- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Amın canım...
Ozel gorevde falan mı kayınpederın o kadar gezmek pek olmaz cunku, en cok 3-4 yer degıstırıyorlar bıldıgım kadarıyla emeklılıge kadar... Pekı kayınpederın emeklı degıl mı daha?
.[/FONT]
canım bende 3 kutu yasmin kullandım ama anlattıklarının hçbirisini yaşamadım aksine sanki bana iyi geldi ama göğüslerimde kitle olduğu için gene de tedirgin oldum bıraktım,bence senn durumun psikolojik regl dönemin yaklaşmıştır ondandır:) kafana takma..Ben pek ıyı degılım aslında...
Ruhsal ve duygusal degısımler yasıyorum...
Yasmın kullanıyorum ben...
Olmaz yanı demı...
4-5 gundur sabahları ve aksamları delı gıbı mıdem bulanıyor... Sol kasıgıma agrı gırıyor, cok sık lavobaya gıdıyorum... Belım kopacak kadar agrıyor... Bazen ayakta durmak bıle yoruyor benı... Tatlıya asırı derecede duskunlugum arttı kı ben hıc sevmezdım, dun aksam da bırden tatlıdan sogudum... Uyku cok bastırıyor ama dalamıyorum hemen, ben bu saatte uyumazdım ama 11 bucukta bı yattım yenı kalktım daha... Ve durup dururken evet hıc bı sebep yokken aglama krızıne gırdım...
Ne alaka kı...
Psıkolojıktır demı...
Of...
Mumkun degıl cunku...
oh maşşallah yine kalabalığız. 9 kişiyi görünce allah dedim sayfalar ilerlemiştir okumak lazımm ama bi baktım son yazdığımdan 2 sayfacık ilerlemiş
Dışarı çıktım eşimin laptopu vardı arızalı teknosaya götürdüm faturasıda kayıptı bir sürü zavazingoYemek olarak ne yapacağım diyodum ya dolmalık biberim vardı yanınada makarna yaptım. Hakikaten yaa bi günde yapmıcam kocacık beni yemeğe götürsün
caglasam_mi, düğünden sonra bikaç kez geldi ama yaklaşık 2 aydır gelmiyor.
0505, yaseminde düğünden sonra gelmişti ama oda uzun zamandır gelmeyenlerden.
eftalya, düğünden sonra bikaç kez geldi ama tekrar gelmedi.
nostalgia, 2 aydır hiç gelmedi
gelinn, taaa ağustostan beri hiç gelmemiş, düğün öncesinde bırakmış bizleri.
angelprenses, düğünden sonra gelmiş evinde int olmadığını yazmış, ekimden beri gelmedi.
mLsvT, düğünden sonra sadece birkez gelmiş bir daha gelmemiş.
MucizesinSen, düğünden sonra o da 1 kez gelmiş ama en yakın zamanda tekrar aramızda olacağına inanıyorum.
mavi_superisi, düğünden sonra gelmiş ama topiğimize hiçbirşey yazmamış farklı topiğe yazıp gitmiş olan vefasızlardan.
_mina, temmuzdan beri hiç gelmemiş.
seven_up, hazirandan beri gelmemiş.
ballifinduk, düğünden sonra gelmeyen vefasız arkadaşlardan çıktı.
mlkkmt, aynı şekilde düğünden sonra kayboldu.
zahter, en son iş arıyordu evde pc olmadığını söylemişti.
atladıklarım olmuş olabilir. ama ben arkadaş listemdende bu kişileri çıkaracam artık. düğün öncesi şunu mu alalım bunu böyle mi yapalım diye devamlı burda olan ama düğünden sonra en azından haber bile vermeden hiç uğramayan kişiler bundan sonrada gelmesin bence..
benim eşimde iki gündür acayip baskı uyguluyo bana bebek içinama yemezlerrr evet çok tatlılar çok seviyorum hele bi yeğenim var 2 yaşında ölüyorum onun için o derece ki kendi çocuğum olsa nasıl severim kim bilir ama hiç hazır değilim sanki çocuk yapınca eve tıkılıp kalacakmışım gibime geliyor. hiç bi zaman atanamıcakmışım ve bi işim olmıcakmış gibime geliyor. onun dışında zaten biraz borcumuz var iki aytı kredimiz var biri yazın bitiyo sonra bi planlama yaparız artık
heeey ben döndüm
yapıosunuuuuuuzzz
......ALO.....
Telefonda benim hemen her gün kim bilir kaç kez kullandığımız Alo sözcüğü, gerçekte bir sevgilinin adının kısaltılmış biçimidir. Sevgilini tam adı Allessandra Lolita Oswaldo dur. Bu sevimli genç kız, telefonu icat eden A. Graham Bell in sevgilisiydi. Graham Bell telefonu icat edince ilk hattı sevgilisinin evine çekmişti. Atölyesinde telefonu çalınca arayanın Allessandra Lolita Oswaldo dan başkası olmayacağını bildiğinden Graham Bell telefonu açar açmaz Allessandra Lolita Oswaldo diyordu. Bell zamanla sevgilisine, adını kısaltarak hitap etmeye başladı ve telefonu her açışında onu Ale Lol Os diye karşıladı. Çalışmaları uzadıkça Graham Bell, sevgilisinin adını daha da kısalttı ve ona iki heceli bir harf buldu. Bu kısa ad Alo idi. Allessandra Lolita Oswaldo, geliştirip, tüm kente yaymaya çalıştığı telefondan başka bir şey düşünmeyen sevgilisinin bitmek tükenmek bilmeyen deneylerinden rahatsız olmaya başlayınca Grabam Bell i telefonuyla baş başa bırakıp kendisini terk etti. Yaşlı Bell, sevgilisinin bir gün kendisini arayacağını umuduyla telefonun başından ayrılmadı. Kente çekilen telefon hatlarının sayısı da giderek artmaya başlamıştı. Grabam Bell i telefonla artık başka kişilerde arıyordu. Fakat o telefonun her çalışında kendisini sevgilisinin aradığını sanarak telefonu Alo diyerek açıyor ve artık herkese Alo diyordu. O günlerde hemen herkes, telefonu açtıklarında Alexander Graham Bell in saygı olarak Alo demeye başladı. Bu gün tümümüzün kullandığı Alo sözcüğü işte o günlerden uzanmaktadır günümüze
evet ancak selam veriyorum kızlar çok tembelim bugün tüm formu gezdim durdum akşam kereviz yapıp yiyeceğim canım çok istedi
servetcim daha yeni evliyiz biraz daha sabret yasında gencse bekle .. Ama ben 30 uma geldiğim için seneye hamile kalmam lazım yoksa yaşlı bir anne olucağım
hoşgeldin caglasam_mı.... bu yazıyı okumuşmuydun?
ehehehe biletimi kesmişin ayolbi sor bi ama nie gelmiyorum çünküüüüü bir ay balayına gittik sonra eve dönünce geldik gerçek hayata ve bana biraz ağır geldi yetişemiyorum eşim herşeye yardım edio ama ben yoruldum 2 ayda yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?