2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hayırlı olsun cnm benim çok ama çok sevindim rabibm analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh...ayy ne güzel ilk hamişimiz oldu:)

şimdi gördüm ebru hamilemisin demek allahım ne mutlsundur maşallah en hızlımız sensin ağustosta kucağına alıcaksın demek eşine haberi nasıl verdin o ne tepki verdi anlat gelince

Son düzenleme:
ebrucum şimdi hamle topiclerine takılıp bizi bırakma sakın yakalarız vallaa

canım ben 2 kutu içtim sonra tamamen bıraktım, 1 kutu bitti 2-3 sonra oldu,2. kutuda bitti 2-3 sonra oldu ama uzun sürdü 9 gün kadar, bu arada ben 3. kutuya başladım 7 tane içitim 1 gün unuttum, sonraki gün bırakmayıda düşünüyordum içmedim, sonraki gün tekrar regl olunca tamamen bıraktım, doktora gittim bir problem yok dedi arada unuttuğum için olmuş ama bana o stres yetti,dk hapını kullanmayı düşünmüyorum daha..

......................................................

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim.
ay ilk bebişimiz geliyo Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş canım. bu gidişler herkes doğurup anne topiclerine gidecek ben bi başıma kalacam buralarda

ozdn bende kitap okuyamam otobüste falan, midem çok kötü bulanır, ondan okuyabilirsen demiştim. ama çengel bulmacada aynı şey değil mi o nasıl mideni bulandırmıyor

elif evet eşimin yemeği beğenmemesine acayip sinir oluyorum, hadi beğenmez neyse de insan hatır için yer, o kadar yalvardım ama içinden tavuklarını seçip gerisini bıraktı, yemedi uyuuuuz

ebruuu ayy nasıl heyecanlandım yaaa, ilk annemiz.. inşallah herşey yolunda gider, sağlıkla alırsınız oğlunuzu kucağınıza (bence erkek :))))

selam kızlar ben geldim.
ay ilk bebişimiz geliyo Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş canım. bu gidişler herkes doğurup anne topiclerine gidecek ben bi başıma kalacam buralarda

sofistike merak etme sende gidersin ben beklerim topiği :2:

vay beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…