Günaydın kızlar haftaya uykulu bir şekilde başlıyorum
cumartesi akşamı eşimin annanesi vefat etti kuzenlerde otururken haber geldi ve apar topar gittik kadın zaten çok hastaydı ölümü bekliyodu artık acı çekmekten hiç hali kalmamış iğne ipliğe dönmüş.eşim de ilkkez bi canazeyi canlı canlı görmüş baya bi etkilendi ben korkarım belki dedim ama hiç korkmadım çok doğal çok normal geldi hayat çok garip bi var biyoksun...
o gece kayınpederim ve iki kaynım bende kaldılar dün sabahta 7buçukta kalkıp kahvaltı hazırladım sonra da gittik cenazeye bütüngün mutfaktaydım orda yardımcı oldum gelen gideni ağırladık.sonra yine bize geçtik kaynımın çocukları ve kayınpederimle onlara yemek yaptım çay ve tatlı ikram ettim onlar gittikten sonra nekadar da yorulmuş olduğumu hissttim ve şuanda uykusuzluktan ölüyorum gözlerim kapandı kapancak umarım açılırım hemen bi sürü iş beni bekliyo çünkü.
kızlar günaydın berbat bir haftasonu gecirdimçok üzüldüm malesef buraya yazıp sizden akıl almayı çok isterdim ama burada yazılanlar silinmiyor..
kızlar günaydın berbat bir haftasonu gecirdimçok üzüldüm malesef buraya yazıp sizden akıl almayı çok isterdim ama burada yazılanlar silinmiyor..
seni çok iyi anlıyorum canım benimde buna benzer bir konuda çok kırılmışlığım var hala aklıma gelir bazen. ama bence eşinin bir suçu yok gerçekten unutmuş olabilr. unutmaması gerekirdi tabikide ama boşvermeye çalış.
Kızlar Lütfen ama !!
Kendi kendinize kurallar yaratmayın. Sitenin kurallarını hepiniz biliyorsunuzdur.
Yazdığınız mesajı iki kez aynı bile olsa editlemek yasak Bu durumda az önce yaptığınız da normal bir davranış değil
bunu bilmiyorum demeyin daha önce çok kez söyledim çünkü
* Link paylaşmak
* Edit Butonunu silmek için kullanmak
Bunlar yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?