hayırdır cnm neden sıkıldın...anlat istersen..
Kızlar artık yemek tarifi verirken dikkat etmek gerekli sanırsam aramızda bi hamile var artıkın :)
Veriyim tarifi ebrucum
1 paket oda sıcaklığında margarin
2 yumurta
1 çay brd sıvıyağ
2 kahva fincanı toz şeker
1 paket (8-9 yemek kaş.) kakao
1 pakt vanilya
1 paket kbrtma tozu
aldığı kadar un
Şerbeti için
1,5 bardak süt
1,5 bardak şeker
Tüm malzemeleri karıştırıp ele yapışmıycak kadar kıvamda yumuşak bi hamur yapıyoruz. Yağlanmış fırın tepsisine yuwarlak şekil verip diziyoruz. 170 C önceden ısıtılmış fırında 10 dk üzerleri çatlayana kadar pişiriyoruz. Benimki 15 dk da pişti.
Şeker ve sütü ayrı bi kapta karıştırıyoruz.AMA KESİNLİKLE OCAĞA KOYMUYORUZ, PİŞMİYCEK YANİ ŞERBET.. Sadece bi kapta karıştırıyoruz . Kurabiyeler fırından çıkar çıkmaz şerbete batırıp çıkarıyoruz ve bi kaba diziyoruz. kalan şerbeti de üzerlerine gezdiriyoruz. Ilıyınca yiyoruz. Kalanları buzdolabında saklıyoruz
eheheee zyv margarinsiz nasıl oldu ki acaba? bana da fazla geldi yarım paket olsa dha iyi olur galiba
ebru daha 1 aylık falan mı oluyo yani şimdi? peki hemen etkilerini göstermeye başlıyomuymuş yaaa? ben karnın şişene kadar pek fark olmaz sanıyodum :26:
işimi sevmiyorum desem.... çok rahat bir işim var ama burayı sevmiyorum,
yılbaşından sonra iş konusunda bir değişiklik yapmayı planlıyorum , bütün hayallerim onun üzerine kurulu, ama tabi hayat ne gösterecek bize bilinmez...
işimi sevmiyorum desem.... çok rahat bir işim var ama burayı sevmiyorum,
yılbaşından sonra iş konusunda bir değişiklik yapmayı planlıyorum , bütün hayallerim onun üzerine kurulu, ama tabi hayat ne gösterecek bize bilinmez...
canım aslında benim tahminime göre bebek en fazla 15 günlük ultrasyonda görülmedi bu yüzden çok küçük diye son adet gnünden hesap yaptılar 4 hafta 6 gün oldu heralde..düşün daha 15 günlükken ben günlerdir bel ağrısı kasık ağrısı çekiyorum zaten iki gündürde gögüslerim büyüdü ve çok acıyor yüz üstü yatamıyorum düşün artık.. sanırım bir haftaya kadarda bulantı ve kusmalar başlayacakmışyanii keşke tek sorun karın şişme olsa:)
canım aslında benim tahminime göre bebek en fazla 15 günlük ultrasyonda görülmedi bu yüzden çok küçük diye son adet gnünden hesap yaptılar 4 hafta 6 gün oldu heralde..düşün daha 15 günlükken ben günlerdir bel ağrısı kasık ağrısı çekiyorum zaten iki gündürde gögüslerim büyüdü ve çok acıyor yüz üstü yatamıyorum düşün artık.. sanırım bir haftaya kadarda bulantı ve kusmalar başlayacakmışyanii keşke tek sorun karın şişme olsa:)
zyv aynı şeyleri düşünüyorum bende. işimi sevmiyorum ama çok rahat da bir işim var, pişman olmaktan korktuğum içinde kaldım gitti burda. sürekli iş ilanlarına bakıyorum, daha iyi biryer bulurum ümidiyle..
elif sen söyleyince bende biraz baktım kkda.. bu parise gidenlerin topiğini bulamadım ama neler neler buldum. heheheee değişik fantazilerini yazmışlar falan. bir tanesi benimde çok hoşuma gitti uygulamayı düşünüyorum en kısa zamanda
o yeterki sağ salim gelsin dünyama..
zyv aynı şeyleri düşünüyorum bende. işimi sevmiyorum ama çok rahat da bir işim var, pişman olmaktan korktuğum içinde kaldım gitti burda. sürekli iş ilanlarına bakıyorum, daha iyi biryer bulurum ümidiyle..
elif sen söyleyince bende biraz baktım kkda.. bu parise gidenlerin topiğini bulamadım ama neler neler buldum. heheheee değişik fantazilerini yazmışlar falan. bir tanesi benimde çok hoşuma gitti uygulamayı düşünüyorum en kısa zamanda
o yeterki sağ salim gelsin dünyama..
hangi topikmiş söyle bakalım...bizde değerlendirelim:)
kızlar yaa ne dicem faceniz varsa ekleseniz beni de oradan görüşsek hep beraber olmazmı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?