2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

.
Akşama kardeşim,arkadaşı,annem yemeğe geliyolar. Mantarlı tavuk sote,pilav,mercimek çorba yapıcam. Yanına da amerikan salatası alırım. Annemde etli patates yeneği getiricek. yeter dimi.??

bak işte şekil a; hafta içi yemekli misafir, bi arkadaş misafir sayılıyo gerçi burda
Menüne de ne diyelim fazla fazla, çok güzel

Son düzenleme:
Akşama kardeşim,arkadaşı,annem yemeğe geliyolar. Mantarlı tavuk sote,pilav,mercimek çorba yapıcam. Yanına da amerikan salatası alırım. Annemde etli patates yeneği getiricek. yeter dimi.??

Bence süper bi menü, şimcik çayın yanına senin browni kurabiyelerindende vardır ohhh misss...

kızlar sabahki asabiyetle oturdum bir sürü lokum yedim midem çok bulanıyor şimdi

Son düzenleme:
Elifcim tarifin için teşekkür ederim canım, akşama yapacağım inşallah güzel olur ama benim sıkıntım şu ; eşim öyle abur cubur kurabiyeymiş kekmiş pek yemez , o yüzden benim de yapasım gelmiyor

elif birde bu sotenin tarifini yazarmısın _?

soğanları biberleri kavurdum. kuşbaşı tavukları koydum suyunu salıp çekene kadar kavurdum. sonra mantarları koydum.. onlarda su salıp çektiler.çok az salçayla kavurdum.karabiber kırmızı biber kekik tuz ekledim.En son ufak doğranmış domates ekledim. çok az scak su koydum.(sulu güzel olmuyo çünkü) biraz daha kaynadılar. NEfis olmuş tavsiye ederim. Bundan sonra sık yaparım.

buna köri ve soya sosuda ekleyebilirsin çok çok güzel oluyor.

Canım ben içine garnitür de koyuyorum.Pişmesine yakın öylede çok lezzetli oluyor.

Ben yemek yapmıcam eşim genelde geç geliyo 12 gibi o saatten sonra yemek istemiyo çok kilo aldı o yüzden yapma diyo erken geldiği günler yapıcam ben de annemde yemeğimi yer eve geçerim ama kaç gün böyle gider bilmiyorum yemek yapmayınca rahat edemiyorum daha önce de bu kararı çok aldık ama uygulayamadım ama bu sefer karar verdim daha iyi olacak galiba

ben de çikolata toplarından yapıorum kızlar kocam çok seviyo işe de götürüyo ordakiler pastaneden alıo sanıyolarmış benim yaptığımı söylemiş hep istiolar

ben de çikolata toplarından yapıorum kızlar kocam çok seviyo işe de götürüyo ordakiler pastaneden alıo sanıyolarmış benim yaptığımı söylemiş hep istiolar

nasıl yapıyorsun cnm tarifini versene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…