2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

zvy,eşinle birlikte bir ömür mutluluk diliyorum.. Gözlerinizin içi gülüyor, arkadaşıma çok benzettim seni, yüzünüz çok benziyor.. bu arada kuaför kafasına göre takılmış demiştin ama saçlarında çok güzel olmuş.. Yaw bizim eylül gelinlerinde ne güzel hatunlar varmış, kocaman maşallah size

Kızlar ben yavaş yavaş toparlanıp hazırlanayım bu akşam iş çıkışı arkadaşıma gidicez kocamla buluşup hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

Teşekkür ederim güzel yorumun için, demek arkadaşına benzettin hee , merak ettim şimdi benzerimii

gördüm gördüm, çok güzelmişsin maşallah

ben de gördüğüm eylül gelinlerinden hepsini çok beğendim Elif mesela çok güzel, lemlem de öyle , demet de var hepsi birbirinden güzel Eylül damatlarıı pek şanslıymışşş yaniiiii

servet bak akşam ettik, kocalarımızla keyif yapmamıza az kaldı

evet bugunu de bitirdik şükür...eve gidelim yemek faslını atlatalım ...kocamın omzuna başımıza koyup güzel bi film izleyim

benimde 45 dk var canım senin mesai kaçta başlıyor?

sabah 8 buçuk akşam da 7 gibi ama bazen patron çıkmayı unutuyo.. Geç çıkabiliyoruz...bu arada benim mesai burdada bitmiyo eşimin iş yerine gidiyorum burdan çıkıp onun çıkması falan en erken 8 de evde oluyoruz:)....

benimde eşim 7 de çıktıgı günler.8 bucukta evde oluyor en erken. Gerçi bugün 10 da çıkcak eve gelmesi 11 i geçer.
bende bugün eve gidiyim de ütü yapıyım bari

şaka maka tebrik ediyorum seni ebru
hadi hayırlısı olsun hakkınzda inş

bu arada içim çok huzursuz benim ya siteye girip kafa dağıtayım dedim
siz de mesaileri bitirmek üzeresiniz heralde

tatlım neyin var hayırdır? seni merak ediyodum bende, haftasonun umarım güzel geçmiştir

hayırdır cnm neyin var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…