- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Olsun bak en azından gec yasta evınızı aldınız, Rabbım kuvvet versın de bıtsın ınsallah borclarınız tez zamanda...
Sonra daaa
öyle canım bi (+) yanımız bu işte Hayata direk ev ile başladık Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kira ödemektense biraz fazlasını verip evimize ödemek mükemmel
tabi gönül isterdi ki babadan kalma evimiz olsun onu da ödemeyelim amabuna da şükür.
senin eşin ne mesleğinde tayin bekliyorsunuz örtmen mi
aydasu canım kayıt kabulde değilim idari bölümdeyim. Nöbetlerde acil servisin kayıt kabulünde oluyorum ayda 1 yada 2 kez.
Lemlemcim canım çoook mutlu olurum gelebilseniz keşke. biz manisa merkezde değiliz. Turgutlu biraz uzak kalıyo bize. Merkeze arabayla 1,5 saat filan uzaklıktayız.manisa tuhaf bi şehir ilçeleri dağınık biraz. Ama işallah gelebilirseniz beklerim canım hem cafeye hem ewime. Ayy çok sevinirim yaa.. zaten hepimiz aynı şehirde otursak şimdiye çoktaan buluşmuştuk. Hatta istanbuldaki hatunların yerinde olsam çoktan bi buluşma ayarlamıştım bile.
Olsun, emek emek yaptıgınız ıcın kıymetı daha cok olur yuvanızın kuzum, her tasında alınterımız var dersınız...
Yok canım ortmen degılpolıs esım...[/FONT]
Günaydın kızçeleeeerrr
yarın bende ağdaya gidiyorum nasipsee tam zamanına denk gelmesi iyi olcak herlde bakalım daha önce hiç denememiştim böyle nasıl olcak acepp..
pazartesi içinde kadın doğum doktorumdan randevu alıp gitmek istiyorum benm ağrılarım baya biçoğaldı üşüttüm mü mikrop mu kaptım iltihap mı oldu anlamıyorum ama acilen
bakılmam gerekli inşallah kötü bişi çıkmaz:18:
Geçmiş olsun chitlenbikcim. KAsıklarınmı ağrıyo seninde? İşallah kötü bişey çıkmaz. Bende p.tesi yada salı çıkayım bari, bende nodüler guatr da var. Onun içinde muayene olmam gerek.
LemLem sen neden özellikle yarın gitmek istiyorsun ağdaya hep aynı günde mi gidersin başka sebebi var mı ?
canım yarın cumartesi evdeyim diye. bide benim daha önce gittiğim ağdacı akşam 7ye kadar falan çalışıyor. bugün gidersem yemek falan yapamam. hem yarında ağda günü değilmi? bugün yarın hatta pazar gününe kadarmış.
Evet canım kasıklarım ağrıyo özellikle ilişki sırasında ; bide yanma falanda olmaya başladı.korkmaya başladım acaba bişimi var diye o yüzden gidip bi bakıncam hem kontrol de olcam
chitlenbik geçmiş olsun, kötü bişey yoktur inşallah.. ama bu dediğin belirtiler kist belirtileri, ultrasonla bakacaklardır.. anaaaaa bekarken ultrasonla bakıyolardı üstten acaba şimdi aşağıdan mı bakacaklar? korkma ama herkeste kist oluyor hemen hemen. hatta her adet döneminde atarmışız çoğunu bazı aylar atılamayıp kalırmış oda bu şekilde ağrılar akıntı vs yaparmış. bende de vardı ama adet olduktan sonra geçmişti, bende tekrar gitmedim kontrole.
o gün olayını anlamadım ben ağda günü ne oluyor
"""tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum.."" böyle bir konu var ya bu forumda. dolunaya göre aycangül diye bir bayan tarih veriyor. ben evlenmeden önce birkez denemiştim gerçektende çok farketmişti, daha uzun zamanda çıktı ve daha seyrekti. sonra tekrar deneyememiştim bi türlü. şimdi bu ay baya bir bekledim bu tarihler için.
Uzuuunnn bir aradan sonra hepinize merhaba, sizinle muhabbet etmeyi çok özledim, inşallah bundan sonra sadece yazdıklarınızı okumakla yetinmeyip muhabbete dahil olmaya çalışacağım
hoşgeldin zvy
geleceğini biliyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?