googleda paris maris aratırken yine bu sitede yazılmış biyerde gördüm. ayy burda söyleyemem ama utanırım :78: gerekli malzemeleri yazayım belki çakarsınız. bir adet el feneri, bir adet jartiyer
Mynette bi haber var ünlülere yakından bakınca diye ayy kızlar o yabancı ünlüler ne pisler öyle. Bacaklarına,koltukaltlarına epilasyon yapmadan dawete katılanlar filan var.
bEN BUNU BİLİYORUMMM ewlenmeden önce okumuştum ama hiç denemedim. Ben hiç öle fantaziler denemiyorum yahu gerek kalmıyo zaten =) Ama arada değişiklik yapmak lazım dimi
lemlem ben bulamadım facede seni yazdım ama yok öle biri
ebrucum ekledim seni facede. Ama buanbuan ı bulamadım. ÖZelden bana mesaj atsanıza hanginizde ekliyse adı soyadı nedir ?
Bide şu face'e kapak fotoğrafı olayyı yapmışlar hiç hoşuma gitmedi çok karışık olmuş.
ayy evet facede zaman tüneli çok karışık bişey olmuş bende tam çözemedim.
buanbuan ben senin ismini hep banu sanardımMaşallah ne kadar çok yakışıyosunuz birbirinize siz yaa Allah ayırmasın güzelim. Çok güzelsin. Ebruyu daha önce görmüştüm zaten. Annelik çook yakışıcak güzelliğine güzellik katıcak. Hepinizi kıskandım ama ben ne kadar zayıfsınız kızlar siz ya ben maşallah duba gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?