2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Olsun bak en azından gec yasta evınızı aldınız, Rabbım kuvvet versın de bıtsın ınsallah borclarınız tez zamanda...
Sonra daaa

öyle canım bi (+) yanımız bu işte Hayata direk ev ile başladık Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kira ödemektense biraz fazlasını verip evimize ödemek mükemmel
tabi gönül isterdi ki babadan kalma evimiz olsun onu da ödemeyelim ama buna da şükür.
senin eşin ne mesleğinde tayin bekliyorsunuz örtmen mi

aydasu canım kayıt kabulde değilim idari bölümdeyim. Nöbetlerde acil servisin kayıt kabulünde oluyorum ayda 1 yada 2 kez.

Lemlemcim canım çoook mutlu olurum gelebilseniz keşke. biz manisa merkezde değiliz. Turgutlu biraz uzak kalıyo bize. Merkeze arabayla 1,5 saat filan uzaklıktayız.manisa tuhaf bi şehir ilçeleri dağınık biraz. Ama işallah gelebilirseniz beklerim canım hem cafeye hem ewime. Ayy çok sevinirim yaa.. zaten hepimiz aynı şehirde otursak şimdiye çoktaan buluşmuştuk. Hatta istanbuldaki hatunların yerinde olsam çoktan bi buluşma ayarlamıştım bile.

Olsun, emek emek yaptıgınız ıcın kıymetı daha cok olur yuvanızın kuzum, her tasında alınterımız var dersınız...
Yok canım ortmen degıl polıs esım...

Anladım canım...
Ben de hastanede calısıyordum... Yoğunlugunu anlıyorum... Bı de hakkaten dedıgın gıbı ınsan ısın ıcınde olunca guvenemedıgı doktora kendını emanet edemıyor, bılıyorsun cunku kapasıteyı de neler dondugunu de...

Günaydın kızçeleeeerrr
yarın bende ağdaya gidiyorum nasipsee tam zamanına denk gelmesi iyi olcak herlde bakalım daha önce hiç denememiştim böyle nasıl olcak acepp..
pazartesi içinde kadın doğum doktorumdan randevu alıp gitmek istiyorum benm ağrılarım baya biçoğaldı üşüttüm mü mikrop mu kaptım iltihap mı oldu anlamıyorum ama acilen
bakılmam gerekli inşallah kötü bişi çıkmaz:18:

Olsun, emek emek yaptıgınız ıcın kıymetı daha cok olur yuvanızın kuzum, her tasında alınterımız var dersınız...
Yok canım ortmen degıl polıs esım...
[/FONT]

aynen öyle canım Allah olmayana da nasip etsin inşallah...
benimde kayınpederim polis çok geziyorlar ama ya inş siz öyle olmazsınız yerini bilemiyorsun devamlı oradan oraya

Geçmiş olsun chitlenbikcim. KAsıklarınmı ağrıyo seninde? İşallah kötü bişey çıkmaz. Bende p.tesi yada salı çıkayım bari, bende nodüler guatr da var. Onun içinde muayene olmam gerek.

Geçmiş olsun chitlenbikcim. KAsıklarınmı ağrıyo seninde? İşallah kötü bişey çıkmaz. Bende p.tesi yada salı çıkayım bari, bende nodüler guatr da var. Onun içinde muayene olmam gerek.

Evet canım kasıklarım ağrıyo özellikle ilişki sırasında ; bide yanma falanda olmaya başladı.korkmaya başladım acaba bişimi var diye o yüzden gidip bi bakıncam hem kontrol de olcam

LemLem sen neden özellikle yarın gitmek istiyorsun ağdaya hep aynı günde mi gidersin başka sebebi var mı ?

canım yarın cumartesi evdeyim diye. bide benim daha önce gittiğim ağdacı akşam 7ye kadar falan çalışıyor. bugün gidersem yemek falan yapamam. hem yarında ağda günü değilmi? bugün yarın hatta pazar gününe kadarmış.

o gün olayını anlamadım ben ağda günü ne oluyor

Evet canım kasıklarım ağrıyo özellikle ilişki sırasında ; bide yanma falanda olmaya başladı.korkmaya başladım acaba bişimi var diye o yüzden gidip bi bakıncam hem kontrol de olcam

chitlenbik geçmiş olsun, kötü bişey yoktur inşallah.. ama bu dediğin belirtiler kist belirtileri, ultrasonla bakacaklardır.. anaaaaa bekarken ultrasonla bakıyolardı üstten acaba şimdi aşağıdan mı bakacaklar? korkma ama herkeste kist oluyor hemen hemen. hatta her adet döneminde atarmışız çoğunu bazı aylar atılamayıp kalırmış oda bu şekilde ağrılar akıntı vs yaparmış. bende de vardı ama adet olduktan sonra geçmişti, bende tekrar gitmedim kontrole.

bende zaten kist vardı evlenmeden önce gitmiştim doktora ondan mı yapıyorki acaba??bide dedğin gibi allttan mı bakarlar artıkk ayyy içim bi fena olduu :26: gittiğim dr.bayan ama nasıl bakılıyoki öyle içine falan mı :18:

o gün olayını anlamadım ben ağda günü ne oluyor

"""tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum.."" böyle bir konu var ya bu forumda. dolunaya göre aycangül diye bir bayan tarih veriyor. ben evlenmeden önce birkez denemiştim gerçektende çok farketmişti, daha uzun zamanda çıktı ve daha seyrekti. sonra tekrar deneyememiştim bi türlü. şimdi bu ay baya bir bekledim bu tarihler için.

yaa ilk kez duydum. yarınmıymış yani .
ozaman bende denemek istiyorum zaten çok seyrek

hayır sadece yarın değil bugünde yapabilirsin, bak ordan kopyaladım:

1.ALTERNATİF

16 Aralık 2011 Cuma, saat 06:58' den
18 Aralık 2011 Pazar günü saat 09:06' ya kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

2.ALTERNATİF

24 Aralık 2011 Cumarte
si , saat 16:47' den 19:17'ye kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

Uzuuunnn bir aradan sonra hepinize merhaba, sizinle muhabbet etmeyi çok özledim, inşallah bundan sonra sadece yazdıklarınızı okumakla yetinmeyip muhabbete dahil olmaya çalışacağım

selam kızlarrr
az önce kendime tost ve taze sıkılmış portakal suyundan oluşan mini kahvaltı hazırladım şuanda pek bi dinamiğim

ebru teste bakarsak hamilesin canım yuppi ilk bebişimiz geliyo hayırlısıyla

elifcim geçmiş olsun hemen bi dr a git bence gerçi migrendir diye düşünüyorum ama bi git için rahat etsin bide havalar soğuk eğer kulağında felan sorun varsa bayağı ağrı yapıyomuş göze, boğaza ve başa vuruyo benim ortakulak iltihabım vardı geçmişte ve arada soğukta kalınca bayağı ağrısını çekiyorum.

bu arada benimde zigon sehpeham ve ayakkabılığım yok geçen nette bi ayakkabılık beğenmiştim çekmeceli felan ona kafayı koydum ayakkabılar dolu zaten kutularda duruyo hala küçük odada. valla tayinci olunca bişey alırken kırk kere düşünüyosun ve bu duruma sinir oluyorum

bugünde yemeğim yok fikrimde yok off valla sıkıldım ne yemeği yapcam diye düşünmekten eşimede soruyom oda farketmez diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…