2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın hanımlar...ben gene akşam 7 ye kadar çalışıcam izin filan olmuyo bize ya sıkıldım...
Demetcim bence eşin bi kaç ay geçsin seneye demekten de vazgeçer:)

topik bugun bana kalmış:) akşamki gezmemiz iptal olmuşşş çok ama çokkkkk sevindim hiç halim yoktu gitmeye ya...akşam evime giderim dinlerim..biraz temizlik yaparım yarında misafirlerimi hallederim:)

Canım bende kitap okumayı çok severim en son Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesini okudum şiddetle tavsiye ederim,çok güzel biraz uzun ama ,bu kitabında adamın nobeli neden aldığını çok iyi anlıyorsun,''Kar'' kitabını okuyamamıştım mesela:) Birde muhakkak biliyosundur Adam Fawer'in Olasılıksız o da çok çok iyiydi aklıma geldikçe ve okudukça paylaşırım...

Aynı ben!!! üzerine söylicek söz bulamadım valla

kızlar merhabalar pek giremiyorumm. aynı biraz okuduğum kadarıyla benmle sorunları aynı olanlar var:))) aşırı dercede mutluyum bu arada şükürler olsun:)))) sorun şuuu; kpss:))) ücretli öğretmenlik yapıyordum ayrıldım eşim dersaneye yazdırdı ama misafirden işten güçten ders çalışamıorum bu sorun beni çoooooooooook bunaltıo(( ayrıca bebişşş istemeye başladık artık:)) ama hayırlısı bakalım. çoook özlüorum sizleri de inşallah hepiiniz çoook mutlusunuzdur. hiç ewlendiğine pişman olan oldu mu bilmiorum ama umarım yoktur. görüşmek üzereeee:)

Allah yardımcın olsun cnm inş. bu yıl atanırsın.misafir gelen giden bzde de çk ama çk şükür bi şekilde geçip gidio..
Yaaa bebek için çk erken değil mi daha??? kimseye çaktırmıyorum ama bnde bazen istiyorum galiba :26::26: ama bu yazı eşimle gönlümce gezip tozarak geçirmeyi daha çk istiyorumm Allah hayırlısını versin hepimize inş..aminn..

bende 2ay yasmin kullandım mide bulantısı baş ağrısı çıldırıyo gbiydim akşamları dayanamadım valla eşime devrettim görevi artık rahatım baş ağrısı çk feciydi resmen kafamı duvarlara vurmak istiyordum..ilaçların hep yan etkisi var işte

iyi akşamlar kızlarr yarın hastaneye gidiyoruz kan tahlili için büyük gün geldi anlıcanız:) dün gene test yaptım bu sefer tam iki çizgi çıktı belli şekilde bakalım yarın nolcak hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah dualarınızı bekliyorum gelince haber vericem sizlerede..

hadi hayırlısı canm bekliyoruz güzel haberlerini

ebru seni hep korkan endişeli ve şaşkın halinle hatırlıyorum
hadi hayırlısı olsun hakkınızda

Günaydın kızlar haftaya uykulu bir şekilde başlıyorum
cumartesi akşamı eşimin annanesi vefat etti kuzenlerde otururken haber geldi ve apar topar gittik kadın zaten çok hastaydı ölümü bekliyodu artık acı çekmekten hiç hali kalmamış iğne ipliğe dönmüş.eşim de ilkkez bi canazeyi canlı canlı görmüş baya bi etkilendi ben korkarım belki dedim ama hiç korkmadım çok doğal çok normal geldi hayat çok garip bi var biyoksun...
o gece kayınpederim ve iki kaynım bende kaldılar dün sabahta 7buçukta kalkıp kahvaltı hazırladım sonra da gittik cenazeye bütüngün mutfaktaydım orda yardımcı oldum gelen gideni ağırladık.sonra yine bize geçtik kaynımın çocukları ve kayınpederimle onlara yemek yaptım çay ve tatlı ikram ettim onlar gittikten sonra nekadar da yorulmuş olduğumu hissttim ve şuanda uykusuzluktan ölüyorum gözlerim kapandı kapancak umarım açılırım hemen bi sürü iş beni bekliyo çünkü.

günaydın.basınız sag olsun Allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inş.Allah kurtarmıs demekki. gercekten ölüm cok yakın aslında bizlere ama nedense hiç üstümüze ugratmıyoruz.yakınında yasayınca insan baya bi etkileniyor.eşinize destek olun.zordur onun için.size de kolay gelsin ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Herkese günaydın kızlaaar, bu sabah pek kimse yok buralarda, haftasonu yine su gibi akıp geçti, cumartesi misafirim vardı yemeğe, çok şükür yemeklerim güzel olmuştu,
pazar günü de sinemaya gittik eşimle, Sümelanın sırları filmine, o kadar kalabalıktı ki saat 4 te gittik akşam yedi seansına zor yer bulduk , ama filmi beğendik, küfür kısmı biraz fazlaydı ama genel anlamda güzel, akıcı bir filmdi , tavsiye ederim , biz çok eğlendik

hadi canım hayırlısı olsun, güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun....

günaydın herkese ;

LemLem cumartesi gittim kuaföre bakalım değişiklik olacak mı ? daha önceden sanki duydum ama hatırlamıyorum tam olarak böyle bir şey miydi diye

tebrik ederim canım.ne güzel hadi hayırlısı olsun gözünüz aydın mini mini bebiş sizinle olsun inş :) ne kadar insan var çift cizgiyi görmek isteyen çok şanslısınız maşallah.

günaydın hanımlar...

chitlenbik başınız sağolsun yaşlı ve hastaysa Allah kurtarmış.

günaydın herkese ;

LemLem cumartesi gittim kuaföre bakalım değişiklik olacak mı ? daha önceden sanki duydum ama hatırlamıyorum tam olarak böyle bir şey miydi diye

bende gittim kaş,bıyık ora bura ne varsa aldırdım bütün tüylerimden kurtuldum ben çok umutluyum değişiklik olacak olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…