speedy yapma allah aşkına, bunu herkes devamlı yapıyor hepimiz biliyoruz. nedense 2011 gelinleri topiğinden ben çok defa şahit oldum ama bir uyarı bile görmedim. ayrıca ne kaadar güvensiz bir site olduğuda ortada, 5dak içinde silmenin kime ne zararı varki, hem neden böyle bir özellik koyulmuş eğer yasaksa?
Edit butonu komple kaldırıldı ve sonra yine eklendi. üyelerin yoğun isteği üzerine.
5 Dak içinde silmenin zararı yok belki ama madem görünmesin istiyorsan hiç yazma en güzeli..
2011 gelinleirne gelince devamlı oradayım neyi ima etmek istediğini anlayamadım. devamlı takibinde olduğum bi konu yani. sohbetteyim ama bişey olur ise onları da uyarabilirim...
Edit butonunu yalnızca yazdığını düzenlemek için kullanabilirsin. resim ekleyip kaldırmak yada bişeyler paylaşıp silmek için değil.
kurallar böyle bunları ben yazmadım.böyle başlanmış..
devamlı takibinde değilmişsin demekki, aboneliklerimde vardı pek birşey yazmasamda devamlı takip ettiğim bir topicti ve orda devamlı rastlıyordum, şimdi hepsi nick değiştirip konuyu kapattılar zaten.. aynı msn adresinden farklı bi nickte yasak diye yazıyor kurallarda ayrıca nick ne sebap olursa olsun kesinlikle değişmezde yazıyor ama nedense bunlarında hepsi olabiliyor
evet ama site çok da güvenli değil. hergün bi ton ziyaretçi görüyoruz altta bizim yazdıklarımızı okuyan... biz burda güzel bi dostluk oluşturduk ve dertlerimizi paylaşmak istiyoruz ama herkes kolayca girip okuyabileceği için tedirginlik yaşıyoruz ister istemez..
kızlar cevap vermedim çok pardon pazartesi bunalımına girdi sanırım tüm ofis .. evet haklısınız en iyisi kendimi üzmemek ama ben onları yanyana görünce üzüldüm haliyle ... kızlar biz birbirmizi msn ekleyelim en iyisi rahat konusuruz ben hiçbirinizi kaybetmek istemem acıkcası
Kızlar hepimiz kazenden rica etsek. İsimlerimizi değiştirsek, yeni konu açsak olurmu acaba. Ordan rahat rahat konuşabiliriz kimse bizi tanımaz. Ben en başta cahillik edip ismimle almışım profili.Özel paylaşımlar yapıcamı nerden bileyim.
Kızlar hepimiz kazenden rica etsek. İsimlerimizi değiştirsek, yeni konu açsak olurmu acaba. Ordan rahat rahat konuşabiliriz kimse bizi tanımaz. Ben en başta cahillik edip ismimle almışım profili.Özel paylaşımlar yapıcamı nerden bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?