Akşama kardeşim,arkadaşı,annem yemeğe geliyolar. Mantarlı tavuk sote,pilav,mercimek çorba yapıcam. Yanına da amerikan salatası alırım. Annemde etli patates yeneği getiricek. yeter dimi.??
Akşama kardeşim,arkadaşı,annem yemeğe geliyolar. Mantarlı tavuk sote,pilav,mercimek çorba yapıcam. Yanına da amerikan salatası alırım. Annemde etli patates yeneği getiricek. yeter dimi.??
Bence süper bi menü, şimcik çayın yanına senin browni kurabiyelerindende vardırohhh misss...
yok kurabiyeler bitti valla kocacım hüpletti hepsini. Annemlerede götürmüştüm kalmadı bugüne. Sizce 5 ten sonra 8'e kadar yapabilirmiyimki bunları ya ?
elif birde bu sotenin tarifini yazarmısın _?
soğanları biberleri kavurdum. kuşbaşı tavukları koydum suyunu salıp çekene kadar kavurdum. sonra mantarları koydum.. onlarda su salıp çektiler.çok az salçayla kavurdum.karabiber kırmızı biber kekik tuz ekledim.En son ufak doğranmış domates ekledim. çok az scak su koydum.(sulu güzel olmuyo çünkü) biraz daha kaynadılar. NEfis olmuş tavsiye ederim. Bundan sonra sık yaparım.
ay kızlarrrr canım şimdi ne çektii... sıcacık irmik helvası.. böyle içindede dondurmaaa olcak of offf
benim canımda aşure, kazandibi, acıbadem bidee vişneli pasta çekiyoo.. Yok yok yanlış anlamayınyok.. Sadece kızsal mazeretin tatlı krizi
soğanları biberleri kavurdum. kuşbaşı tavukları koydum suyunu salıp çekene kadar kavurdum. sonra mantarları koydum.. onlarda su salıp çektiler.çok az salçayla kavurdum.karabiber kırmızı biber kekik tuz ekledim.En son ufak doğranmış domates ekledim. çok az scak su koydum.(sulu güzel olmuyo çünkü) biraz daha kaynadılar. NEfis olmuş tavsiye ederim. Bundan sonra sık yaparım.
ben de çikolata toplarından yapıorum kızlar kocam çok seviyo işe de götürüyo ordakiler pastaneden alıo sanıyolarmış benim yaptığımı söylemiş hep istiolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?