2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Herkese merabalar, 10 gündür buraya yazamadımm. Birisi hamileymiş galiba, ama kim olduğunu anlayamadım. Ahsenmi hamile? Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. Darısı hepimizin başına. Tabi mümkünse benimki tayinim çıktıktan sonra olsun:)
Gelişmeleri anlatayım. Eşim çiçek gönderdikten sonra yumuşamadım hemen. Teşekkür ettim ama trip atmaya devam etti. Geçtiğimiz hafta sonuna uçak biletim vardı ama gitmeyeceğimi söyledim. Neyse günlerce konuştu beni ikna etti bindim uçağa gittim.
Arkadaşının arabasını ödünç almış, beni havaalanından almaya gelmiş. Saç sakal tıraşı olmuş, ceket gömlek giymiş. (Son zamanlar eşofmanla beni almaya geliyodu, ben saçıma fön çektirdiğime, topuklu giydiğime pişman olurdum). Eve gittik evi toplamış, herşey düzenli. Açmısın yemek hazırlayımmı dedi. bütün hafta sonu sakal tıraşı oldu, film izliyoruz mutfakta gizlice mısır patlatıp süpriz diye içeri giriyor. Pazar günü uyandığımda tostlar yapmış, çayı demlemiş, süper bi kahvaltı hazırlamış, gelip beni uyandırdı. Valizimi hazırlarken yardım etmeye geldi. Yemeklerimizi birlikte yaptık, bulaşıkları birlikte yıkadık, yürüyüşe çıktık. Çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Haftalardır uyuklayan kocam bianda sevgiliyken olan halimize döndü:) Demekki erkeklerin ara sıra ayarlarıyla oynamak gerekiyomuş.
Gerçekten son zamanlar ne zmn gitsem evimize döndüğümde sinir küpü oluyordum. Bu hafta sonu niye yıllarca onunla evlenmek istediğimi hatırladım:) Tekrar heyecan geldi, alyansımı gördükçe parmağımda heyecanlandım. Tayin çıkınca alacaklarımızı planladım tekrardan. Herşey işallah güzel olacak..
Burdan hamile olan arkadaşı tekrar tebrik ediyorum. Darısı hemen isteyenlere olsun:)

çok sevindim canım senin adına

Evet canım duydum o kıtapları ama henuz okuma fırsatını bulamadım, aldıgım yerde yoktu bunlar...
Suan SİL BAŞTAN diye bır kıtaba basladım cok da memnumum desem yalan

Arkadasım basınız sagolsun, Rabbım kurtarmıs, yatana da bakana da zor... Allah rahmet eylesın...

Demetcım cok gecmıs olsun canım...

Takıp edıyordum, nasıl sevındım anlatamam, Rabbım hayırlısı ıle kucagına almayoı nasıp etsın, gelınce anlatsana haberı esıne nasıl verdın...

Cok mutlu oldum canım senın adına, demek kı arada ayar cekmek gerekıyormus
Tez zamanda kavusun, yuvanızdan huzur eksık olmasın ınsallah...

Uzak kaldım kac gundur burdan, kac kusur sayfanın hepsını okudum bıtırdım ama sonunda

Esım ısı geregı haftanın 4 gunu gunduz evde, o evdeyken nete gırmeye pek fırsatım olmuyor, bırlıkte gec kalkıyoruz, kahvaltı yapıyoruz... Alısverıse gıdıyoruz... Mısır patlatıp fılm ızlıyoruz Suan esım nobette o yokken gıreyım bakayım kızlar ne alemde dedım...
Özledım sızı ya, aklım kalıyor burda... Farkında olmadan esıme bıle bahsedıyorum, bızım kızlar napmıslardır falan dıye

Kızlar sıze cok pratık bır kahvaltılık tarıf verecegım (sofiş gülme sen bılıyon napayım herkes faydalansın ıstıyom)

Milfoyu alın
Teflona koyun...

İşte bu kadar bıttı Valla bıttı

Önlü arkalı yagsız hafıf ateste pısırın, bıldıgınız gozleme oluyor, yanına peynır yumurta Allah ne verdıyse...
Deneyın pısman olmıycaksınız soz

Ben bu aralar her pişirdıgım yemegın resmını ceker durumdayım... Bekarken bı hayalım vardı, onu gerceklestırmek ıstıyorum, yenı yılda bır blog acıcam ınsallah... Cogunlukla yemek uzerıne ama zaman zaman kıtap paylasımları, belkı bı parca edebıyat, ya da resım... Bazen de kalemımden ne dokulurse...

Gecen gun tek basıma kayserı mantısı yaptım, esım bayıldı, sevıye 1 ı gecmısım sevıye 2 de ne var dedım içli köfte dedı aman ne var onda yaparım ben

Öle ıste benım gunler bole gecıyor...
Sımdı sabaha kadar uyumam esım gelınce oglene kadar uyuruz, işte bole bole mudahıl olamıyorum sohbetlerınıze

Hadı optum hepınızı

Günaydın bebişlerr... Dün güzel sohbetlerinizden geri kaldım, işim çok yoğundu.

Shadow senin adına çok mutlu oldum gerçekten. Eşine de maşallah. Yazık haklı olarak bi depresyon dönemine girmiş ve seni ne kadar üzdüğünü ancak farketmiş. Rabbim bir an önce sizi kavuştursun işallah.

Aydasu, o ne kolay bi tarif öyle Deniycem mutlaka. Blog yazarsan takipçin olurum çok seviyorum blog gezmeyi. Kayseri mantısı yaptın demek maşallah yahu bu ne marifet

sofistike dün sorunu görmedim malesef, ben arasına çikolata koyup üçgen katlayıp üzerine pudra şekeri serpiyorum. Aklıma geldi dolapta var milföy eşime yapim bari yarın.

Ahsennn ewe internet bağlatsana artık güzelim. Daha çok konuşmak istiyoruz seninle. Sıkıntınıda paylaşmamışsın...

Zyv iltifatın için teşekkür ederim Sende maşşalh çok güzelsin. Gerçekten doğru diyosun eylül gelinlerimizin hepsi çok güzel. Ama ben kilo aldım yaaa yüzüm iyi oluyo kilo alıncada alt taraf vahimm

Mynette bi haber var ünlülere yakından bakınca diye ayy kızlar o yabancı ünlüler ne pisler öyle. Bacaklarına,koltukaltlarına epilasyon yapmadan dawete katılanlar filan var.

gnaydın hanımlar..

zvycıım teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için. sende maşallah çok güzelsin. tekrar aramıza katılmış olmana çok sevindim, lütfen sık sık gel bırakma bizi.

shadow haftasonunun güzel geçmesine özelliklede eşine çektiğin ayarın tutmasına çok sevindim inşallah her zaman aynı şekilde karşılar seni ve güzel zamanlar geçirirsiniz.

ocwmays canım ne oldu, anlatmadan gitmişsin. hani evde bişey arayacaktın aradın mı? ne oldu? bı sıkıntıların inşallah biran önce geçer canım.

İnşallah bırakmam artık sizi lemlemcim

Eliff tatlım dün browni kurabiye tarifini yaptım, çok güzel oldu ya bayıldım bayıldım akşam en fazla 2 tane yicem diye söz verdim kendime ama sözümü tutamadım yaa

Dimii çok güzel oluyo. Onu yapıp cafede satmayı düşünüyoruz bizde, fazla malzemede yok iyi olur dimi. porsiyonda 2 tane olur 1,5 TL ye satarız. Nasıl olur sence ???

Dimii çok güzel oluyo. Onu yapıp cafede satmayı düşünüyoruz bizde, fazla malzemede yok iyi olur dimi. porsiyonda 2 tane olur 1,5 TL ye satarız. Nasıl olur sence ???

Valla canım harika olur hem maliyeti düşük olur dediğin gibi fazla malzemeye gerek yok , hem de çok lezzetli, çok iyi fikir, bi de önce sırf o tadı tanıtmak için nescafenin yanına minik minik yapıp koyabilirsin, sonra da porsiyonla satarsınız

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrrr, hepinize tek tek teşekkür edelim inşallah sağ salim atlatırız bu dönemide allahın izniyle..ama şu erkek çocuk muhabbetini beğenmedim eşim ve annemde aynısını diyor:S sağlıklı sıhatli olsun tabi ama kız olsun yaa(49:

iyiyim canım çok saol..bel ağrım uykum yorgunluğum ve gögüs ağrılarım dışında şimdilik bir sorun yok şükür..eşime nasıl söledim vala benden önce doktor söledi beraber gittik çünkü doktora malumm.. ama ilk idrar testi yaptığımda telfonda sölemeyim diye gittim karakola kapının önüne geçtim aradım dışarı çık diye oda korkmuş garibim birşeymi oldu diye ozaman sölemiştim o gülümsemeyi hiç unutmıcam...

bende istiyorum bu tarifi:26:

Herkese günaydın,
Ben hala kim hamile anlayamadım biri beni aydınlatsın:)
Bu arada ben 25 gün önce sigarayı bıraktım. Astım teşhisi kondu, günde 1 paket sigara kullanıyordum. O kadar rahatladıki nefesim anlatamam. Yalnız çokkk kiloo aldım
Yakında diyetede başlayacağım. Daha evleneli 3 ay oldu, evlenirken aldığım güzelim kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor. Rahat 3 haftada 5 kilo almışımdır tam bilmiyorum ama. Zaten düğünden sonra 2-3 kilo almıştım. Off vermem lazım bu kiloları.

Kızlar artık yemek tarifi verirken dikkat etmek gerekli sanırsam aramızda bi hamile var artıkın :)
Veriyim tarifi ebrucum

1 paket oda sıcaklığında margarin
2 yumurta
1 çay brd sıvıyağ
2 kahva fincanı toz şeker
1 paket (8-9 yemek kaş.) kakao
1 pakt vanilya
1 paket kbrtma tozu
aldığı kadar un

Şerbeti için
1,5 bardak süt
1,5 bardak şeker

Tüm malzemeleri karıştırıp ele yapışmıycak kadar kıvamda yumuşak bi hamur yapıyoruz. Yağlanmış fırın tepsisine yuwarlak şekil verip diziyoruz. 170 C önceden ısıtılmış fırında 10 dk üzerleri çatlayana kadar pişiriyoruz. Benimki 15 dk da pişti.
Şeker ve sütü ayrı bi kapta karıştırıyoruz.AMA KESİNLİKLE OCAĞA KOYMUYORUZ, PİŞMİYCEK YANİ ŞERBET.. Sadece bi kapta karıştırıyoruz . Kurabiyeler fırından çıkar çıkmaz şerbete batırıp çıkarıyoruz ve bi kaba diziyoruz. kalan şerbeti de üzerlerine gezdiriyoruz. Ilıyınca yiyoruz. Kalanları buzdolabında saklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…