bi bakmısın hamilesin cinsiyet olarak ne istiyosun bilmiyorum canım ama sanki bebişin olursa bana kız olurmus gibi geliyo.Annesi gibi olur. Tatlı,konuşkan,hamarat ...
Çok sevilir herkesçe:)

teşekkür ederim canlarım inşallah test bizi kandırmıyordur korunmadan ilişkiye gireli tam 15 gün oldu ama tamda yumurtalama döneminde başlamışız tesadüfen,evet canım kasıklarım ağrıyordu akıntım oluyordu arada bir de dedim iltihapmı var ki eğer adet olursam bebiş yoksa doktara gidicem zaten iltihap mı var diye. dünden beride bel ağrım var acayip şekilde cok uyuyorum yorgunluk halsizlik var birde bakalım artık şu 4 gün geçsin net sonucu alıcaz.bende annemde 2 yıl çocuk düşünmyorduk ama şimdi annemde bende çok istiyoruz çünkü cevremde korunduğu için şimdi çocuk olmuyor dye doktora koşan okadar insan varki..onlardan biri olmayı istemedim.zaten oturduğumuz yer köy gibi yapıcak dışarı çıkıcak hiçbiryer yok!iki komşum var ve apartmandaki hekresin bebişi var onlardan imrendim birazda hayatlarının herşeyi bebekleri olmuş işte 3 satte bir yemek yedireyim vitamin olsun uyudu yok bu gece uyumadı filan hep onlarla ilgileniyorlar ee benimde evde tek başıma oluşumda bahane oldu bari dedim 2 yıl sonra doğu tayinimiz var oraya gidene kadar bebek biraz ele avuca gelsin benimle büyüsün istedim..bakalım hayırlısı ne ise o olsun tabi ... kısmetten öteye yol yok..

Belli olmaz bi bakmısın hamilesin cinsiyet olarak ne istiyosun bilmiyorum canım ama sanki bebişin olursa bana kız olurmus gibi geliyo.Annesi gibi olur. Tatlı,konuşkan,hamarat ...
Çok sevilir herkesçe:)

Ay canımm mersii şımarırım bak Bizde eşimle kız çocuklarını çok sewiyoruz ama Rabbim ne werirse. Planlı olursa eğer ben haziranda çalışmalara başlayalım istiyorum. Bebişim nisan mayıs gibi doğsun istiyorum. bunun için temmuzda hamile kalmam gerek ama ilk denemelerde olmazmış o yüzden hazirandan başlamak lazım

Siz ne zaman istiyosunuz ?

bizimde 2014 yada 2015 sanırım şuanda planlarımızda hiç ama hiç yok

Ebrucum bence bu şüpheni eşine söyleme, kesinleştiğinde güzel bi sürprizle birlikte söyle.

canım ikimizde bu on beş gün boyunca çocuk moduna girmiştik zaten işte ben işlerden kaytarıyordum ona yaptırıyrodum belki hamileyimdir beni yorma filan diye:) o benden daha çok istiyor o yüzden duramadım heycandan hatta telefonda bile anlatmak istemedim olayı karakola gittim çağırdım kapıya orda söledim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…