kızlar, yılbaşı hediyesi alcak mısınız? Kaynanam bana şal örmüş, kayınpederimden duydum.Ne alsam ki bende onlara?
Ben kimseye hediye alamıycam malesef eşime bile alamıycam.. Seneye artık. Öğle arası piyango bileti aldım. İşallah bişeyler çıkar yaa. Bi ew parası çıksın yeter valla fazlasında gözüm yok.
ay kızlarrrr canım şimdi ne çektii... sıcacık irmik helvası.. böyle içindede dondurmaaa olcak of offf
acaba ebrunun test sonucu noldu :26:
ben de merak ettim ama genelde test sonucunu ertesi gün veriyorlar ya da akşam geç saatte yani hemen vermiyorlar ama büyük ihtimal teyze oluyoruz kaç tane test yaptı evde hepsi de yanlış çıkmaz ya
ebru baya korkuyordu evlilikten ama maşallah ilk annemiz o olucak gibi :) korkandan korkucaksın demek
kızlar ben 1.5 saat sürecek olan eve dönüş yoluma başlıyorum iyi akşamlar hepinize
kızlar ben h.sonu çok kötüydüm hastaydım c.tesi yediğim bşy dokundu galiba midem çok kötüydü gece ne yediysem çıkardım dün de akşam üstü 4 e doğru kalktım başım çok feci ağrıyodu kalkınca midem bulanıyodu yataktan kalkamadım kocam dün işteydi allahtan kuzenim bende kaldı o ilgilendi ağrı kesici aldım en etkilisinden sonra kendime geldim ama bi an hiç geçmeyecek sandım kuzenimle kocamın aklına hep başka şeyler geldi ama yok öyle bşy
geçmiş olsun canım, hala var mı bulantı? Sıcak bişiler içseydin,rahatlatır mideni.
yaa biz şimdi çocuk istemiyoruz falan ya, ben korkuyorum ya isteyincede olmazsa? bu seferde farklı topicler açarız artık el ele burada hamile kalıyoruz gibi... ayy bu arada böyle bir topic var ve ne zaman forum takipte görsem çok gülüyorum, el ele burada gibi kelimeler olmasına yaani.. ben mi çok kötüyüm sizede komik gelmiyor mu? hatta başlık neşeyle el ele burada hamile kalıyoruz gibi bişey. bilmiyorum benim aklıma başka bişey geliyor bunu okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?