Ay sinir olmuşsundur lemlem. Ben yemeğimi beğenmediğinde( çoğunlujla beğeniyoda böyle işte öbür türlü daha iiyiydi dediğinde) çaktırmıyorum ama sinir oluyorum içimden
Bende dün hiçbiyerde mantar bulamadım. 20 dk filan erken çıktım markete filan uğradım. AMa kaç yere sordum mantar yok. Mantarsız tavuk sote yaptım. pilav,mercimek çorba,fırında baharatlı patates, amerikan salatası vardı. Elim hızlanmış bunu farkettim kızlar. 2:30 saatte 4 çeşit yemek yaptım. Üstümü değiştirip ewin içini toparladım. Çamaşırlar seriliydi onları katlayıp yerleştirdim. SOframı hazırladım güzel bi şekilde. iyi diimi?? Yemeklerimede bayıldılar. KArdeşim mercimek çorbamı ilk kez içti annemi geçmişin diyo çok mutlu oldum
kızlar benim de ilk defa bu haftasonum boş geçecek galiba şimdilik misafir falan görünmüyo kocam yine turuncu indirimi olduğu için full çalışacak erken gidip geç gelir ben de temizliğimi yapar dinlenirim pazar da kocam yok işte kendime gidecek yer bulurum artık gezerim ne yapayım
kızlar benim de ilk defa bu haftasonum boş geçecek galiba şimdilik misafir falan görünmüyo kocam yine turuncu indirimi olduğu için full çalışacak erken gidip geç gelir ben de temizliğimi yapar dinlenirim pazar da kocam yok işte kendime gidecek yer bulurum artık gezerim ne yapayım
dinlen cnm ya .. bana iki hafta üst üste misafir geldi çöktüm resmen...pazarı iple çekiyorum akşama kadar yatmak istiyorum tv karşısında...
günaydınn kızlarr:) size müjdeyi veriyorumm HAMİLEYİMMMMMMM:) dört hafta 3 günlük.. kan tahlilinde çıktı doktor daha küçük olduğu içn ultrasyonda göremedi bir hafta sonra tekrar gideceğiz ultrasyonda keseyi görcez nasip olursa... darısı hepinize inşallahhh..
günaydınn kızlarr:) size müjdeyi veriyorumm HAMİLEYİMMMMMMM:) dört hafta 3 günlük.. kan tahlilinde çıktı doktor daha küçük olduğu içn ultrasyonda göremedi bir hafta sonra tekrar gideceğiz ultrasyonda keseyi görcez nasip olursa... darısı hepinize inşallahhh..
Kızlar dk hapını bıraktıktan sonra ne zaman adet oldunuz? :26:
Kızlar dk hapını bıraktıktan sonra ne zaman adet oldunuz? :26:
2-3 gün sonra olmuştum..
iyi akşamlar, güzel bir akşam geçirmeni diliyorum koçişinle mutlu mutlu..
oooff 1buçuk saatmiii, kitap falan okuyabiliyorsan gidiş dönüş günde 3 saat kitap okuma zamanı olarak değerlendir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?