Ay canımm mersii şımarırım bakBizde eşimle kız çocuklarını çok sewiyoruz ama Rabbim ne werirse. Planlı olursa eğer ben haziranda çalışmalara başlayalım istiyorum. Bebişim nisan mayıs gibi doğsun istiyorum. bunun için temmuzda hamile kalmam gerek ama ilk denemelerde olmazmış o yüzden hazirandan başlamak lazım
Siz ne zaman istiyosunuz ?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:) bu sabahh komşularımın ısrarı üzerine test yaptırdım komşulardan biri adetine 5 gün kala yapmış belli belirsiz çıkmış kızı olmuş banada yap hadi dediler bende uydum onlara yaptımikinci cizgi çıktııı çok net değil diğeri kadar ama orda bir çizgi olduğu belli yani 4 kişiye gösterdim benmi yanlış anladım diye ama hepside şuan kesin gözüyle bakıyor:) tabi 4 gün sonra adet günüm olucak ozaman kesinlik kazanıcak tekrar yapıcam kısmet bakalım ne olucaksa hala bel ağrım dvam ediyor ..ayrıca folik asit kullanıyorum zaten çocuk yapmaya karar verdiğimde doktara gittim ve kullanmaya başladım..
yok kız değildir heralde. Ay açık yazıcam ama kusuruma bakmayın. adetimin bitiği günün ertesi günü korunmadık. 2 seferlik bişey yani. 4 gün oluyo karnım ve midem rahatsız, üşütme gibi de değil. kasıklarım ağrıyo. Ama belkide üşütmüşümdür. Çünkü o zamanlar hamilelik için uygun değil diye biliyorum.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:) bu sabahh komşularımın ısrarı üzerine test yaptırdım komşulardan biri adetine 5 gün kala yapmış belli belirsiz çıkmış kızı olmuş banada yap hadi dediler bende uydum onlara yaptımikinci cizgi çıktııı çok net değil diğeri kadar ama orda bir çizgi olduğu belli yani 4 kişiye gösterdim benmi yanlış anladım diye ama hepside şuan kesin gözüyle bakıyor:) tabi 4 gün sonra adet günüm olucak ozaman kesinlik kazanıcak tekrar yapıcam kısmet bakalım ne olucaksa hala bel ağrım dvam ediyor ..ayrıca folik asit kullanıyorum zaten çocuk yapmaya karar verdiğimde doktara gittim ve kullanmaya başladım..
deli gibi alışveriş yapmak istiyorum
of kızlar yaa akşama ne yemek yapıcaz yine.. Valla büyük sıkıntı bu da yaa..
resimde pek çıkmamış ama
of kızlar yaa akşama ne yemek yapıcaz yine.. Valla büyük sıkıntı bu da yaa..
yaptırcam canım adet günüm geçsin zaten daha 15 günlük birşey varsa bile anca böle çıkarmış bakalım ya hayırlısı
resimde pek çıkmamış ama
ocak ayını bekliyosun dimi facede gördümbende istiyorum ama malesef bu kış hiçbişey alamıycam. toparlanmamız lazım birazcık.
resimde pek çıkmamış ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?