süper fikirmiş:)bende mi götürsem ne yapsam
Gunaydın kızlar...
Bugun dukkanı ben acayım dedım
Esımı ıse gonderdım uyku tutmadı, geldım gecmısı okudum komple...
Kıtap okuycam sımdı de, belkı sonra bıraz uyurum...
Acık oğretım burosuna gıtmem lazım bugun, kıtaplarımı alıp derslere baslamalıyım...
Sızde ne var ne yok...
kızlaaaaar ağda günlerine girdiiik :)) ayy kaşlarım falan orman gibi olmuştu bu tarihleri bekliyordum, yarın komple ağdaya gidecem bide kaşlarımı aldıracamağda yapmak için hiç bu kadar heyecanlanmamıştım
günaydın canım
bu akşam gitmeyi planlıyorum bendeve gittiğimde de kendimi çok mutlu hissediyorum
ay speedy hoşgeldiiin, dünde burdaymışsın ben yoktum.. evet ağdadan çıktıktan sonraki hafiflik çok süper bişey, insanın kendine güveni bile artıyor sankitertemiz bebekler gibi hihhhhiiiiiiii... benimde ağdaya gittiğim yer gece 12ye kadar açık, ama bana yapan bayan gece çalışmıyor, yoksa bende bu akşamdan giderdim hemen
Günaydın kızlar. bEn işe yeni geldim. Akşam felaket başım ağrıyodum. sanki baş ağrısı da değil sağ tarafım gözüm,burnum kulağım, beynim çok fenaydım. Sabah uyandım hala ağrıyo. Kasıklarımda ağrıodu. Aradım arkadaşımı ben biraz geç gelicem söylersin sen ordakilere dedim. Ancak geldim ama başım hala ağrıyo. Bu sıralar bu ağrı çok oluyo, hepte sağ tarafım.doktora gitmenin vakti geldi heralde.
Günaydın kızlar. bEn işe yeni geldim. Akşam felaket başım ağrıyodum. sanki baş ağrısı da değil sağ tarafım gözüm,burnum kulağım, beynim çok fenaydım. Sabah uyandım hala ağrıyo. Kasıklarımda ağrıodu. Aradım arkadaşımı ben biraz geç gelicem söylersin sen ordakilere dedim. Ancak geldim ama başım hala ağrıyo. Bu sıralar bu ağrı çok oluyo, hepte sağ tarafım.doktora gitmenin vakti geldi heralde.
günayyyyyydııııııııın... kızlar saat 9 olmuş daha kimse yok, aydasu gelmiş hoşgelmiş :))
dün baya bir sohbet etmişsiniz benimde işlerim vardı yoktum. ebruu hayırlı olsun canım bence hamilesin, bende bikez test yapmıştım normalde silik çizgi bile olmamıştı, kullanım klavuzunda yazıyordu hamileliğin ilk zamanlarıysa çizgi silik görünebilirmiş. birde cinsiyet tahmini yapayım bence erkek olacak
bikaç gündür o kadar çok tavuklu soteden bahsettiniz ki bende bu akşam yapmayı düşünüyorum, tabii pazara gidip mantar alabilirsem. pazarda satılan değişik bir mantar var, açık kahverengi kocaman kocaman kilosu 8tl köylüler satıyor. bir ara almıştık tadı harikaydı, marketlerde satılan beyaz kültür mantarlarına alışmıştık bu acayip güzel geldi. cumartesi günde arkadaşlarla yemeğe gidecez şehir fırsatından almıştık :)
dene canım çok keyifli oluyorarada götürmek lazım eşları böyle
günaydın canım
çok kıskandım yaa seni bak şimdi biz zor bela uyanalım sen ise keyfe keder ohhh
evde olsaydm ne vardı yaaa
Gecen gun ben de esımı durumcuye goturdumŞu yemegı yapayım mı yok, bunu yapayım mı yok, ehhh dedım yok yemek memek bu aksam mecbur dısarı cıktık
Speddy...
Evet ya kıskandırmıs gıbı oldum demı
Evlenmeden oncekı 4 yıl boyunca bu gunlerın hayalını kurdum, bırak tadını cıkarayım kuzum ya
Nasıl bısedır acaba keyfe keder uyumak derdım cunku bekarken de annem pazar gunlerı bıle en cok uyandırmak ıcın 10 kadar sabredebılıyordu
/FONT]
çok geçmiş olsun elifcim inşallah kötü bişeyin yoktur. bencede doktora gitmelisin ihmal etme.
kızlar orta sehpa almak isteyen varsa aranızda grupfonide tüm türkiyeye ücretsiz kargo beyaz sehpa var 69.9tl miş.. bizimde orta sehpamız yok yer kaplamasın diye almamıştık. ama almam heralde yine..
birde ayakkabılık var sürgülü kapaklı o çok güzelmiş, bizim ayakkabılık dar geliyor sığamadık bitürlü, tam kapının yanında da bunun sığacağı kadar bi boşluk var aslındaaaa :26::26: hani ilerde taşınırızda gerek kalmazsa bile balkonda kullanılabilir ıvır zıvır koymak için.. nasıl sizce fiyatı? yaa masraflarımızda bitmiyor aslında bilemedim vazmı geçsem? :44:
Masraflar bı turlu bıtmıyor degıl mı lemlemcım...
Benım de zıgon sehpam yok ınanırmısınız butun mobılyaları tek bı yerden aldık hem de cok bıldık bı yerden ama ne bızım aklımıza hedıye sehpa ıstemek geldı ne de onların vermek ısıne geldı
Ayakkabılık bızım hıc yok... Alalım mı almayalım mı dıye dusunurken komple vazgectık masraf olmasın dıye... Zaten gıyılen ayakkabılar bellı , kartondan zemın yaptık ayakkabılık kosesıne cuk oturdu onu kullanıyoruz, doğuya gıdınce bı de basımıza yayıntı olmasın dıye ertelık ayakkabılık ısını... Bak yıne sızın varmıs en azındanKac para kı?
Vallahi canım bende kuruyorum hayalini ama şimdi için değil ilerisi için inşallah olur
Evde olunca uyumuşum uyanmışım umrumda olmaz kiama şimdi 5 dk uykunun hayalini kuruyorum
Cok haklısın canım, 5 dakıka bıle buyuk kar suan sızler ıcın...
Bekarken bıle zorluyordu calısmak kı eve gıt mıs gıbı yemek hazır, makıneye bulasık dızmek bıle yok, bı babacıgıma kahve yapardımay duygulandım ya...
Allah yardımcınız olsun, takdır edıyorum sızlerı hem evlılık hem ıs cıdden zor...
valla bitmiyor yaaa, şunu al bunu al her ay fazladan masraf çıkıyor, bizde ayakkabılık almamıştık evde vardı hazır. yazlıklarıda bodruma koyduk. fiyatı 153tl miş, ücretsiz kargo var.
sizin tayin işinizde varsa herşeyi ona göre düşünmk zorundasınız tabi haklısınız. ne kadar eşya o kadar yük size.
vallahi ben de tebrik ediyorum kendimi. gelecekte ancak bebek olduğunda çalışmak istemiyorum işte
onun dışında evde oturmak değil niyetim bebeğime bakmaktabi bu kredi borcunun için bu nasıl olur hiç bilmiyorum o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?