benimde eşim 7 de çıktıgı günler.8 bucukta evde oluyor en erken. Gerçi bugün 10 da çıkcak eve gelmesi 11 i geçer.
Bende bugün eve gidiyim de ütü yapıyım bari
Herkese merabalar, 10 gündür buraya yazamadımm. Birisi hamileymiş galiba, ama kim olduğunu anlayamadım. Ahsenmi hamile? Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. Darısı hepimizin başına. Tabi mümkünse benimki tayinim çıktıktan sonra olsun:)
Gelişmeleri anlatayım. Eşim çiçek gönderdikten sonra yumuşamadım hemen. Teşekkür ettim ama trip atmaya devam etti. Geçtiğimiz hafta sonuna uçak biletim vardı ama gitmeyeceğimi söyledim. Neyse günlerce konuştu beni ikna etti bindim uçağa gittim.
Arkadaşının arabasını ödünç almış, beni havaalanından almaya gelmiş. Saç sakal tıraşı olmuş, ceket gömlek giymiş. (Son zamanlar eşofmanla beni almaya geliyodu, ben saçıma fön çektirdiğime, topuklu giydiğime pişman olurdum). Eve gittik evi toplamış, herşey düzenli. Açmısın yemek hazırlayımmı dedi. bütün hafta sonu sakal tıraşı oldu, film izliyoruz mutfakta gizlice mısır patlatıp süpriz diye içeri giriyor. Pazar günü uyandığımda tostlar yapmış, çayı demlemiş, süper bi kahvaltı hazırlamış, gelip beni uyandırdı. Valizimi hazırlarken yardım etmeye geldi. Yemeklerimizi birlikte yaptık, bulaşıkları birlikte yıkadık, yürüyüşe çıktık. Çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Haftalardır uyuklayan kocam bianda sevgiliyken olan halimize döndü:) Demekki erkeklerin ara sıra ayarlarıyla oynamak gerekiyomuş.
Gerçekten son zamanlar ne zmn gitsem evimize döndüğümde sinir küpü oluyordum. Bu hafta sonu niye yıllarca onunla evlenmek istediğimi hatırladım:) Tekrar heyecan geldi, alyansımı gördükçe parmağımda heyecanlandım. Tayin çıkınca alacaklarımızı planladım tekrardan. Herşey işallah güzel olacak..
Burdan hamile olan arkadaşı tekrar tebrik ediyorum. Darısı hemen isteyenlere olsun:)
Canım bende kitap okumayı çok severim en son Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesini okudum şiddetle tavsiye ederim,çok güzel biraz uzun ama ,bu kitabında adamın nobeli neden aldığını çok iyi anlıyorsun,''Kar'' kitabını okuyamamıştım mesela:) Birde muhakkak biliyosundur Adam Fawer'in Olasılıksız o da çok çok iyiydi aklıma geldikçe ve okudukça paylaşırım...
Günaydın kızlar haftaya uykulu bir şekilde başlıyorum
cumartesi akşamı eşimin annanesi vefat etti kuzenlerde otururken haber geldi ve apar topar gittik kadın zaten çok hastaydı ölümü bekliyodu artık acı çekmekten hiç hali kalmamış iğne ipliğe dönmüş.eşim de ilkkez bi canazeyi canlı canlı görmüş baya bi etkilendi ben korkarım belki dedim ama hiç korkmadım çok doğal çok normal geldi hayat çok garip bi var biyoksun...
o gece kayınpederim ve iki kaynım bende kaldılar dün sabahta 7buçukta kalkıp kahvaltı hazırladım sonra da gittik cenazeye bütüngün mutfaktaydım orda yardımcı oldum gelen gideni ağırladık.sonra yine bize geçtik kaynımın çocukları ve kayınpederimle onlara yemek yaptım çay ve tatlı ikram ettim onlar gittikten sonra nekadar da yorulmuş olduğumu hissttim ve şuanda uykusuzluktan ölüyorum gözlerim kapandı kapancak umarım açılırım hemen bi sürü iş beni bekliyo çünkü.
kızlar ben h.sonu çok kötüydüm hastaydım c.tesi yediğim bşy dokundu galiba midem çok kötüydü gece ne yediysem çıkardım dün de akşam üstü 4 e doğru kalktım başım çok feci ağrıyodu kalkınca midem bulanıyodu yataktan kalkamadım kocam dün işteydi allahtan kuzenim bende kaldı o ilgilendi ağrı kesici aldım en etkilisinden sonra kendime geldim ama bi an hiç geçmeyecek sandım kuzenimle kocamın aklına hep başka şeyler geldi ama yok öyle bşy
günaydınn kızlarr:) size müjdeyi veriyorumm HAMİLEYİMMMMMMM:) dört hafta 3 günlük.. kan tahlilinde çıktı doktor daha küçük olduğu içn ultrasyonda göremedi bir hafta sonra tekrar gideceğiz ultrasyonda keseyi görcez nasip olursa... darısı hepinize inşallahhh..
Herkese merabalar, 10 gündür buraya yazamadımm. Birisi hamileymiş galiba, ama kim olduğunu anlayamadım. Ahsenmi hamile? Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. Darısı hepimizin başına. Tabi mümkünse benimki tayinim çıktıktan sonra olsun:)
Gelişmeleri anlatayım. Eşim çiçek gönderdikten sonra yumuşamadım hemen. Teşekkür ettim ama trip atmaya devam etti. Geçtiğimiz hafta sonuna uçak biletim vardı ama gitmeyeceğimi söyledim. Neyse günlerce konuştu beni ikna etti bindim uçağa gittim.
Arkadaşının arabasını ödünç almış, beni havaalanından almaya gelmiş. Saç sakal tıraşı olmuş, ceket gömlek giymiş. (Son zamanlar eşofmanla beni almaya geliyodu, ben saçıma fön çektirdiğime, topuklu giydiğime pişman olurdum). Eve gittik evi toplamış, herşey düzenli. Açmısın yemek hazırlayımmı dedi. bütün hafta sonu sakal tıraşı oldu, film izliyoruz mutfakta gizlice mısır patlatıp süpriz diye içeri giriyor. Pazar günü uyandığımda tostlar yapmış, çayı demlemiş, süper bi kahvaltı hazırlamış, gelip beni uyandırdı. Valizimi hazırlarken yardım etmeye geldi. Yemeklerimizi birlikte yaptık, bulaşıkları birlikte yıkadık, yürüyüşe çıktık. Çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Haftalardır uyuklayan kocam bianda sevgiliyken olan halimize döndü:) Demekki erkeklerin ara sıra ayarlarıyla oynamak gerekiyomuş.
Gerçekten son zamanlar ne zmn gitsem evimize döndüğümde sinir küpü oluyordum. Bu hafta sonu niye yıllarca onunla evlenmek istediğimi hatırladım:) Tekrar heyecan geldi, alyansımı gördükçe parmağımda heyecanlandım. Tayin çıkınca alacaklarımızı planladım tekrardan. Herşey işallah güzel olacak..
Burdan hamile olan arkadaşı tekrar tebrik ediyorum. Darısı hemen isteyenlere olsun:)
İnşallah bırakmam artık sizi lemlemcim
Eliff tatlım dün browni kurabiye tarifini yaptım, çok güzel oldu ya bayıldım bayıldımakşam en fazla 2 tane yicem diye söz verdim kendime ama sözümü tutamadım yaa
Dimii çok güzel oluyo. Onu yapıp cafede satmayı düşünüyoruz bizde, fazla malzemede yok iyi olur dimi. porsiyonda 2 tane olur 1,5 TL ye satarız. Nasıl olur sence ???
Valla canım harika olur hem maliyeti düşük olur dediğin gibi fazla malzemeye gerek yok , hem de çok lezzetli, çok iyi fikir, bi de önce sırf o tadı tanıtmak için nescafenin yanına minik minik yapıp koyabilirsin, sonra da porsiyonla satarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?