2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

afiyet oolsun sofistike sen çalımıyormuydun? bu saatte ne kahvaltısı yaa? ayy canım çektii, zaten karnımda acıktı ne yesem bilemedim. akşama sende tavuk sote yap

Canım bende enfeksiyon vardı geçen ay gittim doktora alttan muayne etti ve erkekti doktor:26:

yaaa çok ilginç.
bu akşama misafirmiz gelecek benimde yarına kaldı işim..

Sende de mi aynı şikayetler vardı?biraz özel olcak ama alttan muayene nasıl oluyo canım ya?

Önce eliyle muayne etti sonrada ultarasonla baktı Biraz şok yaşıyorsun tabi.Benim kasığımdaki lenf bezlerim şişmişti.

aynen öyle canım Allah olmayana da nasip etsin inşallah...
benimde kayınpederim polis çok geziyorlar ama ya inş siz öyle olmazsınız yerini bilemiyorsun devamlı oradan oraya

Amın canım...
Ozel gorevde falan mı kayınpederın o kadar gezmek pek olmaz cunku, en cok 3-4 yer degıstırıyorlar bıldıgım kadarıyla emeklılıge kadar... Pekı kayınpederın emeklı degıl mı daha?

Uzuuunnn bir aradan sonra hepinize merhaba, sizinle muhabbet etmeyi çok özledim, inşallah bundan sonra sadece yazdıklarınızı okumakla yetinmeyip muhabbete dahil olmaya çalışacağım

zvy hosgeldın canım, gelmene cok sevındım...

Sofış tatlım sen de yapma yemek, yemege gotur esını, yenı taktıgımız bu topıkcek...
En olmadı bı kızartma, corba yap tamamdır kuzum...

Kızlar bu arada ıhmal etmeyın doktora gıtmeyı... Ve malesef alttan oluyor muayene...
Bekarken ne rahattı korkusuz gıderdım nasılsa ultrasonla bakılırdık...

Akşam eşim ortak bir arkadaşımızı eve çağırmış aradı şimdi.Ben çok yorgunum gözlerimi açamıyorum evde yemekte yok bana hiç sormadı arayıp çağırdım dedi.

Ben pek ıyı degılım aslında...
Ruhsal ve duygusal degısımler yasıyorum...
Yasmın kullanıyorum ben...
Olmaz yanı demı...

4-5 gundur sabahları ve aksamları delı gıbı mıdem bulanıyor... Sol kasıgıma agrı gırıyor, cok sık lavobaya gıdıyorum... Belım kopacak kadar agrıyor... Bazen ayakta durmak bıle yoruyor benı... Tatlıya asırı derecede duskunlugum arttı kı ben hıc sevmezdım, dun aksam da bırden tatlıdan sogudum... Uyku cok bastırıyor ama dalamıyorum hemen, ben bu saatte uyumazdım ama 11 bucukta bı yattım yenı kalktım daha... Ve durup dururken evet hıc bı sebep yokken aglama krızıne gırdım...

Ne alaka kı...
Psıkolojıktır demı...
Of...
Mumkun degıl cunku...

zvy hosgeldın canım, gelmene cok sevındım...

[/FONT]

hoşbulduk aydasucum bundan sonra beraberiz inşallahh

tatlım hap bende de olumsuz etkiler yaptı, hem psikolojik hem fiziksel, ben de bıraktım hapı, şimdi daha iyiyim...

hoşbulduk aydasucum bundan sonra beraberiz inşallahh

tatlım hap bende de olumsuz etkiler yaptı, hem psikolojik hem fiziksel, ben de bıraktım hapı, şimdi daha iyiyim...

Insallah canım, cok sevındım gerı donmene...

Canım haptan degıl bu durumum onu bılıyorum cunku yıllarca kullandıgım bunyemın pek sevdıgı bı ılac...
Kıstım vardı bekarken onun ıcın kullanmıstım...

Hanı onu sey ıcın belırttım hap kullanırken olmaz dımı :26:
Oy daraldım...

anladım tatlım, geçicidir ozaman ya , ara ara herkese olur, bana da bu aralar sık oluyo
Hoşgeldin canım tekrardan aramıza

hoşbulduk vaficimm :119:

Öğlen arası annemle buluştum, hem yemek yedik hemde dolaştık biraz.. Ama şansımıza yağmur vardı, benim üstümede yukarıdan birikmiş su döküldü boynumdan aşağısına, montumdan sırtıma geçmedide, dizimden aşağısı sırılsıklam, inşallah hasta olmam :2:

Aydasucum sanmıyorum tatlım yasminle %99 korunuyosundur senin vücut bizim burda konluştuklarımızdan etkilenmiş olmasın

Selamlarrr... Zyv canım hoşgeldin. Bundan sonra gitmek yok tamam nolursa olsun beraberken daha iyi oluyoruz..

Aydasucum bişey olduğunu sanmıyorum bünyende değişiklikler olmuştur havalardan filan. Ama eğerki bu kadar korunmaya bile olduysada vardır bi hayır deyip üzülmemek gerek dimi..

slm hanımlar bugun çok kalabalıktı yeni okyabildim ara ara okumaya çalıştım ama ne malüm yazamadım bişey..
mesaiye 3 saat kaldı geçer inşallah oda çabucak...dün akşam eşimle didiştik ortada önemli bişey yoktu ben de ağladım epey sonrada sarılıp barıştık ağlamama kızdı ama napıyım aramız kötü olunca cnm yanıyo benim...

çok uykum var bu arada cumartesi gezmeye gidicez pazar misafirim var pazartesi nişan var bu yogunlukta napıcam bilmiyorum...

hoşbulduk Elifcim inşallah beraberiz yine eskisi gibi

Aaaaa bugün Ahsenle tlf da konuştuk, burda yazdıklarından çok tatlı , çok hoş biri olduğunu tahmin ediyordum hiç yanılmamışım

Ebruda hamile sanırım dimii inşallahh test doğru çıkmıştır, hayırlısı olsun bakalım, Aydasucum korunmana rağmen hamile kalırsan hiç üzülme Allah hayırlısını versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…