günaydın kızlar, yine bir cumartesi ve yine boş boş oturmaya geldik.kocamı ve sıcacık yatağımı bırakıp buraya gelmek zor geldi.üstelik bu hafta içi temizlik yaptırmadı eşim hafta sonu birlikte yaparız dedi.öğleden sonra cam kapı perdeler artık allah ne verdiyse temizlik yapacağızBu arada son günlerde topiğimizde dönen bebiş muhabbetlerinden sonra eşime ciddi ciddi konuyu açtım.biz hep iki sene diyorduk ama dün eşim benim yaşım 29 oldu bekleyemem en fazla seneye kadar diyor ben istemiyorum aslında iki sene kafa dinleyip 3 sene olsun diyordum ama oda haklı yaşı geçiyor ve annesinin babasının biricik oğlu onlarda torun sevmek istiyorlarmış
Canım bende kitap okumayı çok severim en son Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesini okudum şiddetle tavsiye ederim,çok güzel biraz uzun ama ,bu kitabında adamın nobeli neden aldığını çok iyi anlıyorsun,''Kar'' kitabını okuyamamıştım mesela:) Birde muhakkak biliyosundur Adam Fawer'in Olasılıksız o da çok çok iyiydi aklıma geldikçe ve okudukça paylaşırım...Kızlar bu aralar acaıp derecede kıtap okuyoruz esımle... Vaktı olanlara tavsıye edıyorum, eskıden de cok severdım kıtap okumayı ama bır turlu zaman bulamazdım... Sımdı evde olmanın keyfını cıkarıyorum... Bugun yıne dısarı cıktım 4 tane kıtapla gerı dondum... Dunya klasıklerınden aldım... İçim içime sıgmıyor bır cırpıda yutasım var hepsını...
Al ıste bak uc saat once aglıyordum sımdı de guluyorum
Gıdeyım yemeklerımı yapayım barı, bugunun menusu konusulmamıs
Bugunku menum
Yuvalama corbası
Fırında kanat
Pılav
Salata
Sımdı de ayva tatlısı yapmaya gıdıyorum umarım becerırım opuldunuzBurlardayım gercı ama olsun
Aynı ben!!! üzerine söylicek söz bulamadım vallazaten bu atama işi öldürüyo ders çalışmam lazım ama bu işteyken çalışmam çok zor çalışacaksam artık çıkmalıyım.. Zaman daralıyo.. çıkarsam eşimin maaşı yeter mi derdi oluyo bide hep evdeyken çalışıyım kpss ye diyorudm bu arada hamilelik olsa mesela 5 aylık ken falan sınava girsem ...sonrada memur olsam deiyordum ama bilmyorum.. En iyisi akşam kocacıkla iyi bi hesap kitap yapmak...ona göre çoçuk işini de halledelim:)... Benim de yiğenlerim var ölürüm onlar için ne görsem alırım çeşit çeşit zaten eşyalarının yarısı bana ait diyebilirim...işten çıkarsam bu zor olucak galiba bebişim için herşeyin en güzeli en iyisi olsun istiyorum...bundan korkuyorum galiba..
kızlar merhabalar pek giremiyorumm. aynı biraz okuduğum kadarıyla benmle sorunları aynı olanlar var:))) aşırı dercede mutluyum bu arada şükürler olsun:)))) sorun şuuu; kpss:))) ücretli öğretmenlik yapıyordum ayrıldım eşim dersaneye yazdırdı ama misafirden işten güçten ders çalışamıorum bu sorun beni çoooooooooook bunaltıo(( ayrıca bebişşş istemeye başladık artık:)) ama hayırlısı bakalım. çoook özlüorum sizleri de inşallah hepiiniz çoook mutlusunuzdur. hiç ewlendiğine pişman olan oldu mu bilmiorum ama umarım yoktur. görüşmek üzereeee:)
iyi akşamlar kızlarr yarın hastaneye gidiyoruz kan tahlili için büyük gün geldi anlıcanız:) dün gene test yaptım bu sefer tam iki çizgi çıktı belli şekilde bakalım yarın nolcak hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah dualarınızı bekliyorum gelince haber vericem sizlerede..
iyi akşamlar kızlarr yarın hastaneye gidiyoruz kan tahlili için büyük gün geldi anlıcanız:) dün gene test yaptım bu sefer tam iki çizgi çıktı belli şekilde bakalım yarın nolcak hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah dualarınızı bekliyorum gelince haber vericem sizlerede..
Günaydın kızlar haftaya uykulu bir şekilde başlıyorum
cumartesi akşamı eşimin annanesi vefat etti kuzenlerde otururken haber geldi ve apar topar gittik kadın zaten çok hastaydı ölümü bekliyodu artık acı çekmekten hiç hali kalmamış iğne ipliğe dönmüş.eşim de ilkkez bi canazeyi canlı canlı görmüş baya bi etkilendi ben korkarım belki dedim ama hiç korkmadım çok doğal çok normal geldi hayat çok garip bi var biyoksun...
o gece kayınpederim ve iki kaynım bende kaldılar dün sabahta 7buçukta kalkıp kahvaltı hazırladım sonra da gittik cenazeye bütüngün mutfaktaydım orda yardımcı oldum gelen gideni ağırladık.sonra yine bize geçtik kaynımın çocukları ve kayınpederimle onlara yemek yaptım çay ve tatlı ikram ettim onlar gittikten sonra nekadar da yorulmuş olduğumu hissttim ve şuanda uykusuzluktan ölüyorum gözlerim kapandı kapancak umarım açılırım hemen bi sürü iş beni bekliyo çünkü.
hadi canım hayırlısı olsun, güzel haberlerle gelmeni bekliyoruziyi akşamlar kızlarr yarın hastaneye gidiyoruz kan tahlili için büyük gün geldi anlıcanız:) dün gene test yaptım bu sefer tam iki çizgi çıktı belli şekilde bakalım yarın nolcak hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah dualarınızı bekliyorum gelince haber vericem sizlerede..
Günaydın kızlar haftaya uykulu bir şekilde başlıyorum
cumartesi akşamı eşimin annanesi vefat etti kuzenlerde otururken haber geldi ve apar topar gittik kadın zaten çok hastaydı ölümü bekliyodu artık acı çekmekten hiç hali kalmamış iğne ipliğe dönmüş.eşim de ilkkez bi canazeyi canlı canlı görmüş baya bi etkilendi ben korkarım belki dedim ama hiç korkmadım çok doğal çok normal geldi hayat çok garip bi var biyoksun...
o gece kayınpederim ve iki kaynım bende kaldılar dün sabahta 7buçukta kalkıp kahvaltı hazırladım sonra da gittik cenazeye bütüngün mutfaktaydım orda yardımcı oldum gelen gideni ağırladık.sonra yine bize geçtik kaynımın çocukları ve kayınpederimle onlara yemek yaptım çay ve tatlı ikram ettim onlar gittikten sonra nekadar da yorulmuş olduğumu hissttim ve şuanda uykusuzluktan ölüyorum gözlerim kapandı kapancak umarım açılırım hemen bi sürü iş beni bekliyo çünkü.
eşimin doktor bi arkadaşı var.. 30 dan önce olsun demiş bunlara .. eşimde 30 olmadan istiyo:)[/QUOTE
bencede canım ya nasılsa olcak bebiş bi de hemen yapalım dediğimizde gelse.bakıyorum da yıllarca ugrasanlar var korkuyorum bende.bu ay düzenli calısır gibi olduk bakalım bebiş olursa sizle paylasırım.bence sizde yapıverin.bende senin gibi calısayım para biriktirip öle yapayım diyodum ama hersey hallolsun sonra bebek yaparız deyince bebişe hiç sıra gelmior sıra gelince bebiş hemen gelmiyor dünyanın derdi de bitmiyor.en iyisi yapalım bizle beraber büyüsün dedik:) benim eşimde 27ye girdi bende 23 e gircem subatta :) yaslanıyoruz zaman cok cabuk geciyor.herseyin hayırlısı olur inş. hakkımızda
günaydın herkese ;
LemLem cumartesi gittim kuaföre bakalım değişiklik olacak mı ?daha önceden sanki duydum ama hatırlamıyorum tam olarak böyle bir şey miydi diye
günaydın hanımlar...
bende gittimkaş,bıyık ora bura ne varsa aldırdım bütün tüylerimden kurtuldum ben çok umutluyum değişiklik olacak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?