26 yaşındayım cnm bende...eşim 29 o çok istiyo ocakta çalışmalara başlıycaz diyo .. Bende işten çıkarsam istiyorum ama o kadar karışık ki kafam bi çıkmalıyım diyorum bi çıkmamalıyım off off zor bu işler ama çoçukları hep severdim genç yaşta anne olmalıyım diye düşünüyorum...
benim eşimde iki gündür acayip baskı uyguluyo bana bebek içinAma yemezlerrr evet çok tatlılar çok seviyorum hele bi yeğenim var 2 yaşında ölüyorum onun için o derece ki kendi çocuğum olsa nasıl severim kim bilir ama hiç hazır değilim sanki çocuk yapınca eve tıkılıp kalacakmışım gibime geliyor. Hiç bi zaman atanamıcakmışım ve bi işim olmıcakmış gibime geliyor. Onun dışında zaten biraz borcumuz var iki aytı kredimiz var biri yazın bitiyo sonra bi planlama yaparız artık
hayırlısı olsun canım mini mini mis kokulu bir bebiş ohhhhh
ne tatlı olur düşünsene sizin bir parçanız...küçücük..mis gibi kokuyo.. Gözleri falan ayy hemen doğurasım geldi:)
dün akşam eşimle bi konuşma yaptım bende. benden sonra çıkıyo sabahları ewden. Akşam bi geliyorum gardrop kapağı açık, yatak darmadağın, pijamaları saçmış, ertesi gün giyerim diye dolaba koymadığı kıyafet varsa ve onları giymekten vazgeçtiyse yayıp bırakmış, saçkurutma mak.aynanın önünde darmadağın, saç spreyi desen kapağını bile kapamamış. Hergün hergün sinir oldum. Bende çalışıyorum akşamları geliyorum hergün senin bu dağınıklığını topluyorum dedim. Yemek yap bulaşık yıka temizlik yap demiyorum sana ama her aldığını yerine koy işimi azalt benim nolur dedim. tamam dedi bakalım ne kadar uygulıycak. Ya yanımda misafirle gelsem darmadağınık ewe rezil olucam dedim.
26 yaşındayım cnm bende...eşim 29 o çok istiyo ocakta çalışmalara başlıycaz diyo .. Bende işten çıkarsam istiyorum ama o kadar karışık ki kafam bi çıkmalıyım diyorum bi çıkmamalıyım off off zor bu işler ama çoçukları hep severdim genç yaşta anne olmalıyım diye düşünüyorum...
şekerim sen bu akşam hamile kalıcak gibi duruyorsun vaktin gelmiş
dün akşam eşimle bi konuşma yaptım bende. benden sonra çıkıyo sabahları ewden. Akşam bi geliyorum gardrop kapağı açık, yatak darmadağın, pijamaları saçmış, ertesi gün giyerim diye dolaba koymadığı kıyafet varsa ve onları giymekten vazgeçtiyse yayıp bırakmış, saçkurutma mak.aynanın önünde darmadağın, saç spreyi desen kapağını bile kapamamış. Hergün hergün sinir oldum. Bende çalışıyorum akşamları geliyorum hergün senin bu dağınıklığını topluyorum dedim. Yemek yap bulaşık yıka temizlik yap demiyorum sana ama her aldığını yerine koy işimi azalt benim nolur dedim. tamam dedi bakalım ne kadar uygulıycak. Ya yanımda misafirle gelsem darmadağınık ewe rezil olucam dedim.
canım valla bebeği cok geciktirmeyin bence isteyince hemen olmuyomus öyle herkeste aynı deildir tabi ama aylarca yıllarca ugrasan insanlar var.onun için bu ay ben calısmaya basladım inş. olur ya bekletmeden gelir inş.
şekerim sen bu akşam hamile kalıcak gibi duruyorsun vaktin gelmiş
Aydasucum sanmıyorum tatlım yasminle %99 korunuyosundur senin vücut bizim burda konluştuklarımızdan etkilenmiş olmasın
Selamlarrr... Zyv canım hoşgeldin. Bundan sonra gitmek yok tamam nolursa olsun beraberken daha iyi oluyoruz..
Aydasucum bişey olduğunu sanmıyorum bünyende değişiklikler olmuştur havalardan filan. Ama eğerki bu kadar korunmaya bile olduysada vardır bi hayır deyip üzülmemek gerek dimi..
hoşbulduk Elifcim inşallah beraberiz yine eskisi gibi
Aaaaa bugün Ahsenle tlf da konuştuk, burda yazdıklarından çok tatlı , çok hoş biri olduğunu tahmin ediyordum hiç yanılmamışım
Ebruda hamile sanırım dimii inşallahh test doğru çıkmıştır, hayırlısı olsun bakalım, Aydasucum korunmana rağmen hamile kalırsan hiç üzülme Allah hayırlısını versin
çok dedğim o işte. 3*4 YER az mı ?
ne biliyim ankara da düzen kuracaksın hooop konya'ya onun için zor bi hayat.
gerçi insanın eşi nereye kendisi oraya ama olsun.
ben bebek istiyorum ya
......ALO.....
Telefonda benim hemen her gün kim bilir kaç kez kullandığımız Alo sözcüğü, gerçekte bir sevgilinin adının kısaltılmış biçimidir. Sevgilini tam adı Allessandra Lolita Oswaldo dur. Bu sevimli genç kız, telefonu icat eden A. Graham Bell in sevgilisiydi. Graham Bell telefonu icat edince ilk hattı sevgilisinin evine çekmişti. Atölyesinde telefonu çalınca arayanın Allessandra Lolita Oswaldo dan başkası olmayacağını bildiğinden Graham Bell telefonu açar açmaz Allessandra Lolita Oswaldo diyordu. Bell zamanla sevgilisine, adını kısaltarak hitap etmeye başladı ve telefonu her açışında onu Ale Lol Os diye karşıladı. Çalışmaları uzadıkça Graham Bell, sevgilisinin adını daha da kısalttı ve ona iki heceli bir harf buldu. Bu kısa ad Alo idi. Allessandra Lolita Oswaldo, geliştirip, tüm kente yaymaya çalıştığı telefondan başka bir şey düşünmeyen sevgilisinin bitmek tükenmek bilmeyen deneylerinden rahatsız olmaya başlayınca Grabam Bell i telefonuyla baş başa bırakıp kendisini terk etti. Yaşlı Bell, sevgilisinin bir gün kendisini arayacağını umuduyla telefonun başından ayrılmadı. Kente çekilen telefon hatlarının sayısı da giderek artmaya başlamıştı. Grabam Bell i telefonla artık başka kişilerde arıyordu. Fakat o telefonun her çalışında kendisini sevgilisinin aradığını sanarak telefonu Alo diyerek açıyor ve artık herkese Alo diyordu. O günlerde hemen herkes, telefonu açtıklarında Alexander Graham Bell in saygı olarak Alo demeye başladı. Bu gün tümümüzün kullandığı Alo sözcüğü işte o günlerden uzanmaktadır günümüze
canım bende 3 kutu yasmin kullandım ama anlattıklarının hçbirisini yaşamadım aksine sanki bana iyi geldi ama göğüslerimde kitle olduğu için gene de tedirgin oldum bıraktım,bence senn durumun psikolojik regl dönemin yaklaşmıştır ondandır:) kafana takma..
kim bu ziyaretçi?
ahsen senmisin çık ortayaaaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?