Bugün kolay kumpirmi yapsam acaba. Hep kardeşim yapardı biz yerdik ama bu kez ben yapim bari. Uff yaz mevsimi gelsin ya bol çeşit olsun. hiçbişey yapamasakta şöyle bol domates soslu bi kızartma yapıp yiyoruz yazın..
resimde pek çıkmamış ama
elif dün ben kabak kızartım yoğurtladım yedim eşim hayatta yemez kabak falan bugünde kayınvalidemdeyim yemek derdim yok yapmaktan ziyade ne yapıcam diye düşünmek zor sanki 3 ayda tüm yemekleri yaptım bitti gibi
öğle arası pazara gittim, bir avuç kadar minnacık karnıbahar 9 tl, yazı bende çok seviyorum, çeşit çok, hiç bişey yapmasan, karpuz yanına makarna bile yetiyor..
işyerinde çok yoğun bi şekilde ISO çalışmaları var. Haftaya denetime gelicekler. 3 haftadır filan onlarla uğraşıyoruz, asıl görevim o değil ama işler yetişmeyince bizede verdiler. Fena başım ağrıdı. Eve gidince 1 saat filan yatayım bari bi dinleneyim yoksa kendime gelemicem...
bu saatte banada vakit geçmiyor saat planlaması yapıyorum önce eve gidip evi bir toplayacağım üzerimi değişip kayınvalideme gidiceğim yemeğe eşimde geç geliyor zaten allahtan çok rahat bir işim var yol hariç hiç yorulmuyorum
yine sessizlik oldu
akşama ne yemek var kızlar benim tavuk suyum kalmıştı onunla şehriye çorbası yapıcam kocam çok seviyo bi de dün kaynanam sarma vermişti ama gece geç gelmiştik uykuyla unuttum dolaba koymayı inş.bşy olmamıştır onu yeriz yemek yapasım yok günlerdir dinlenemiyorum üzerimde kırgınlık var boğazım da ağrıyodu öğleden sonra ilaç aldım uyku bastırdı üzerimde bi ağırlık var dayanamıyorum akşama kınaya gidecektim ama gidemem bu halde yatmayı düşünüyorum
tmm sohbet edelim o zaman ama nerdeyse uyumak üzereyim
benim de öyle son 1 saatim kaldı
akşama eşimi yemeğe götürücemevde yemek derdim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?