2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlaarrr yemek muhabbetinin arasına dalıyorum ama albüme bir iki tane foto ekledim düğünümden , dış çekimi henüz albüm yaptırmadık, yaptırınca onu da eklerim

aaaa ne iyi yapmışsın yaaa resim eklemekle.. bizde kızlar unuttu foto eklemeyi diyorduk. gelinliğini boydan göremedim ama saçların çok güzel olmuş, gelin buketinde güzelmiş.

Selam kızlar;
Öncelikle Ebrucum hayırlı uğurlu olsun bebişin allah sağlıklı sıhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.
sevmediğiniz işlerden bahsetmişsiniz bende ütü ve cam silmeyi hiç sevmiyorum ama diğer her işi zevkle yapıyorum.
yemek konusuda bende de aynı eşim ilk başlarda mırın kırın yapardı şimdi heryaptığım çok hoşuna gidiyo ben biraz bizim tarafın birazda onların tarafın yemek tarzını yapıyorum birleştiriyorm onlarda da baharat çok olur yemeklerde öyle seviyolar bende alıştım şimdi sevdiği gibi yapıyorum güzel oluyo.

ben de baharat ve et çok severim kocam önceden de bizimle çok yemek yediği için alışmıştı yemeklerimi çok seviyo hiç seçmiyo çok rahatım o yüzden sevmediği 1- 2 şey var hiç pişirmedim ama pişirince mecbur yiyecek biliyorum alıştırıcam onlara da

aaaa ne iyi yapmışsın yaaa resim eklemekle.. bizde kızlar unuttu foto eklemeyi diyorduk. gelinliğini boydan göremedim ama saçların çok güzel olmuş, gelin buketinde güzelmiş.

teşekkür ederim lemlemcim, saçlarım istediğim model değildi, kuaför o gün kafasına göre taklıdı ama neyse ki sonuç güzel oldu, boydan foto da eklemeye çalışayım yakında tatlım

zyv tatlım gelin buketin çok tatlıymış. Lemlemin dediği gibi gelinliğini boydan göremedik ama Saçın makyajın ve sen çok güzel olmuşsun. Rabbim ayırmasın..

kızlar evde en çok neyi yapmayı sevmiyosunuz? ben ütü yapmak,yemek yapmak değilde temizlik yapmaktan hiç hoşlanmıyorum tozlarla başım belada..
kocamla boş boş oturmayı seviyorum...mutfakta iyi de ütüden nefret ediyorum

zyv ne kadar güzelmişsin,ne kadar güzel olmussun. Ben hem kına sacını hemde düğün sacını cok begendim. Allah bir yastıkta kocatsın.Hep mutlu ol inşallah...

selam kızlar,

sabahtan beri sorun vardı herhalde sistemde iş yerinden kaynaklı... bir türlü giremedim sonunda oldu.. merakten çatlıcaktım Ebru için.... hamileymişşşş nasıl heyecanlandım anlatamam... hiç tanımadığım görmediğim biri için... sizlerin hayatımda nasıl yer ettiğini bu sayede bi kez daha anladım. Ebrucum Allah sıhhatle kucağına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin bebişin... sen de benim gibi pimpirikliydin bakalım bu süreçlerinden beni bizi haberdar et...

Elifff dün ben de yaptım baharatlı patateslerden ama garnitür olarak değil çorbanın üzerine pratik olduğu için onu yaptım koca tepsiyi yedik kocamla yanında mayonez ketçap ile :)))) harika oluyor... ama ben kabukları ile değil de kabukları soyup yuvarlak kestim pattisleri :)

bu akşam ne pişirsemmmmmm :18:hiç bişey de hazırlamadımmm

heracım bende kestm kabuklarını. çok lezzetli oluyo dimii...

ebrucum geldn haberi verdn bidahada gelmedn. biz ayrıntılar istiyoruz ama

faceden ben de ekli olanlar rica etsem buradaki nicklerinizi faceden msj atar msnz bazılarınızın kim olduğunu bilmiyorum.... lütfennn...

hamile olmadan canım cekiyor hep.
Hamile olursam yandınız kızlar. Hamileyken bide yapamazsam, yapar gönderir misiniz

ya kızlar hani milföyle çokokremli bişey yapıyodunuz ya o nasıldı hani şekeri üstünemi serpiyodunuz bide yumurta sürüyomusunuz üstüne. bu akşam çayın yanına yapmayı düşünüyorumda herkes gitmeden yetişip sorayım dedim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…