2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

evet canım kimi arkadaşlar var 3 ay sonra kimide 6 ay filan sonra olmuş hep soruyorum tanıdıklarıma ki burda herkes hastane personeli zaten hemşireler çoğu.özellikle korunuyorsan hapla filan hapı bırakıp 6 ay sonra çocuğu olan çok fazla hap anca etkiyi yitiriyor. bende eylülde doğsun istiyordum oyüzden bu ay çalışmaya başladım eylül benim en sevdiğim ay

Hayırlısı olsun.Allah kalbinize göre versin

canım Allah gönlüne göre verir inşallah, ilk bebişimiz geliyomu ne

yaptırcam canım adet günüm geçsin zaten daha 15 günlük birşey varsa bile anca böle çıkarmış bakalım ya hayırlısı

of kızlar yaa akşama ne yemek yapıcaz yine.. Valla büyük sıkıntı bu da yaa..

Ne yemek yapıcaz işte bu büyük bir sorun 7'de evde olunca hiç yemek yapmak istemiyorum bugün yemek işinden izinliyim ben regl dolayısı ile eşim ben yapıcam dedi dünde o yaptı gerçi bugünde yapsın yarına ben yaparım artık,evde boş odamda boş oda diyorum ama boş değil ne ararsanız orda birikmiş çamaşırlar var ütülenmeyi bekliyorlar bugün bunları bitirsem üstümden büyük bir yk kalkıcak bunlar bitmeden çamaşır yıkamakta istemiyorum

yaptırcam canım adet günüm geçsin zaten daha 15 günlük birşey varsa bile anca böle çıkarmış bakalım ya hayırlısı

İkinci çizgi silik ama sonuçta çizgi benim arkadaşıma yapmıştık silik çıktı kanda baktırdı hamile idi inşallah seninde böyle olur kan testi en sağlamı hayırlısı olsun

Ebrucum ben orda silik bi çizgi görüyorum. Ama testler normalde nasıldır çizgi hiç gözükmezmi o kadarınıbilmem hiç canlısını görmedim. ama seninkinde bir tane net koyu çizgi bir tanede beli belirsiz bi çizgi var.

ocak ayını bekliyosun dimi facede gördüm bende istiyorum ama malesef bu kış hiçbişey alamıycam. toparlanmamız lazım birazcık.

indirimler başlanış elif haftasonu gidiyorum ne alıcağğımı liste yaptım gereksiz bişey almayım diye bekarken böle değildim

Bugün kolay kumpirmi yapsam acaba. Hep kardeşim yapardı biz yerdik ama bu kez ben yapim bari. Uff yaz mevsimi gelsin ya bol çeşit olsun. hiçbişey yapamasakta şöyle bol domates soslu bi kızartma yapıp yiyoruz yazın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…