2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

cnm ya baharatlı patatesi nasıl yaptın..

kızlar benim de ilk defa bu haftasonum boş geçecek galiba şimdilik misafir falan görünmüyo kocam yine turuncu indirimi olduğu için full çalışacak erken gidip geç gelir ben de temizliğimi yapar dinlenirim pazar da kocam yok işte kendime gidecek yer bulurum artık gezerim ne yapayım

iyi allahtan canın sıkılmıyor canım. İlk evlendiğimiz ayda,eşim hafta sonu çalıştı üst üste. Canım ne gezmek istedi.Ne iş yapmak. Aldım nescafeyi oturdum pencere kenarına,akşama kadar ağladım.

Şimdi arada gene çalışıyo ama alıştım. Annemlerdeyken ev azcık kalabalıktı,3 kardeşiz. Evde hiç yanlız kalmıyodum.Birden evde yanlız kalınca,çok zor gelmişti.

Son düzenleme:

dinlen cnm ya .. bana iki hafta üst üste misafir geldi çöktüm resmen...pazarı iple çekiyorum akşama kadar yatmak istiyorum tv karşısında...

dinlen cnm ya .. bana iki hafta üst üste misafir geldi çöktüm resmen...pazarı iple çekiyorum akşama kadar yatmak istiyorum tv karşısında...

ooo evlendiğimden beri her haftasonum dolu dolu geçiyor hatta h.içi bile yemekli misafirlerim oluyor bu hıza alıştım galiba misafir olmayınca eksiklik hissediyorum bazen sıkılıyorum bile ne kadar yorucu olsa da misafir ağırlamak

günaydınn kızlarr:) size müjdeyi veriyorumm HAMİLEYİMMMMMMM:) dört hafta 3 günlük.. kan tahlilinde çıktı doktor daha küçük olduğu içn ultrasyonda göremedi bir hafta sonra tekrar gideceğiz ultrasyonda keseyi görcez nasip olursa... darısı hepinize inşallahhh..

Günaydın kızlaaarrrrr , bennn geldiim nasılsınız bakalım, geçmişi okudum daa Elif yine yemekeri döktürmüşsün canım, biz akşam eve geç gittik yemekte yoktu kahvaltılıkla geçiştirdik, bu akşama tarhana çorbası ve patlıcan oturtma yapacağım

Gözünaydın canım, ilk bebişimiz geliyor

Hayırlı olsunnnnnnn cnm :) çok heyecanlıdır herhalde :) yani burdan okuması bile heyecanlı oluyor Eylül gelini misin? Bebek istiyor muydun?

çOOOOK sevindim güzelim Sağlıklı sıhhatli Allah kucağınıza almayı nasip etsin, Allah isteyen herkese versin, ilk geceden korkan kızımız:))) ilk annemiz oluyo, ayy bize tecrülerini anlatırsın herşeyi sana sorarız artık:))

:118: :118: Çooook sevindim canım yaaa Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinn, cinsiyeti ne olacak acabaa, ayy çok merak ettim şimcikkk

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun şimdi de cinsiyetini merak ederiz artık topicimizin ilk bebeği ilk göz ağrısı teyze oluyoruzzzz

yuppi :) çok sevindim canım.Allah analı babalı büyütsün.Eli ayağa sağlıklı olsun.
Allah hayırlı evlat nasip etsin... Daha başka neler denir bilmiyorum ama gerçekten cok sevindim.

Aman dikkatli ol,öle işlenme,çıkma dışarlara,hasta olayım deme.
Bence herkese de söleme hamile oldugunu,nazar falan değmesin...

2-3 gün sonra olmuştum..

Tamamen mi bıraktın cnm?

Tam bıraktığım zamana vizeler denk geldi, hem gelin gezmeleri hem sınavlar olunca nasıl çalışacağım diye baya stres yaptım, zaten önceden de sınav zamanları düzenim bozulurdu, şimdi de iki hafta kadar geciktiii

iyi akşamlar, güzel bir akşam geçirmeni diliyorum koçişinle mutlu mutlu..

valla vaficim güzel dileğin işe yaradı akşam çok güzeldi

oooff 1buçuk saatmiii, kitap falan okuyabiliyorsan gidiş dönüş günde 3 saat kitap okuma zamanı olarak değerlendir bence

lemlem otobüste kitap okumamıyor midem bulanıyor bende cengel bulmaca çözüyorum sonra zaten allahtan harika bir istanbul manzarası var izleye izleye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…