kızlaaar çok kötü bişi yaptım ben ya çaycımın kablosu yanmış yemek yaparken çalışmıycak mı artık o
geçmiş olsun dmet
ay nasıl yaktın, ocağa mı gelmiş kablosu? içindeki teller falanda yanmış mı? elektrikten anlayan birine göstermeden fişe takma nolur nolmaz
bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize
Ben de çıkıyorum kızlar iyi akşamlar...
Ay sinir olmuşsundur lemlem. Ben yemeğimi beğenmediğinde( çoğunlujla beğeniyoda böyle işte öbür türlü daha iiyiydi dediğinde) çaktırmıyorum ama sinir oluyorum içimden
Bende dün hiçbiyerde mantar bulamadım. 20 dk filan erken çıktım markete filan uğradım. AMa kaç yere sordum mantar yok. Mantarsız tavuk sote yaptım. pilav,mercimek çorba,fırında baharatlı patates, amerikan salatası vardı. Elim hızlanmış bunu farkettim kızlar. 2:30 saatte 4 çeşit yemek yaptım. Üstümü değiştirip ewin içini toparladım. Çamaşırlar seriliydi onları katlayıp yerleştirdim. SOframı hazırladım güzel bi şekilde. iyi diimi?? Yemeklerimede bayıldılar. KArdeşim mercimek çorbamı ilk kez içti annemi geçmişin diyo çok mutlu oldum
Günaydın herkese,
Dün eşim bi çizme beğenmiştim onu almış. Çok mutlu oldum :)
Elifcim ben sana hamaratsın diyorumda inanmıyorsun,maşallah ya bu ne hız.
BU arada geçenlerde kasıklarında biraz ağrı vardı,nasıl oldun?
Yılbaşı hediyeni aldın yaniGüle güle giy canım. KAsık ağrımda tuhaf ya ağrıda değilde şişlik var gibi hissediyorum. Rahatsız edici bişey var. Öyle ağrıdan kıwranmıyorum ama karnımda ve göbeğimin alt taraflarında bi rahatsızlık var. Doktora çıkmayıda hep erteliyorum halbuki hastanenin içindeyim.
Yılbaşı hediyeni aldın yaniGüle güle giy canım. KAsık ağrımda tuhaf ya ağrıda değilde şişlik var gibi hissediyorum. Rahatsız edici bişey var. Öyle ağrıdan kıwranmıyorum ama karnımda ve göbeğimin alt taraflarında bi rahatsızlık var. Doktora çıkmayıda hep erteliyorum halbuki hastanenin içindeyim.
günaydın hanımlar...
dün akşam arkadaşın nişanına gittik heyecanlılardı..zaman ne çabuk geçiyo ya biz evlendik dedim..çıkıştada da kayınvaldeme gittik .. nişandan önce de annemlerde yemek yedik epey bi yere gitmiş oldum...
ay neyse kızlar ben hala pek hamarat değilim galiab kendimi sürekli yorgun hissediyorum....arkadaşın da bebeği olmuştu küçücük ... o kadar tatlıydı ki...ama çok yorucu diyo annesi 50 gün hiç uyumadım diyo... geceleri oda oda geziyorlarmışş...
lemlem bende korkuyorum galiba ondan erken istiyorum ben....elifcim maşallahın var ya...topiğin hamarat kızısın:)
Seninde maşallahın var canım,baksana dün kaç kapı birden yapmıssınız.
2 gündür yataktan sürünerek kalkıyom.Akşamda mayısık bir haldeyim.Hep bir yatıp uyuyasım var.Hava yagmurlu ondan mı yoksa iyice tembelleşiyor muyum bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?