selam kızlarrr
az önce kendime tost ve taze sıkılmış portakal suyundan oluşan mini kahvaltı hazırladım şuanda pek bi dinamiğim
ebru teste bakarsak hamilesin canımyuppi ilk bebişimiz geliyo hayırlısıyla
elifcim geçmiş olsun hemen bi dr a git bence gerçi migrendir diye düşünüyorum ama bi git için rahat etsin bide havalar soğuk eğer kulağında felan sorun varsa bayağı ağrı yapıyomuş göze, boğaza ve başa vuruyo benim ortakulak iltihabım vardı geçmişte ve arada soğukta kalınca bayağı ağrısını çekiyorum.
bu arada benimde zigon sehpeham ve ayakkabılığım yok geçen nette bi ayakkabılık beğenmiştim çekmeceli felan ona kafayı koydum ayakkabılar dolu zaten kutularda duruyo hala küçük odada. valla tayinci olunca bişey alırken kırk kere düşünüyosun ve bu duruma sinir oluyorum
bugünde yemeğim yok fikrimde yok off valla sıkıldım ne yemeği yapcam diye düşünmekten eşimede soruyom oda farketmez diyo
bende zaten kist vardı evlenmeden önce gitmiştim doktora ondan mı yapıyorki acaba??bide dedğin gibi allttan mı bakarlar artıkk ayyy içim bi fena olduu :26: gittiğim dr.bayan ama nasıl bakılıyoki öyle içine falan mı :18:
hayır sadece yarın değil bugünde yapabilirsin, bak ordan kopyaladım:
1.ALTERNATİF
16 Aralık 2011 Cuma, saat 06:58' den
18 Aralık 2011 Pazar günü saat 09:06' ya kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
2.ALTERNATİF
24 Aralık 2011 Cumartesi , saat 16:47' den 19:17'ye kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
Canım bende enfeksiyon vardı geçen ay gittim doktora alttan muayne etti ve erkekti doktor:26:
bende zaten kist vardı evlenmeden önce gitmiştim doktora ondan mı yapıyorki acaba??bide dedğin gibi allttan mı bakarlar artıkk ayyy içim bi fena olduu :26: gittiğim dr.bayan ama nasıl bakılıyoki öyle içine falan mı :18:
Sende de mi aynı şikayetler vardı?biraz özel olcak ama alttan muayene nasıl oluyo canım ya?
Önce eliyle muayne etti sonrada ultarasonla baktıBiraz şok yaşıyorsun tabi.Benim kasığımdaki lenf bezlerim şişmişti.
ne zor şey kadın olmak
aynen öyle canım Allah olmayana da nasip etsin inşallah...
benimde kayınpederim polis çok geziyorlar ama ya inş siz öyle olmazsınız yerini bilemiyorsun devamlı oradan oraya
Uzuuunnn bir aradan sonra hepinize merhaba, sizinle muhabbet etmeyi çok özledim, inşallah bundan sonra sadece yazdıklarınızı okumakla yetinmeyip muhabbete dahil olmaya çalışacağım
selam kızlarrr
az önce kendime tost ve taze sıkılmış portakal suyundan oluşan mini kahvaltı hazırladım şuanda pek bi dinamiğim
ebru teste bakarsak hamilesin canımyuppi ilk bebişimiz geliyo hayırlısıyla
elifcim geçmiş olsun hemen bi dr a git bence gerçi migrendir diye düşünüyorum ama bi git için rahat etsin bide havalar soğuk eğer kulağında felan sorun varsa bayağı ağrı yapıyomuş göze, boğaza ve başa vuruyo benim ortakulak iltihabım vardı geçmişte ve arada soğukta kalınca bayağı ağrısını çekiyorum.
bu arada benimde zigon sehpeham ve ayakkabılığım yok geçen nette bi ayakkabılık beğenmiştim çekmeceli felan ona kafayı koydum ayakkabılar dolu zaten kutularda duruyo hala küçük odada. valla tayinci olunca bişey alırken kırk kere düşünüyosun ve bu duruma sinir oluyorum
bugünde yemeğim yok fikrimde yok off valla sıkıldım ne yemeği yapcam diye düşünmekten eşimede soruyom oda farketmez diyo
zvy hosgeldın canım, gelmene cok sevındım...
[/FONT]
Ben pek ıyı degılım aslında...
Ruhsal ve duygusal degısımler yasıyorum...
Yasmın kullanıyorum ben...
Olmaz yanı demı...
4-5 gundur sabahları ve aksamları delı gıbı mıdem bulanıyor... Sol kasıgıma agrı gırıyor, cok sık lavobaya gıdıyorum... Belım kopacak kadar agrıyor... Bazen ayakta durmak bıle yoruyor benı... Tatlıya asırı derecede duskunlugum arttı kı ben hıc sevmezdım, dun aksam da bırden tatlıdan sogudum... Uyku cok bastırıyor ama dalamıyorum hemen, ben bu saatte uyumazdım ama 11 bucukta bı yattım yenı kalktım daha... Ve durup dururken evet hıc bı sebep yokken aglama krızıne gırdım...
Ne alaka kı...
Psıkolojıktır demı...
Of...
Mumkun degıl cunku...
hoşbulduk aydasucum bundan sonra beraberiz inşallahh
tatlım hap bende de olumsuz etkiler yaptı, hem psikolojik hem fiziksel, ben de bıraktım hapı, şimdi daha iyiyim...
Uzuuunnn bir aradan sonra hepinize merhaba, sizinle muhabbet etmeyi çok özledim, inşallah bundan sonra sadece yazdıklarınızı okumakla yetinmeyip muhabbete dahil olmaya çalışacağım
Insallah canım, cok sevındım gerı donmene...
Canım haptan degıl bu durumum onu bılıyorum cunku yıllarca kullandıgım bunyemın pek sevdıgı bı ılac...
Kıstım vardı bekarken onun ıcın kullanmıstım...
Hanı onu sey ıcın belırttım hap kullanırken olmaz dımı :26:
Oy daraldım...
Hoşgeldin canım tekrardan aramıza
Selamlarrr... Zyv canım hoşgeldin. Bundan sonra gitmek yok tamam nolursa olsun beraberken daha iyi oluyoruz..
Aydasucum bişey olduğunu sanmıyorum bünyende değişiklikler olmuştur havalardan filan. Ama eğerki bu kadar korunmaya bile olduysada vardır bi hayır deyip üzülmemek gerek dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?