2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın güzeller..

Chitlenbik başınız sağolsun canım. MEkanı cennet olsun

Ebrucum İlk anne sen olucaksın gelinlerimizden. tecrübelerini bizimle paylaşırsın artıkın

H.sonumun nasıl geçtiğini anlatayım bende kısaca. 3 gündür yemek yapmyorum. Cuma iş çıkışı anneme gittim.Yemeği orda yedik,komşularla günü vardı oturduk filan.KArdeşimde gelmişti tatile,o gelince her akşam anneme gidiyoruz yemeğe.3 gündür yemek yapmıyorum ewde. C.tesi çocukluk arkadaşım geldi.Çok güzel bi tatlı denedim.EŞim bayıldı.Size de tarifini vericem biraz sonra. Arkadaşım gelmeden önce bi etrafı toparladım.Renklileri yıkadım. Akşama anneme gittik yemeğe. Yemekten sonra okey oynadık filan. Dün ütü yaptım,beyazları yıkadım.Bu arada h.soonu bile işyerine gittim formlar vardı onları alıp ewde doldurdum. Dün de işlerim bittikten sonra cafede formlarımı doldurdum yine anneme gittik. Ewe erken geldim dizimizi izledik. Bugün ewde durup yemek yapmak gerekli artık

Günaydın Hanımlar,
Çiitlenbik, başınız sağolsun güzelim, mekanı cennet olsun,
Ebru, gözünüz aydın, inş. bi kaç saate çok güzel haberlerle gelirsin, bi bebek haberi alırız sende,
Hayat böyle işte bi yandan ölüm bi yandan doğum haberleri herşeyin hayırlısı olsun,

Başınız sağolsun canım..

günaydın kızlarrr
chiitlenbik başın sağolsun cnm.rabbim kalanlara uzun versin..hastaymış zaten kurtulmuş acılar..mekanı cennet olsun..

ebrucum inşallah hayırlı haberlerle gelirsin merakla bekliyoruz seni...ilk annemiz:)

505 hoşgeldin...misafirleri azalt ya ders çalışmam lazım de ben çıksam bile kimseye gitmiycem ..öyle düşünüyorum annemlere falan dedim hala çalışıyorum gibi kimse gelmez dedim ki zaten herkes te evde oturup çalışacaksın...hafta sonu tüy dertleri hallolmuş ben fırsat bulamadım ya..dün akşamda komşularımız vardı epy tatlılar güzel geçti..ama ben çok yorgunum bu akşamda bi arkadalımız nişanlanıyo oraya gidicez gene dinlenmek yok bana

kızlar günaydın berbat bir haftasonu gecirdimçok üzüldüm malesef buraya yazıp sizden akıl almayı çok isterdim ama burada yazılanlar silinmiyor..

kızlar günaydın berbat bir haftasonu gecirdimçok üzüldüm malesef buraya yazıp sizden akıl almayı çok isterdim ama burada yazılanlar silinmiyor..

nooldu canım ya. eşinle ilgili bir problem falan mı oldu. aslında silinebiliyor ilk 5-10dak içinde. rahatlamak istersen yaz, kimse alıntı yaparak cvp yazmasın, hemen silersin.

Son düzenleme:

lemlem doğru söylüyor, 5-10 içinde silinebiliyor.. Umarım büyük bir sorun değildir..Anlatırsan rahatlarsın,bizde sana yardımcı olmaya çalışırız..

günaydın herkesee
chiitlenbik başınız sağolsun canım. Allah mekanını cennet etsin.
ebru bebişin hayırlı olsun. topiğimizin ilk annesi ve ilk bebişi geliyo desene. ayy çok heyecanlandım valla
ozdn canım noldu hayırdır? anlat sileriz yöneticilerden gizlii

ben epilasyon için ayın 24 ünü bekliyorumm ancak reglim bitti şu dolunay işi bakalım bana fayda edecekmi? benimde hafta sonum rutin geçti kocam işteydi iş çıkışı sinemaya gidek dedik sümalanın şifresi sabırsızlıkla bekliyoduk ama geç çıkıyo eşim o yüzden geceye geçince gideriz dedik. halıma çay dökülmüştü silmiştim lekeli yeri geçti sanmıştım ama bi baktım geçen gün ki duruyo lekeler hemen dün tüm halıyı sildim bi güzel parladı valla şimdiki aklım olsa açık renk halı asla almazdım

seni çok iyi anlıyorum canım benimde buna benzer bir konuda çok kırılmışlığım var hala aklıma gelir bazen. ama bence eşinin bir suçu yok gerçekten unutmuş olabilr. unutmaması gerekirdi tabikide ama boşvermeye çalış.

canım annenler istanbulda olsa bile anlatma zaten bunu. Sakın takma kafana sende diyosun üstünden 10 sene geçmiş üstünden. Zaten eşin onların durduğunu bilseydi çoktan silerdi. O seni sewiiyo ve artık seninle ewli. Haklısın ilk gördüğünde kötü olmuşsundur haklı olara k etkilenmişsindir ama takma artık, ewine de git kocana da hiçbişey olmamış gibi dawran. Üzme onu da. Kendisine güvenmediğini zannetmesin canım. Ben olsam şöyle derdim. Kocacım ben sana güveniyorum. beni sevdiğini biliyorum. Ama başkalarıyla özel anlar paylaşmış olmana şahit olmak beni çok üzdü. içim kötü oldu. Keşke görmeseydim bunları aklımdan atamıyorum. Senin haberin yok farkındayım. Ama sende bana hak ver çok üzüldüm. derdim. Ama konuyu da uzatmazdım. Sende öyle yap bence.

elif soğru söylüyor annenlere anlatmana da gerek yok bence. senden sonra olan bişey değil sonuçta. ayrıca evlenmişsiniz artık bıraz eski sevgilsi üzülsün.

Kızlar Lütfen ama !!

Kendi kendinize kurallar yaratmayın. Sitenin kurallarını hepiniz biliyorsunuzdur.
Yazdığınız mesajı iki kez aynı bile olsa editlemek yasak Bu durumda az önce yaptığınız da normal bir davranış değil
bunu bilmiyorum demeyin daha önce çok kez söyledim çünkü

* Link paylaşmak
* Edit Butonunu silmek için kullanmak

Bunlar yasak

canım kırgın olmakla haklısın ama kendini yıpratacak kadar büyük bir konu değil.. eşin önemsemediği için silmemiş orda kalmış ve unutmuştur, yoksa senin elinin altında olan pc de onları saklarmıydı.. sende diyorsun 10 sene önce, seni sevmişki, erkekler bizim gibi değil evlilik kararını daha zor alıyor, siz evlenmişsiniz.. Tabiki kırgınlığını, huzursuzluğunu eşine anlat, ama bunu kendi içinde büyütüp huzursuz olma..

off lemlem içim yanıyor ben bunları görmek zorunda değilim bide benim takıntılı biri olduğumu biliyor 10 kat daha dikkatli olması lazım ben kocamın ağzından başkasına aşkım derken duymamalıydım.. suan onu 5 parçaya ayırmak istiyorum tabi o k...rıda

speedy yapma allah aşkına, bunu herkes devamlı yapıyor hepimiz biliyoruz. nedense 2011 gelinleri topiğinden ben çok defa şahit oldum ama bir uyarı bile görmedim. ayrıca ne kaadar güvensiz bir site olduğuda ortada, 5dak içinde silmenin kime ne zararı varki, hem neden böyle bir özellik koyulmuş eğer yasaksa?

10 sene öncesiymiş işte takılma dicem ama bende olsam bende takardım hatta olay çıkarırdım canım... eşin pcsini çok uzun süredirmi kullanıyor? belki yıllar önce yüklemiştirde hani unutup gitmiştir dediği gibi. görmen kötü olmuş aklında yer etmiş off üzüldüm valla şimdi ama canım sonuçta senden önceymiş sende unutmuş olabilirdin böyle bişeyi...
bende bişey anlatayım benim eşimden önce bi tek lisede bi sevgilim olmuştu o da 3 sene sürmüştü onun resmleri vardı kendi albümümde ben bunu unuttum düşün taa evlenene kadar fotoların arasına saklamışım o zamanlar aldım geldim kendi evime geçenlerde annemleri özlüyorum ya resimlere bakıyım dedim düzenliyodum anam bi baktım aradan çıktı resim Allah dedim bu nerden çıktı iyiki eşim görmedi hemen yırttım attım hiç düşünmeden. olur böyle şeyler unuttuysa doğrudur yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…