2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

takma cnm kafana uzatmana değmez hem çok eskide kalmış...o seni seçmiş senle evlenmiş bence kırıldığını söyle elifin dediği gibi ama uzatma..benim eşim aynı şirkette çalışyo eski sevgilisiyle..hatta kız bizim uzaktanda akrabamızmız geçen annem habersiz o kızı sordu eşime....biz evlenirkende araştırmışlardı eşimi eski sevgilisinin babasına sormuşlar düşün...o zaman hafif kızdım ama uzatmadım...onu değilbeni seçti çünkü:)

Edit butonu komple kaldırıldı ve sonra yine eklendi. üyelerin yoğun isteği üzerine.
5 Dak içinde silmenin zararı yok belki ama madem görünmesin istiyorsan hiç yazma en güzeli..
2011 gelinleirne gelince devamlı oradayım neyi ima etmek istediğini anlayamadım. devamlı takibinde olduğum bi konu yani. sohbetteyim ama bişey olur ise onları da uyarabilirim...

Edit butonunu yalnızca yazdığını düzenlemek için kullanabilirsin. resim ekleyip kaldırmak yada bişeyler paylaşıp silmek için değil.

kurallar böyle bunları ben yazmadım. böyle başlanmış..

Son düzenleme:

devamlı takibinde değilmişsin demekki, aboneliklerimde vardı pek birşey yazmasamda devamlı takip ettiğim bir topicti ve orda devamlı rastlıyordum, şimdi hepsi nick değiştirip konuyu kapattılar zaten.. aynı msn adresinden farklı bi nickte yasak diye yazıyor kurallarda ayrıca nick ne sebap olursa olsun kesinlikle değişmezde yazıyor ama nedense bunlarında hepsi olabiliyor

Pardon hatlar karıştı ben Evlenen 2011 gelinlerinden bahsediyorum.
O bölüm kendi kendini astı zaten. Yönetime kaç defa gitti o konu demek ki o bölümleri kaçırmışşın..

Bu bölümde de devamlı sohbetteyim ama bi bakıyorum yine de mesajlar siliniyor. ve daha önce bi çok kez bunu söyledim

evet ama site çok da güvenli değil. hergün bi ton ziyaretçi görüyoruz altta bizim yazdıklarımızı okuyan... biz burda güzel bi dostluk oluşturduk ve dertlerimizi paylaşmak istiyoruz ama herkes kolayca girip okuyabileceği için tedirginlik yaşıyoruz ister istemez..

Ziyaretçi oluyor bazıları da onaylanmayan üyeler oluyor onaylanmayı bekleyen.
Site ziyaretçi kabul etmek zorunda hepimiz bişeyler arayarak üye olmadık mı buraya
şahsen ben öyle üye oldum

Günaydın herkese iyi haftalar diliyorum.Özden konusunu sildiği için tam olarak anlayamadım ne olduğunu o yüzden yorum yapamıyorum ama umarım tatsızlıkları düzeltmişlerdir.Bu hafta cumartesi eve gidip kapı cam çerçeve perdeler derken tüm evi bal dök yala yaptım :) Dünde kocacığım beni sinemaya götürdü.Güzel bir hafta sonuydu.

kızlar cevap vermedim çok pardon pazartesi bunalımına girdi sanırım tüm ofis .. evet haklısınız en iyisi kendimi üzmemek ama ben onları yanyana görünce üzüldüm haliyle ... kızlar biz birbirmizi msn ekleyelim en iyisi rahat konusuruz ben hiçbirinizi kaybetmek istemem acıkcası

Kızlar hepimiz kazenden rica etsek. İsimlerimizi değiştirsek, yeni konu açsak olurmu acaba. Ordan rahat rahat konuşabiliriz kimse bizi tanımaz. Ben en başta cahillik edip ismimle almışım profili.Özel paylaşımlar yapıcamı nerden bileyim.

evet bende hiçbirinizi kaybetmek istemem. msn adresimi gönderdim.

Evet böyle bir şey olabilirse çok güzel olur elifçiğim.Bende o hatayı yaptım

Günaydın herkese,iyi haftalar.

Özdencim,yazdığını silmişsin ama anladıgım kadarı ile çok öncesinde yapılan konuşmaları okumussun.Geçmiş geçmişte kaldı.Boşver eşin seni seviyor mu,sen onu seviyon mu,Mutlu musunuz ona bak... Eskileri düşünüp sinir olmana kendini üzmene değmez.

Bu haftasonu bende aşureyi en sonunda yaptım kızlar kayınvalidemle.
Annemlerde akşam yemeğe geldiler.Cumartesi gecesi yorgunluktan sırtım belim tutulmuştu resmen. Dünde eşimle bütün gün yattık. 1-2 saatliğine sadece alışverişe gidip geldik. Çok güzel dinlenmişim valla :)

Canım geçen sefer böyle bişey yapıldı biliyorsun kazen sanırım bi daha herkese birden yapmaz. ama sen rica edebilirsin belki bi ihtimal yapabilir. olmadı sen kendi ismini değiştirirsin

evet ya, elifin dediği yapsak olmaz mı acaba??

kızlar günaydın kaç gündür giremiyorum büyük bi eksiklik var ben de

chitlenbik canım başınız sağolsun allah kalanlara uzun ömürler versin
ebrucum güzel hbrler bekliyoruz senden
özdencim sorununu kaçırdım göremedim ama anladığım kadarıyla olay geçmişte kalmış kafaya takmaya değmez herkesin başına gelebilir doğal şeyler insan unutabiliyo ki bak delilleriniz bile kaldırmıyo bazen o kadar unutuyo
isimlerimizi değiştirmeye gelince ben de ismimle aldım böyle özel şeyler olacağını bilmiyodum ki arkadaşım bile bulmuş topiğimizi yazdıklarımızı okumuş söylemişti değiştirirsek tekrar yeni isimlerimize alışmakta zorlanır myz acaba yeni bi tanışma faslı

Son düzenleme:
ben bide sayfanın pembe olarak gözükmesini istemiyorum kızlar? Baktım ama bulamadım. Renk değiştirme,template değiştirme var mı?

kızlar, yılbaşı hediyesi alcak mısınız? Kaynanam bana şal örmüş, kayınpederimden duydum.Ne alsam ki bende onlara?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…