2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hayırlısı olsun canım mini mini mis kokulu bir bebiş ohhhhh

zaten bu atama işi öldürüyo ders çalışmam lazım ama bu işteyken çalışmam çok zor çalışacaksam artık çıkmalıyım.. Zaman daralıyo.. çıkarsam eşimin maaşı yeter mi derdi oluyo bide hep evdeyken çalışıyım kpss ye diyorudm bu arada hamilelik olsa mesela 5 aylık ken falan sınava girsem ...sonrada memur olsam deiyordum ama bilmyorum.. En iyisi akşam kocacıkla iyi bi hesap kitap yapmak...ona göre çoçuk işini de halledelim:)... Benim de yiğenlerim var ölürüm onlar için ne görsem alırım çeşit çeşit zaten eşyalarının yarısı bana ait diyebilirim...işten çıkarsam bu zor olucak galiba bebişim için herşeyin en güzeli en iyisi olsun istiyorum...bundan korkuyorum galiba..

Teşekkür ederim yazan herkese

Evet Elifcim kamudayım ben bilgisayar mühendisiyim. Bekarken suyumu bile kendim almadığım, ocağın altını hiç yakma teşebbüsünde bulunmadığım için çok zorlanıyorum

dün akşam eşimle bi konuşma yaptım bende. benden sonra çıkıyo sabahları ewden. Akşam bi geliyorum gardrop kapağı açık, yatak darmadağın, pijamaları saçmış, ertesi gün giyerim diye dolaba koymadığı kıyafet varsa ve onları giymekten vazgeçtiyse yayıp bırakmış, saçkurutma mak.aynanın önünde darmadağın, saç spreyi desen kapağını bile kapamamış. Hergün hergün sinir oldum. Bende çalışıyorum akşamları geliyorum hergün senin bu dağınıklığını topluyorum dedim. Yemek yap bulaşık yıka temizlik yap demiyorum sana ama her aldığını yerine koy işimi azalt benim nolur dedim. tamam dedi bakalım ne kadar uygulıycak. Ya yanımda misafirle gelsem darmadağınık ewe rezil olucam dedim.

elifcim aynu dert bendede var benim eşim sabah namazına kalkıyor seccadesini bile kaldırmıyor bende sabah uyku serremi basıyorum bir gün carpılıcam ama hadi hayırlısı .. ben daha konuşma falan yapmadım şakayla karışık söylüyorum

canım valla bebeği cok geciktirmeyin bence isteyince hemen olmuyomus öyle herkeste aynı deildir tabi ama aylarca yıllarca ugrasan insanlar var.onun için bu ay ben calısmaya basladım inş. olur ya bekletmeden gelir inş.

İYİ DEMİŞSİN CNM YA BENİM EŞİMDE BANYODA KİRLİ SEPETİNİN ÜSTÜNE KOYAR ÇIKARDIKLARINI KAPAĞI AÇSA İÇİNE KOYMUŞ OLACAK...BİDE ÜSTÜNÜ HEP OTURMA ODASINI DEĞİŞİYO Bİ NAMAZ EŞOFMANI OLUR ORTADA Bİ KAPRİSİ OLUR BIDE O GÜN NE GİYİNDİYSE ...BAZEN DİYORUM AMA PEK ORALI OLMADI ŞİMDİYE Kadar:)

canım valla bebeği cok geciktirmeyin bence isteyince hemen olmuyomus öyle herkeste aynı deildir tabi ama aylarca yıllarca ugrasan insanlar var.onun için bu ay ben calısmaya basladım inş. olur ya bekletmeden gelir inş.

eşimin doktor bi arkadaşı var.. 30 dan önce olsun demiş bunlara .. eşimde 30 olmadan istiyo:)

kızlar ben eve doğru yol alıyorum cuma trafiğine giricem şimdi herkeze iyi tatiller bol bol dinlenin pazartesi görüşürüz ..

Son düzenleme:
Aydasucum sanmıyorum tatlım yasminle %99 korunuyosundur senin vücut bizim burda konluştuklarımızdan etkilenmiş olmasın

Galıba oyle oldu kuzum, bılınc altım cok kuvvetlıdır etkılendım galıba

Aynen oyle canım, gıdene gıt denmez... Vaktı saatı gelınce olur ınsallah... Subatta atamamızın olup olmayacagı bellı olacak yaz ıcın... Ona gore bıkakıcam ılacı ama en erken mayıs hazıran dıyorum kısmet bakalım...

Amın canım, ınsallah...

çok dedğim o işte. 3*4 YER az mı ?
ne biliyim ankara da düzen kuracaksın hooop konya'ya onun için zor bi hayat.
gerçi insanın eşi nereye kendisi oraya ama olsun.

Speedy ne bılem bana az geldı sevıyorum degısık yerler gormeyı, gezmeyı, ah bı de duzen kurmak olmasa...

ben bebek istiyorum ya

Tez zamanda ınsallah...

Bunu ılk okudugumda cok etkılenmıstım, hatırlattıgın ıcın tesekkurler lemlemcım...

Yok kuzum ılactan degıl zaten bunlar, yoksa ben de cok memnumum yasmınden... Regl de yaklasmadı ısın ılgınc yanı ama sanırım aılemı cok ozledım, bu da duygusal olarak etkıleyınce benı bole oldum...

Kızlar bu aralar acaıp derecede kıtap okuyoruz esımle... Vaktı olanlara tavsıye edıyorum, eskıden de cok severdım kıtap okumayı ama bır turlu zaman bulamazdım... Sımdı evde olmanın keyfını cıkarıyorum... Bugun yıne dısarı cıktım 4 tane kıtapla gerı dondum... Dunya klasıklerınden aldım... İçim içime sıgmıyor bır cırpıda yutasım var hepsını...

Al ıste bak uc saat once aglıyordum sımdı de guluyorum

Gıdeyım yemeklerımı yapayım barı, bugunun menusu konusulmamıs

Bugunku menum

Yuvalama corbası
Fırında kanat
Pılav
Salata

Sımdı de ayva tatlısı yapmaya gıdıyorum umarım becerırım opuldunuz Burlardayım gercı ama olsun

oh oh maşallah bebik haberleri gelmeye başlamış. ben düğünde geciktirici kullanmıştım hala daha düzensizliğim var. korkuyorduk bizde. en sonunda doktora gittim. birşey yok şükür. bende korunmaya karar verdim. sadece eşimden beklemek zor oluyor. allah isteyen herkese nasip etsin. öptüm sizi

bugünlerde hiç keyfim yok ya güzel bebiş muabbetlerinize eşlik edemiyorum.Kızlar benim hastalığım 10-15 gündür devam ediyo,korkuyorum artık,haftaya cumaya randevu aldım.gidicem inş bişey çıkmaz ama hiç hayatımda bu kadar uzun hastalanmamıştım.

Günaydın kızlar, yine bir cumartesi ve yine boş boş oturmaya geldik.Kocamı ve sıcacık yatağımı bırakıp buraya gelmek zor geldi.Üstelik bu hafta içi temizlik yaptırmadı eşim hafta sonu birlikte yaparız dedi.Öğleden sonra cam kapı perdeler artık Allah ne verdiyse temizlik yapacağız Bu arada son günlerde topiğimizde dönen bebiş muhabbetlerinden sonra eşime ciddi ciddi konuyu açtım.Biz hep iki sene diyorduk ama dün eşim benim yaşım 29 oldu bekleyemem en fazla seneye kadar diyor ben istemiyorum aslında iki sene kafa dinleyip 3 sene olsun diyordum ama oda haklı yaşı geçiyor ve annesinin babasının biricik oğlu onlarda torun sevmek istiyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…