kızlar, yılbaşı hediyesi alcak mısınız? Kaynanam bana şal örmüş, kayınpederimden duydum.Ne alsam ki bende onlara?
ben de alsam kocama alırım ama ne alırım bilmiyorum düşünmem lazım kaynanamın işi zor aklında hediye bile yoktur hasta kızıyla uğraşmaktan hem 4 gelin var biri yurtdışında gerçi ama hangimize ne alsın
Kızlar Lütfen ama !!
Kendi kendinize kurallar yaratmayın. Sitenin kurallarını hepiniz biliyorsunuzdur.
Yazdığınız mesajı iki kez aynı bile olsa editlemek yasak Bu durumda az önce yaptığınız da normal bir davranış değil
bunu bilmiyorum demeyin daha önce çok kez söyledim çünkü
* Link paylaşmak
* Edit Butonunu silmek için kullanmak
Bunlar yasak
hediye almaktan da vermektende çok haz duyan ben malesef alamicam, bi tek kardeşimin hediyesi hazır oda yılbaşı günü doğum günü olduğu için,
ya bu düğün masrafları bizi acayip sarstı, kredi üstüne kredi maffetti bizi resmen
kızlar size bi tarif vereyim browni kurabiye. çok güzel oluyo tawsiye ederim.
1 paket oda sıcaklığında margarin
2 yumurta
1 çay brd sıvıyağ
2 kahva fincanı toz şeker
1 paket (8-9 yemek kaş.) kakao
1 pakt vanilya
1 paket kbrtma tozu
aldığı kadar un
Şerbeti için
1,5 bardak süt
1,5 bardak şeker
Tüm malzemeleri karıştırıp ele yapışmıycak kadar kıvamda yumuşak bi hamur yapıyoruz. Yağlanmış fırın tepsisine yuwarlak şekil verip diziyoruz. 170 C önceden ısıtılmış fırında 10 dk üzerleri çatlayana kadar pişiriyoruz. Benimki 15 dk da pişti.
Şeker ve sütü ayrı bi kapta karıştırıyoruz.AMA KESİNLİKLE OCAĞA KOYMUYORUZ, PİŞMİYCEK YANİ ŞERBET.. Sadece bi kapta karıştırıyoruz . Kurabiyeler fırından çıkar çıkmaz şerbete batırıp çıkarıyoruz ve bi kaba diziyoruz. kalan şerbeti de üzerlerine gezdiriyoruz. Ilıyınca yiyoruz. Kalanları buzdolabında saklıyoruz. Çok nefis oluyo.
ay canım nasılda çektiii. ama artık her canımın çektiğini yemiyorum çok kilo aldım çokkk. ama harika bişey zaten çikolata ve kakaonun olduğu her şeyi çok seviyorum ben. bu kurabiye hafif ıslak mı oluyor?
semerta sırf sıvıyağla tutmaz canım ya. Misafirlerine filan yaparsın sende. fazla yemezsin o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?