2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ben kimseye hediye alamıycam malesef eşime bile alamıycam.. Seneye artık. Öğle arası piyango bileti aldım. İşallah bişeyler çıkar yaa. Bi ew parası çıksın yeter valla fazlasında gözüm yok.

kızlar, yılbaşı hediyesi alcak mısınız? Kaynanam bana şal örmüş, kayınpederimden duydum.Ne alsam ki bende onlara?

ben kimseye almam heralde kimsede bana almaz diye düşüniyorum...belli olmaz da ..o sana yaptıysa bi bluz falan bişi al bence ayıp olmasın...o verdiğinde sen de eli boş olmamış olursun..

ben de alsam kocama alırım ama ne alırım bilmiyorum düşünmem lazım kaynanamın işi zor aklında hediye bile yoktur hasta kızıyla uğraşmaktan hem 4 gelin var biri yurtdışında gerçi ama hangimize ne alsın

ya aslında bizimde bu aralar cok masraf var.Klima falan aldık. Eşimlede konuştuk, birbirimize bişi almayalım,su aralar biraz dikkat edelim diye.

Ama kaynamama küçük bişi alıyım diyom, o hediye verirken ben utanırım sonra.
Kazak falan alsam,kayınpederimede almam lazım.
Ev eşyası alırsam sanki daha ucuza kapatırım durumu :S

Bende eşime almak istiyorum hediye, k.valdem ve annemlere de çikolata almak istiyorum, noel babalı,süslü bişey.. Küçük ama önemli olan hatırlanmak dimi

Tekrarlamak durumunda kalmayalım lütfen

hediye almaktan da vermektende çok haz duyan ben malesef alamicam, bi tek kardeşimin hediyesi hazır oda yılbaşı günü doğum günü olduğu için,
ya bu düğün masrafları bizi acayip sarstı, kredi üstüne kredi maffetti bizi resmen

Son düzenleme:

bizim de düğün enkazından çıkamadık aha

merhaba kızlar,

borçlular kervanında biz de varız kızlarç bizim krediler 2014 de biticek... o zamana kadar toparlandık diyemiycem ben de... ama çok şükür bizim evimiz var. Allah olmayanlara da versin inşallah... bizim daha evimizde dekorsyona ait hediye gelenler dışında hiç bi şey yok. tv ünitemizi beğnmiyoruz ama sadece beğenmeyerek kalıyoruz :)

olsun buna da şükür ne yapalım... ben bekarken hiç düşünmeden harcardım paramı... ne kadar zormuş idareli olmak...

ebrudan hala haber gelmedi dimi heyecanla bekliyoruz ilk bebeğimizin haberini :)

kızlar size bi tarif vereyim browni kurabiye. çok güzel oluyo tawsiye ederim.

1 paket oda sıcaklığında margarin
2 yumurta
1 çay brd sıvıyağ
2 kahva fincanı toz şeker
1 paket (8-9 yemek kaş.) kakao
1 pakt vanilya
1 paket kbrtma tozu
aldığı kadar un

Şerbeti için
1,5 bardak süt
1,5 bardak şeker

Tüm malzemeleri karıştırıp ele yapışmıycak kadar kıvamda yumuşak bi hamur yapıyoruz. Yağlanmış fırın tepsisine yuwarlak şekil verip diziyoruz. 170 C önceden ısıtılmış fırında 10 dk üzerleri çatlayana kadar pişiriyoruz. Benimki 15 dk da pişti.
Şeker ve sütü ayrı bi kapta karıştırıyoruz.AMA KESİNLİKLE OCAĞA KOYMUYORUZ, PİŞMİYCEK YANİ ŞERBET.. Sadece bi kapta karıştırıyoruz . Kurabiyeler fırından çıkar çıkmaz şerbete batırıp çıkarıyoruz ve bi kaba diziyoruz. kalan şerbeti de üzerlerine gezdiriyoruz. Ilıyınca yiyoruz. Kalanları buzdolabında saklıyoruz. Çok nefis oluyo.

yılbaşı gecesi eşim çalışıyo demiştim öncedende bende memlekete gidecem yılbaşı için. geçen eşimle konuşuyoduk ''ilk defa bi yılbaşında evde yalnız başıma geçirecem'' dedim o da istersen git gel memlekete dedi bende tabi havalara uçtum. yani bi aksilik olmazsa yılbaşında annem ve babamlayımmm şükürler olsun. eşimide bırakmak istemiyorum ama zaten 2-3 günlük gidip gelicem maksat görmek özledim valla... uçak biletleri, git gel masraf çok olacak o yüzden hediye felan almıcam kimseye. zaten bizimde kredi borçlarımız var iki tane hemde... bi tanesi yaza bitiyo diğeri 2 sene daha var bi bitsede kurtulsak of offf..

Kızlar msn de falan yazışıyosunuz napıyosunuz yaa,
bizimde 2014 te bitiyo kredi ve ortada ev falan da yok, şundan 3 ay öncesinde çıkıp çıkıp alışveriş yapmak meğer ne güzel bişiymi yavv

ay canım nasılda çektiii. ama artık her canımın çektiğini yemiyorum çok kilo aldım çokkk. ama harika bişey zaten çikolata ve kakaonun olduğu her şeyi çok seviyorum ben. bu kurabiye hafif ıslak mı oluyor?

BEnde yaptım ama 2 tane yedim içinden. Başkaları beğenince hoşuma gidiyo. Ewet ıslak oluyo. Browni gibi.

Eliff çok güzeldir eminim kurabiyen nasılda canım çekti, ama yapmicamm ya da sıvıyağla yapılsa tutarmı ki? margarinli tarifleri tercih etmiyorum, çok kilo aldım yaparsam yarısını ben yerim çünkü biliyorum

semerta sırf sıvıyağla tutmaz canım ya. Misafirlerine filan yaparsın sende. fazla yemezsin o zaman :)

Misafir olayına girmiyorum bu soğuklarda, havalar ısınsında gerçi ben öyle fazla sevmiyorum misafir olayı kasıyo beni, misafir derken dıdının dıdısı komşu vs. yakın akrabam ailem sürekli gelir gider zaten, bi de ben sizler gibi enerjik değilim onu anladım, hafta içi bile misafir ağırlayanınız var ben mümkün değil, ben yan gel yat osman tarzı rahat takılmayı seviyoyumm

Akşama kardeşim,arkadaşı,annem yemeğe geliyolar. Mantarlı tavuk sote,pilav,mercimek çorba yapıcam. Yanına da amerikan salatası alırım. Annemde etli patates yeneği getiricek. yeter dimi.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…