2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

elif dün ben kabak kızartım yoğurtladım yedim eşim hayatta yemez kabak falan bugünde kayınvalidemdeyim yemek derdim yok yapmaktan ziyade ne yapıcam diye düşünmek zor sanki 3 ayda tüm yemekleri yaptım bitti gibi

öğle arası pazara gittim, bir avuç kadar minnacık karnıbahar 9 tl, yazı bende çok seviyorum, çeşit çok, hiç bişey yapmasan, karpuz yanına makarna bile yetiyor..

Ebrucum hafif silik falan ama sonuçta çizgi yani hadi hayırlısı olsun canım...

Bende bayılırım yoğurlu kabak kızartmasına ama benim eşimde sevmez. Bnen bugünde dediğim gibi kumpiri yapiyimde yarında annemi arayayım ona gidelim bari Gerçekten sanki yapıcak yemek yok yapmayı çok sewiyorum ben hele eşim beğenince daha da hoşuma gidiyo.

öğle arası pazara gittim, bir avuç kadar minnacık karnıbahar 9 tl, yazı bende çok seviyorum, çeşit çok, hiç bişey yapmasan, karpuz yanına makarna bile yetiyor..

Aynen karpuz yetiyo. Ben en çok domates soslu biber kızartmasını yerim yazın ve biber dolması.. Kış sebzelerini ikimizde sevmiyoruz. Eşim yer gerçi yapsam ama ben hiç sevmiyorum. Ama bigün ıspanak alıp yapayım diyorum. Sevmesemde sağlık için yemeye zorlayayım kendimi. Lahana,pırasa hiç sevmem. Nasıl geçiricez bakalım bu kışı. İyiki patates yaz kış var ya yoksa napardık kurtarıcı valla

işyerinde çok yoğun bi şekilde ISO çalışmaları var. Haftaya denetime gelicekler. 3 haftadır filan onlarla uğraşıyoruz, asıl görevim o değil ama işler yetişmeyince bizede verdiler. Fena başım ağrıdı. Eve gidince 1 saat filan yatayım bari bi dinleneyim yoksa kendime gelemicem...

bu saatte banada vakit geçmiyor saat planlaması yapıyorum önce eve gidip evi bir toplayacağım üzerimi değişip kayınvalideme gidiceğim yemeğe eşimde geç geliyor zaten allahtan çok rahat bir işim var yol hariç hiç yorulmuyorum

Kolay gelsin canım, bayağı bi önce bende uğraştım İSO yla sıkıntılı bir iş..
Ben eve gidince yorgun olsamda dinlenemiyorum hemen, sanki oturursam kalkamam tembelleşirim diye başlıyorum bişeyler yapmaya, sonra eşimin yanında pestilim çıkmış, uyuklar vaziyette oluyorum

Benim işimde rahat, sadece ayın birkaç günü yoğun oluyorum.. Ama işte o gelip gitmek yoruyor..

yine sessizlik oldu

akşama ne yemek var kızlar benim tavuk suyum kalmıştı onunla şehriye çorbası yapıcam kocam çok seviyo bi de dün kaynanam sarma vermişti ama gece geç gelmiştik uykuyla unuttum dolaba koymayı inş.bşy olmamıştır onu yeriz yemek yapasım yok günlerdir dinlenemiyorum üzerimde kırgınlık var boğazım da ağrıyodu öğleden sonra ilaç aldım uyku bastırdı üzerimde bi ağırlık var dayanamıyorum akşama kınaya gidecektim ama gidemem bu halde yatmayı düşünüyorum

Hava soğuk, bişey olmamıştır..bende tavuk haşlamıştım dün onun suyuna çorba yaptım, eşimde gelirken pide alacak.. Bugünlük böyle idare ederim, yorgunum biraz tembellik yapmak istiyorum tv karşında..

bu saatte bi çalışan ben kaldım galiba bide burdan eşimin yanına gidicem ve onun çıkmasını bekliycem bugun erken çıkar umarım...

Yok yok bu saate kadar benden başka çalışan yoktur,
Neyseki bugünde bitti, yarında cuma berbat yoğun bi haftaydı umarım yarın nefes alacak vaktim olur,
muhabbetlerinize katılamadım ama geçmişte okumadığım hiç bişi kalmadı en azından,

Gunaydın kızlar...
Bugun dukkanı ben acayım dedım
Esımı ıse gonderdım uyku tutmadı, geldım gecmısı okudum komple...
Kıtap okuycam sımdı de, belkı sonra bıraz uyurum...
Acık oğretım burosuna gıtmem lazım bugun, kıtaplarımı alıp derslere baslamalıyım...

Sızde ne var ne yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…