2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hayırdır cnm neden sıkıldın...anlat istersen..

işimi sevmiyorum desem.... çok rahat bir işim var ama burayı sevmiyorum,
yılbaşından sonra iş konusunda bir değişiklik yapmayı planlıyorum , bütün hayallerim onun üzerine kurulu, ama tabi hayat ne gösterecek bize bilinmez...

çok saol canım yaa denicem bende hemencikk:)

canım aslında benim tahminime göre bebek en fazla 15 günlük ultrasyonda görülmedi bu yüzden çok küçük diye son adet gnünden hesap yaptılar 4 hafta 6 gün oldu heralde..düşün daha 15 günlükken ben günlerdir bel ağrısı kasık ağrısı çekiyorum zaten iki gündürde gögüslerim büyüdü ve çok acıyor yüz üstü yatamıyorum düşün artık.. sanırım bir haftaya kadarda bulantı ve kusmalar başlayacakmış yanii keşke tek sorun karın şişme olsa:)

HAKKIMIZDa hayırlısı olsun cnm bende düşünüyorum bişeyler ama düşünmemiz bişey değiştirmiyo
sıkma canını zaman gelsin bakalım hayırlısı neyse o olur inşallah

zyv aynı şeyleri düşünüyorum bende. işimi sevmiyorum ama çok rahat da bir işim var, pişman olmaktan korktuğum içinde kaldım gitti burda. sürekli iş ilanlarına bakıyorum, daha iyi biryer bulurum ümidiyle..

elif sen söyleyince bende biraz baktım kkda.. bu parise gidenlerin topiğini bulamadım ama neler neler buldum. heheheee değişik fantazilerini yazmışlar falan. bir tanesi benimde çok hoşuma gitti uygulamayı düşünüyorum en kısa zamanda

oo annesi işin zor o zaman senin bebiş çetin bişey olacak...anneye sancılar vermeye başlamış..inşallah sorunsuz rahat bi hamilelik geçirirsin cnm ya...rabbim yardıncın olsun:)

off bulantı ve kusmalar benim kabusum. zaten çok hassas bir midem var, en ufak şeyde midemdekiler dışarı çıkmaya meyilli.. hamile falan olursam çok çektiririm kocama... bunu oda biliyor nazımdan bıktırırm artık onu, benden beter çeker hamilelik dönemlerini heheheeeee...

canım öncelikle hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla.
hamilelik zor zanaat gerçekten bizim kuzenin eşi de öyle ilk aydan başladı kusmalara mide bulanılarına kız başını kaldıramıyodu yemk yapamıyoyu bırak yiyemiyodu bile açıım yemek istiyorum ama ne yersem çıkartığımdan yemek bile azıma koyasım gelmiyo dİYodu sürekli halsiz sürekli uykulu bi hali vardı.herkeste aynısı yaşanmıyomuş ama,zaten bikaç ay sonra geçiyomuş bu sıkıntılar da.

Ya işimin rahat olması beni mutlu etmiyo, eşime bunu anlatıyorum ama beni anlamıyo, diyorum kii üretmek istiyorum, gerektiğinde koşturmak yorulmak istiyorum , kendimi geliştirmek istiyorum diyorum ama böyle boş boş durmak istemiyorum diyorum , o da diyokii ne güzel boş vaktin çook, o zaman bol bol oku kendini geliştir diyoo, ama pratik lazım, aynı şeyleri oku oku dur neye yarar

hangi topikmiş söyle bakalım...bizde değerlendirelim:)

Neyse ben öğle arasında çıkayım, kartımda puan birikmiş onları harcayıp rahatlayayım , durdukça batıyo sanki bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…