2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ozdn kardeşin askere gitmişte demi? daha yeni gitmedi mi yahu? yemin töreni falan mı var niye gitcen özledin diyemi?

bunlar kısa dönem diye uzun dönemlerle aynı yapmışlar yemin törenlerini 10 günlük askerken yemin töreni olucak cocuğun oda cuma saat 10:00 da çok saçma sapan bir düzenleme olmuş milletin işi gücü var birde sabahın köründe

yok yok bu bekleme işini kimseciklere vermem hepiniz doğurursunuz ben burdayım

ben de ebrunun oğlu olur gibi hissediyorum merakla bekliyorum

Daha dün düğün telaşındaydık...

evet yaa ne telaşlardı öyle. ne kadrda güzeldi. keşke o güne tekrar dönebilsem, sürekli düğün fotoğraflarımıza bakıyorum, duvardaki fotoğrafımıza bakıp ben o güne tekrar gitmek istiyorum deyip duruyorum

çeyiz alışverişi yapmak istiyorum, tabakçı çanakçı gezmek istiyorum

Telaştan düğünümden, gelinliğimden bişey anlamamıştım.. 25 Eylül sabahına bende dönmek isterim..

kocama hep diyorum bana gülüyo düğün yapalım noolur hçbşy anlamadım ne bu şimdi o kadar aylarca hazırlandık koşturduk hemencecik geçti bitti

Kızlar dk hapını bıraktıktan sonra ne zaman adet oldunuz? :26:

3 gün sonra oluyorum ben canım.

Hayırlı uğurlu olsun topiğimizin ilk göz ağrısı Allah isteyen herkese nasip etsin

kar yağmaya başlıyor ve ekran buharlanıyor yavaş yavaş. fareyi sol tuşa basılı tutarakta buharlanan ekranına istediğini yazabiliyorsun

aşkımla isimlerimizi yazdım yaaa kar yağsın tüm gün elimde kahvem, pencereden seyredeyim, sonra çıkıp kardan adam yapim..

cnm ya baharatlı patatesi nasıl yaptın..

patatesleri elma dilim doğruyorum. zeytinyağ,kekik,karabiber,kırmızı biber,tuz,kimyon karışımına patatesleri ekleyip karıştırıyprum. Yağlı kağıt varsa ona yoksa yağıyla birlikte borcama döküyorum. üzerine çok az tereyağ parçaları koydum. fırına verdim kızarana kadar. Güzel garnitür oluyo yemeklerin yanında. Sonrada kilo alıyosunuz benim gibi. Uffff ama valla fazla yemiyorum ben yaa niye aldım bu kiloları bak yine sinirim bozuldu.

Ebrucumm güzel anne tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bizede nasip etsin işallah. Çok sewindim. Bencede senin bebiş erkek. İçime öyle doğuyo benimde. Oyy sen şimdi tecrübelerini anlatıcaksın hep bize ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…