2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

googleda paris maris aratırken yine bu sitede yazılmış biyerde gördüm. ayy burda söyleyemem ama utanırım :78: gerekli malzemeleri yazayım belki çakarsınız. bir adet el feneri, bir adet jartiyer

bEN BUNU BİLİYORUMMM ewlenmeden önce okumuştum ama hiç denemedim. Ben hiç öle fantaziler denemiyorum yahu gerek kalmıyo zaten =) Ama arada değişiklik yapmak lazım dimi

selamlar bayanlar
parise gitmek hee çok orjinalmiş kullanıyım bende
gözlerim şişmiş benim ya lenslerimi zor taktın gözüme:44: çok uyumaktan dicem ama zaten hep bu kadar uyuyorum. balık gibi oldu gözlerim

Mynette bi haber var ünlülere yakından bakınca diye ayy kızlar o yabancı ünlüler ne pisler öyle. Bacaklarına,koltukaltlarına epilasyon yapmadan dawete katılanlar filan var.

baktım bende. iğrenç ötesi ne o öyle berbattt valla iğrendim bi kaçından sabah sabah..

kızlar nedir bu paris bu sitedeyse linkini versenize meraktan çatlarım

buldum galiba...

Son düzenleme:
ya elif söyledi o işe parise gitmek diyorlarmış ve sohbet ediyolarmış. bende googleda aradım ama onu bulamadım, cilveli kk fıstıklarına biraz baktım, sanırım bu dediğim şeyide orda görmüştüm.

ebrucum ekledim seni facede. Ama buanbuan ı bulamadım. ÖZelden bana mesaj atsanıza hanginizde ekliyse adı soyadı nedir ?
Bide şu face'e kapak fotoğrafı olayyı yapmışlar hiç hoşuma gitmedi çok karışık olmuş.

Face kullanıyor olsaydım bende sizi eklemek isterdim kızlar. Nişanlıyken ortak kararla kapattık face hesabımızı, bi tane var o da facede takip ettiğimiz sayfalar için, kimsecikler yok ekli olarak. Msnden görüşüyorsanız o olabilir ama...

ayy evet facede zaman tüneli çok karışık bişey olmuş bende tam çözemedim.

kızlar bugun buraya form avm açıldı allahım gidenleri bi görseniz akın akın insan geçiyo iş yerimizin önünden...görünce bile üstüme üstüme geliniyo zannettim ki 4 taraftan gelindiğini düşünürsek içerde izdiham yaşanıyor olmalı....beni öldürseler gitmem bu kalabalığa...

buanbuan ben senin ismini hep banu sanardım Maşallah ne kadar çok yakışıyosunuz birbirinize siz yaa Allah ayırmasın güzelim. Çok güzelsin. Ebruyu daha önce görmüştüm zaten. Annelik çook yakışıcak güzelliğine güzellik katıcak. Hepinizi kıskandım ama ben ne kadar zayıfsınız kızlar siz ya ben maşallah duba gibi oldum

asıl ben kıskanıyorum sizleri, ben daha kiloluyum Elif senden, düğünden sonra da kiloma kilo kattım

kızlar benim canım çok sıkılıyor ya galiba evlilik bunalımına girdim. eşim vardiyalı çalışıyor evde hiç yok gibi. eve geldiğinde gerçekten çok ilgisiz. daha iki ay oldu ama evlilikten bunalmış gibi davranıyor. birkaç defa arkadaşlarımızı davet ettim. kendi arkadaşları eşlerini getirmiyor. sap gibi sadece erkekler. birkaç defa şakayla karışık söyledim ama ciddiye almadılar. hala bekar gibi takılmak hoşlarına gidiyor galiba. bizim en byük sorunumuz bu kimse evlendiimizi anlamıyor. hala sevgili gibi düşünüyorlar. eşimin ailesiyle aram yok. siz böyle anlatınca ne kadar imreniyorum. kayınvalidem filan beni ailesine kabul etmedi etmiyor. amaeşime sorsam beni çok seviyorlar. sevdiği içinmi hiç aramıyor sormuyor. bir kez evime geldi. ondada birsürü laf etti. yabancı gibi kalktı gitti. ancak memleketten misafir gelirse gösteriş yapmak için gelinim diye gel diyor. sürekli beni ayaklarına çağırıyorlar. eşime söylüyorum. burasıda ev bizede gelsin misafir diyorum. ben evdeyim çalışmıyorum. kayınvalidem çalışıyor. gelen misafir kendi yemeğini yapıyor yiyor. tuhafıma gidiyor. bu iş böyle yürümeyecek. ben evliliğimden birşey anlamıyorum. hep erkek tarafını mutlu etmem bekleniyor. beni düşünen yok. bir ara hamileyim diye çok korktum. böyle bir ailede ben çocuk istemiyorum. bu şekilde devam etmez ayrılmayı bile düşündüm. en başında hiç uzatmayalım diye. ailem izin vermiyor. insanlara ne deriz diye. insan geceleri eşinin yanında uyumak ister değilmi. ben tv izlemeyi tercih ediyorum. güya ilk zamanlar balayı olurmuş. biz on yıllık evli gibiyiz. yanlış anlamayın. eşime yaklaşmayı deniyorum. sürekli bir rahat ver. uğraşma yorgunum diye kalbimi kırıyor.

zahtercim canım benimm üzüldüm durumuna yaa. Ama öyle hemen ayrılık filan düşünme bakayım aa ne demek ayrılmak, bu kadar çabuk pes edilmez güzelim. o kadar uğraştık didindik bu kadar kolay vazgeçmek olurmu hiç. ELbet düzelecek kocan, anca alışacaktır belki. Bak shadowunda eşi ilgisizdi ama şimdi çok şükür düzeldi. Sen yılma sakın. İşvene cilvene ara verme. Erkeklerin hoşuna gider. giyin süslen eşini bekle. güzel yemekler yap. AKşamda sıkmadan ilgi göster. Yuwayı dişi kuş yapar, biz ayakta tutuyoruz ewlilikleri. pes etmek yok.

Zahter durumuna üzüldüm arkadaşım, ama öncelikle ayrılık fikrini aklından çıkar ki evliliğine adapte ol, eşinin bu durumu da geçicidir diye düşünüyorum, sen yine ilgini eksik etme ama onu sıkmamaya özen göster , inşallah düzelir herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…