2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bu akşamda baharatlı patates yapayım bari iyicene denek oldu eşim

bende yarın mı yasam naapsam baharatlı patates.. benimde canım çekti. bugüne yemeğim var, etobur kocama düdüklüde et haşlayacam, tüm tüm patatesli soğanlı falan, yanınada pirinç pilavı.

kızlar notebook uma virüs girdi şimdi kapadım mı bir daha açılmaz daha öncede 10 kez yaşadım bu durumu tarama yapıyorum ama pek bir faydası olmayacak sanırım bana yardımcı olabilecem biri var mı?

çok güzel oluyo milföyün içine nutella sürüyorum üçgen değilde rulo şeklinde katlıyorum üzern yumurta sürmüyorum çok az sıvı yağ fırçayla sürüyorum toz şeker döküyorum süper...

herkes gittikten sonrada sorsam olurmuş.... kimseden cevap gelmedi

ben de etoburum canım etsiz yemek yemem

çok saol canım. tamda umutsuzluğa kapılmışken senden cevap geldi:)

kızlar notebook uma virüs girdi şimdi kapadım mı bir daha açılmaz daha öncede 10 kez yaşadım bu durumu tarama yapıyorum ama pek bir faydası olmayacak sanırım bana yardımcı olabilecem biri var mı?

sil . r a r diye bir küçük bir program var interntte, trojen siler kısa zamanda.
Herhangi bir şekilde hata veriyo mu? Kullandıgın virus programı silemiyor mu virusü?

Son düzenleme:

valla canım senin için internette araştırıyodum.Demet yazmış. İnternette genelde üstüne bişi sürmemişler. Pudra şekeri dökmüşler.

Ah elif ahhh, bize bi albüm yapmadın

benimde virüsle başım dertte, sürekli ekran donmaya başladı, kendi kendine açılıp kapanıyor bazen, bigün hiç açılmayacak diye korkuyorum. yani bende bilmiyorum canım..
[
QUOTE=sofistike;22255528]çok saol canım. tamda umutsuzluğa kapılmışken senden cevap geldi:)[/QUOTE]

o tarifi elif vermişti sanırım, zaten elif tarifçibaşı oldu :)) demetde yapıyomuş bak, ben hiç denemedim, boşa gider diye korkuyorum.

valla canım senin için internette araştırıyodum.demet yazmış. Internette genelde üstüne bişi sürmemişler. Pudra şekeri dökmüşler.

pudra şekeri de olabilir hiç yapmadım ama verdiğim tarifi çok sık yapıyorum beğeniliyo rahatlıkla deneyebilirsiniz

valla canım senin için internette araştırıyodum.Demet yazmış. İnternette genelde üstüne bişi sürmemişler. Pudra şekeri dökmüşler.

sizi kalabalık bulmuşken kesin birileri yapmıştır diye sorayım dedim. demetinkini okudum öyle yaparım bende. saol canım sende

ben çıkıyorum herkes kendisine iyi baksın. öpüldünüz

sil . r a r diye bir küçük bir program var interntte, trojen siler kısa zamanda.
Herhangi bir şekilde hata veriyo mu? Kullandıgın virus programı silemiyor mu virusü?
Şimdi bilgisayarı tarıyorum.Bakalım tarama bitsin.Kapandı mı format atmak lazım yeniden.Allahtan dosyalarımı yedekledim fazlaca tecrübeli olduğum için.

zyv tatlım gelin buketin çok tatlıymış. Lemlemin dediği gibi gelinliğini boydan göremedik ama Saçın makyajın ve sen çok güzel olmuşsun. Rabbim ayırmasın..

zyvcim ben de fotolarını çok beğendim ama devamını beklioruz

zyv ne kadar güzelmişsin,ne kadar güzel olmussun. Ben hem kına sacını hemde düğün sacını cok begendim. Allah bir yastıkta kocatsın.Hep mutlu ol inşallah...

Kızlar hepinize teşekkür ederim Hepimiz inşallah hep mutlu olalım, yüzümüz hep gülsün,
özellikle düğünden sonraki ilk günler sacımı bayaa kafama takmıştım, istediğim gibi niye olmadı diye ama sağolun yorumlarınız beni mutlu etti, en kısa zamanda evimi ve dış çekimlerimizi de ekleyeceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…