yaw saat 12 olmuş, hiç farkında değilim.. Ne güzel akşamda çabuk olacak servet
ewet demetcim manisanın bi ilçesindeyim ben.
kardeşim önümüzdeki ay asker gidiyo yılbaşından sonra bi aksilik olmazsa onu bırakmaya gidemesek bile yemin törenine gitmeyi düşünüyoruz eşimle belki sizin kafeye de uğrarız yolumuz manisaya düşerse
Keşke gelebilseniz canım ya çok sewiniriz. Cafeyede ewimede beklerim. İstanbuldan manisaya giderken bizim ilçeden geçilmiyo, manisaya 1,5 saat filan burası ama gelebilirseniz mutlaka beklerim canım, süperr olur.
inşallah cnm çabucak olsun .. Sıkılmadan bunalmadan çalışalım bitsin ama geceler uzun olsun kocalarımızla keyif yapalım:)
yazık kocacım hergün yemek te yiyemiyo geç gidince yapma aşkım atıştırız diyo...çok seviyorum ben kocamı ya:)Yemek ye, mutfağı toparla, ufak tefek bişeyler yap, saat nerdeyse 10, bide çay faslı, sonra başlıyorum uyuklamaya..Evet haklısın canım, gündüzler kısa, geceler uzun olsun bizde kocalarımızla keyif yapalım
kocama hep diyorum bana gülüyo düğün yapalım noolur hçbşy anlamadım ne bu şimdi o kadar aylarca hazırlandık koşturduk hemencecik geçti bitti
En başta cam silmek, sonra ütü nefret ediyorum bu ikiliden.
elif sen nerden buluyosun böyle tarifleri, baharatlı patates.. hiç yemedim bende.. eşim sevmez ama kesin, antin kuntin şeyler yapma bilindik yemekler yap diyor, bazen bilindik yemeklere bile laf söylüyor. bende sadece kendime yapmak istemiyorum. tatlı kek pasta vs yapmaya korkuyorum zaten yemez kalır gider diye
:) Bu tarif kesin vardır ama ben biyerde görmedim kendim ölesine uydurdum. Eşim çok beğenince 2. kez yine yaptım. bizim damak tadlarımız çoğunlukla uyar o yüzdenn rahatım çok şükür. Sever böyle şeyleri. Senin eşin çok yeme seçiyo heralde ya. Zordur öyle. En son yaptığım browni kurabiyeye de bayıldı tekrar istiyo. Seninki ne tarz yemekler sewerki ?
etli yağlı yemekleri sever, bizim damak tadımız çoğu zaman uymuyor, makarna zevklerimiz bile ayrı... ama uyduracammm
makarna zevkimiz bizimde ayrı. ben şöyle bol domates soslu, baharatlı (bu arada baharatı çok sewerim her yemkte bolca kullanırım)kavurma makarna sewerim. O makarnada baharatı sevmez. Haşlama yoğurtlu makarna sewer. Kayınvalidem yemeklere baharat kullanmaz eşimin abisi sevmez, o yüzden eşimde bende alıştı böyle baharatlı yemekklere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?