bu akşamda baharatlı patates yapayım bari iyicene denek oldu eşim
hamile olmadan canım cekiyor hep.
Hamile olursam yandınız kızlar. Hamileyken bide yapamazsam, yapar gönderir misiniz
ya kızlar hani milföyle çokokremli bişey yapıyodunuz ya o nasıldı hani şekeri üstünemi serpiyodunuz bide yumurta sürüyomusunuz üstüne. Bu akşam çayın yanına yapmayı düşünüyorumda herkes gitmeden yetişip sorayım dedim :44:
ya kızlar hani milföyle çokokremli bişey yapıyodunuz ya o nasıldı hani şekeri üstünemi serpiyodunuz bide yumurta sürüyomusunuz üstüne. bu akşam çayın yanına yapmayı düşünüyorumda herkes gitmeden yetişip sorayım dedim :44:
[ı]bende yarın mı yasam naapsam baharatlı patates.. Benimde canım çekti. Bugüne yemeğim var, etobur kocama düdüklüde et haşlayacam, tüm tüm patatesli soğanlı falan, yanınada pirinç pilavı. [/ı]
çok güzel oluyo milföyün içine nutella sürüyorum üçgen değilde rulo şeklinde katlıyorum üzern yumurta sürmüyorum çok az sıvı yağ fırçayla sürüyorum toz şeker döküyorum süper...
herkes gittikten sonrada sorsam olurmuş.... Kimseden cevap gelmedi
hehe :)çok mutlu oldum vafi o zaman 2-3 seneye hazır ol
ufukta bebiş gözüküyor
kızlar notebook uma virüs girdi şimdi kapadım mı bir daha açılmaz daha öncede 10 kez yaşadım bu durumu tarama yapıyorum ama pek bir faydası olmayacak sanırım bana yardımcı olabilecem biri var mı?
ya kızlar hani milföyle çokokremli bişey yapıyodunuz ya o nasıldı hani şekeri üstünemi serpiyodunuz bide yumurta sürüyomusunuz üstüne. bu akşam çayın yanına yapmayı düşünüyorumda herkes gitmeden yetişip sorayım dedim :44:
kızlar notebook uma virüs girdi şimdi kapadım mı bir daha açılmaz daha öncede 10 kez yaşadım bu durumu tarama yapıyorum ama pek bir faydası olmayacak sanırım bana yardımcı olabilecem biri var mı?
valla canım senin için internette araştırıyodum.demet yazmış. Internette genelde üstüne bişi sürmemişler. Pudra şekeri dökmüşler.
Ah elif ahhh, bize bi albüm yapmadın
valla canım senin için internette araştırıyodum.Demet yazmış. İnternette genelde üstüne bişi sürmemişler. Pudra şekeri dökmüşler.
Ah elif ahhh, bize bi albüm yapmadın
Şimdi bilgisayarı tarıyorum.Bakalım tarama bitsin.Kapandı mı format atmak lazım yeniden.Allahtan dosyalarımı yedekledim fazlaca tecrübeli olduğum için.sil . r a r diye bir küçük bir program var interntte, trojen siler kısa zamanda.
Herhangi bir şekilde hata veriyo mu? Kullandıgın virus programı silemiyor mu virusü?
zyv tatlım gelin buketin çok tatlıymış. Lemlemin dediği gibi gelinliğini boydan göremedik ama Saçın makyajın ve sen çok güzel olmuşsun. Rabbim ayırmasın..
zyvcim ben de fotolarını çok beğendim ama devamını beklioruz
zyv ne kadar güzelmişsin,ne kadar güzel olmussun. Ben hem kına sacını hemde düğün sacını cok begendim. Allah bir yastıkta kocatsın.Hep mutlu ol inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?