ozdn kardeşin askere gitmişte demi? daha yeni gitmedi mi yahu? yemin töreni falan mı var niye gitcen özledin diyemi?
vay beeeee
yok yok bu bekleme işini kimseciklere vermem hepiniz doğurursunuz ben burdayım
ben de ebrunun oğlu olur gibi hissediyorum merakla bekliyorum
Ne ara evlendik te bebek konusur olduk.Hakketten vay be... RÜya gibi...
biz çocuğu 2014 model yapmayı düşünüyoruz
sizinki daha geç olacaksa bilemem
Daha dün düğün telaşındaydık...
evet yaa ne telaşlardı öyle. ne kadrda güzeldi. keşke o güne tekrar dönebilsem, sürekli düğün fotoğraflarımıza bakıyorum, duvardaki fotoğrafımıza bakıp ben o güne tekrar gitmek istiyorum deyip duruyorum
çeyiz alışverişi yapmak istiyorum, tabakçı çanakçı gezmek istiyorum
Kızlar dk hapını bıraktıktan sonra ne zaman adet oldunuz? :26:
günaydınn kızlarr:) size müjdeyi veriyorumm HAMİLEYİMMMMMMM:) dört hafta 3 günlük.. kan tahlilinde çıktı doktor daha küçük olduğu içn ultrasyonda göremedi bir hafta sonra tekrar gideceğiz ultrasyonda keseyi görcez nasip olursa... darısı hepinize inşallahhh..
kızlr google'a "let it snow" yazın,biraz bekleyin
ekran buharlanınca adınızı falanda yazabilirsiniz
neydi o canım ya ekran bulandı ama ben bişey yazamadım beceremdim galiba sonrada geçti neydi o kii
kar yağmaya başlıyor ve ekran buharlanıyor yavaş yavaş. fareyi sol tuşa basılı tutarakta buharlanan ekranına istediğini yazabiliyorsun
aşkımla isimlerimizi yazdım yaaa kar yağsın tüm gün elimde kahvem, pencereden seyredeyim, sonra çıkıp kardan adam yapim..
explorer da deneyin.. bir de gravity yazıp aratın oda süper :)
cnm ya baharatlı patatesi nasıl yaptın..
günaydınn kızlarr:) size müjdeyi veriyorumm HAMİLEYİMMMMMMM:) dört hafta 3 günlük.. kan tahlilinde çıktı doktor daha küçük olduğu içn ultrasyonda göremedi bir hafta sonra tekrar gideceğiz ultrasyonda keseyi görcez nasip olursa... darısı hepinize inşallahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?