2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Eliff ben tarife margarini yazmamışım :44: :44: margarinsiz yaptım dün ama gayet güzeldii :44:

Bende yarıya indiricem margarin miktarını böyle çok kalorili oluyo :)

eheheee zyv margarinsiz nasıl oldu ki acaba? bana da fazla geldi yarım paket olsa dha iyi olur galiba

ebru daha 1 aylık falan mı oluyo yani şimdi? peki hemen etkilerini göstermeye başlıyomuymuş yaaa? ben karnın şişene kadar pek fark olmaz sanıyodum :26:

eheheee zyv margarinsiz nasıl oldu ki acaba? bana da fazla geldi yarım paket olsa dha iyi olur galiba

Yaa ben çok beğendim, margarinin bi eksikliğini hissetmedim sadece unu fazla almadı doğal olarak, 15 tane kurabiye çıktı margarinsiz haliylee, bundan sonra da koymam heralde nası olsa bu halinin tadına alıştım

Kızlar burda bi topikte gördüm forum takipe bakarken. İlişkiye girmeye parise gitmek diyolar Nerden buldularda bu terimi hoş olmuş. Akşam kocamla parise gittik gezi mükemmeldi filan diyolar

senin adına çok sevindim erkeklerin hayatını çokta kolaylaştırmamalıymışız, bizim için emek harcamalılar..

SLM KIzlar anca gelebildim..herkes iyi ne güzel dün gece rüya gördüm ..eşim iş yerlerindeki bi kzın saçıyla oynuyodu ayy deli oldum resmen...dün gece aşırı rüzgar vardı korktum...eşime saçmalayıp durdum sanki evli değilmişiz gibi geldi...elini tutarak uyudum sabaha kadar hep sarıldı...sabah suratsızdım aşkım bi kızın saçıyla oynadın dedim kim oldugunu da demedim...artık...neyse aşkım saçmalıyorsun dedi güldü namaza kalkmazsan böyle korkuturlar dedi:)..neyse bugun epey bi işim var ..öptüm hepinizi...

Kızlar burda bi topikte gördüm forum takipe bakarken. İlişkiye girmeye parise gitmek diyolar Nerden buldularda bu terimi hoş olmuş. Akşam kocamla parise gittik gezi mükemmeldi filan diyolar

böyle bi topik bende görmüştüm tam olmadıysa türkiye turu falan diyorlardı ama topik kapatılmıştı...okuması zevkliydi onları:)

böyle bi topik bende görmüştüm tam olmadıysa türkiye turu falan diyorlardı ama topik kapatılmıştı...okuması zevkliydi onları:)

hahaha ewet aynen öyleydi Ama dün yine denk geldim bi topikte hangisinde hatırlamıyorum. Diğer kapatılan gibi açık açık konuşmuyolarda arada söylüyolar. Nerden geldiyse akıllarına o söz.

nerden gördünüz yaa ben görmedim öyle bi topic. demek parise gitmek.. ya ben burda kızlık zarını dikterenlerin topiğini bile gördüm çok acayip gelmişti birbirlerine destek oluyorlardı, evlenmeden kaç gün önce gitmeliyim doktora falan diyolardı.. o bana çok tuhaf gelmişti, ne günlere geldik yaa, bizim çoluğumuz çocuğumuz neler yaşayacak neler görecek acaba..

töbee töbee ,
gerçekten çocuk yetiştirmek çok zor, böyle şeyler okuyunca ben de korkuyorum, ama çocuğa vicdan muhasebesi yapmayı öğretirsen zaten o kendi kendine doğruyu yanlışı görecektir, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..

Benimde parise gidemeyenlerin topiği çok farklı gelmiş günlük ne yaptıklarını anlatıyorlardı açık açık

amin cnm inşallah..

Günaydın herkese, dün eşim, kız kardeşim ve kız kardeşimin erkek arkadaşı ile birlikte Dedemin İnsanlarına gittik.Şahane bir filmdi şiddetle tavsiye ederim.Umarım güzel bir gün olur herkes için.

Selam çıtırlar,
shadows eşinin eski haline dönüşmesine sevindm inş.artık hep böyle devam eder.
parise gitmek deyimi de ilginçmiş hehehee bende eşime diyim aşkım parise gidelim diyee tabi adam nerden anlasın sahi sanar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…