2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

çok dedğim o işte. 3*4 YER az mı ?
ne biliyim ankara da düzen kuracaksın hooop konya'ya onun için zor bi hayat.
gerçi insanın eşi nereye kendisi oraya ama olsun.

oh maşşallah yine kalabalığız. 9 kişiyi görünce Allah dedim sayfalar ilerlemiştir okumak lazımm ama bi baktım son yazdığımdan 2 sayfacık ilerlemiş
dışarı çıktım eşimin laptopu vardı arızalı teknosaya götürdüm faturasıda kayıptı bir sürü zavazingo yemek olarak ne yapacağım diyodum ya dolmalık biberim vardı yanınada makarna yaptım. hakikaten yaa bi günde yapmıcam kocacık beni yemeğe götürsün

oyy bebek isteyenlerimiz çoğaldı kızlar.. Hadi bakalım berekt gelsin topiğimize Sizinle beraber hamileliği, bebeklerin büyümesini takip etmek çok güzel olur ya..

Hazır mıyım değilmiyim aslında onu bilmiyorum da ama ne biliyim bazen çok istiyorum bazen bakamazsam diye de korkuyorum.. Kafam karışık benim ya...

......ALO.....

Telefonda benim hemen her gün kim bilir kaç kez kullandığımız “Alo” sözcüğü, gerçekte bir sevgilinin adının kısaltılmış biçimidir. Sevgilini tam adı Allessandra Lolita Oswaldo’ dur. Bu sevimli genç kız, telefonu icat eden A. Graham Bell’ in sevgilisiydi. Graham Bell telefonu icat edince ilk hattı sevgilisinin evine çekmişti. Atölyesinde telefonu çalınca arayanın Allessandra Lolita Oswaldo’ dan başkası olmayacağını bildiğinden Graham Bell telefonu açar açmaz “Allessandra Lolita Oswaldo” diyordu. Bell zamanla sevgilisine, adını kısaltarak hitap etmeye başladı ve telefonu her açışında onu “Ale Lol Os” diye karşıladı. Çalışmaları uzadıkça Graham Bell, sevgilisinin adını daha da kısalttı ve ona iki heceli bir harf buldu. Bu kısa ad “Alo” idi. Allessandra Lolita Oswaldo, geliştirip, tüm kente yaymaya çalıştığı telefondan başka bir şey düşünmeyen sevgilisinin bitmek tükenmek bilmeyen deneylerinden rahatsız olmaya başlayınca Grabam Bell’ i telefonuyla baş başa bırakıp kendisini terk etti. Yaşlı Bell, sevgilisinin bir gün kendisini arayacağını umuduyla telefonun başından ayrılmadı. Kente çekilen telefon hatlarının sayısı da giderek artmaya başlamıştı. Grabam Bell’ i telefonla artık başka kişilerde arıyordu. Fakat o telefonun her çalışında kendisini sevgilisinin aradığını sanarak telefonu “Alo” diyerek açıyor ve artık herkese “Alo” diyordu. O günlerde hemen herkes, telefonu açtıklarında Alexander Graham Bell’ in saygı olarak “Alo” demeye başladı. Bu gün tümümüzün kullandığı “Alo” sözcüğü işte o günlerden uzanmaktadır günümüze

evet ancak selam veriyorum kızlar çok tembelim bugün tüm formu gezdim durdum akşam kereviz yapıp yiyeceğim canım çok istedi
servetcim daha yeni evliyiz biraz daha sabret yasında gencse bekle .. ama ben 30 uma geldiğim için seneye hamile kalmam lazım yoksa yaşlı bir anne olucağım

canım bende 3 kutu yasmin kullandım ama anlattıklarının hçbirisini yaşamadım aksine sanki bana iyi geldi ama göğüslerimde kitle olduğu için gene de tedirgin oldum bıraktım,bence senn durumun psikolojik regl dönemin yaklaşmıştır ondandır:) kafana takma..

bu ay kredi kartlarıma çok para yatırdım kocacım yemeğe falan götürmez kartlarım kapanacakmış..aslında iyi de oluyo ya harcacıkta harcanıyo kart olunca kaç senedir kapatıcaktım:))..

hoşgeldin caglasam_mı.... bu yazıyı okumuşmuydun?

benim eşimde iki gündür acayip baskı uyguluyo bana bebek için ama yemezlerrr evet çok tatlılar çok seviyorum hele bi yeğenim var 2 yaşında ölüyorum onun için o derece ki kendi çocuğum olsa nasıl severim kim bilir ama hiç hazır değilim sanki çocuk yapınca eve tıkılıp kalacakmışım gibime geliyor. hiç bi zaman atanamıcakmışım ve bi işim olmıcakmış gibime geliyor. onun dışında zaten biraz borcumuz var iki aytı kredimiz var biri yazın bitiyo sonra bi planlama yaparız artık

benim ablam evlendiği ay hamile kaldı (kazayla):) ne bileyim daha cicim ayında mide bulantısı falan filan zor oldu şimdi 3 tane canavarı var en küçüğü profilimdeki cici çok bayılıyoruz bebeklere bizde ama ağlayınca anneye geri iade ediyoruz halen :)

bunu biliyodum. yani ''alo'' kadar anlamsız bi kelimeyi neden kullandığımızı okumuştum ama graham bell için ne anlamlıymış baksana. saol lemlem paylaşım için canım

26 yaşındayım cnm bende...eşim 29 o çok istiyo ocakta çalışmalara başlıycaz diyo .. Bende işten çıkarsam istiyorum ama o kadar karışık ki kafam bi çıkmalıyım diyorum bi çıkmamalıyım off off zor bu işler ama çoçukları hep severdim genç yaşta anne olmalıyım diye düşünüyorum...

hoşgeldin caglasam_mı.... bu yazıyı okumuşmuydun?

ehehehe biletimi kesmişin ayol bi sor bi ama nie gelmiyorum çünküüüüü bir ay balayına gittik sonra eve dönünce geldik gerçek hayata ve bana biraz ağır geldi yetişemiyorum eşim herşeye yardım edio ama ben yoruldum 2 ayda yemin ederim

iyi sen balayından sonraya kadar dayanmışsın bana direk balayında ağır geldi evlilik depresyonun eşiğinden döndüm :) hoş geldinnnn bu arada tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…