2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

benim kocam böyle değildi ki

şuan eşinin iş hayatındaki yoğunluk ve ailesiyle senin arandaki gerginlik belki onu da etkiliyodur, ne bileyim aradaki buzları eritmenizin bir yolu yok mu? ya de sen de işe başlasan bir an önce bu konulara çok kafa yormamış olursun :26:

Canım benim ayrılık kelimesini ağzına almak için çok erken.Eşin çok yoğun çalıştığı için bunları yaşıyorsunuz.Birbirinize biraz vakit ayırabilseniz neden evlendiğinizi aslında biribirinizi ne kadar çok sevdiğinizi yeniden hatırlarsınız.Böyle ani kararlar vermek büyük pişmanlıklara sebep olur.Eşin için süslen güzel yemekler hazırla en önemlisi onun gözlerinin içine bakarak gülümse.Eminim her şey kısa zamanda düzelecek.

Son düzenleme:
iş bakıyorum canım. evde olmak benide bunaltıyor. malesef yok. fabrikada çalışmamı eşim kabul etmiyor. vardiya oluyor diye. kendi ailemden biliyorum. sorunları 20 yılda hiç aşamadılar. sonuçta çok kavga ederek boşandılar. belkide zamangeçtikçe düzelmezse diye endişe ettiğim için ayrılmak daha mantıklı geldi. ne bileyim. yada bütün mantığımı kaybettim ben.

yaa elif sen nasıl şirin bir insansın ya hep polyanasın maşallah hayata hep böyle pozitif bak ... bu akşam banada biraz işve cilve örneği lazım

Son düzenleme:

zhter hoşgeldin biraz öenmsemiyor gözük sende onun yaptıklarının aynısnı sende ona yap bakalım hatasını ancak öyle anlıyor erkekler malesef sende kızları cağır o kalsın tek basına

Düzelir canım daha çok yeni evliyiz, evliliğe alışma sürecindeyiz hem biz hem de eşlerimiz, o yüzden umudunu kaybetme ve elinden geldiğince eşinden ilgini eksik etme, ona sevgini sözlerinden daha çok davranışlarınla göster, güzel giyin, güzel yemekler yap ama ondan bişey bekleme yani karşılıksız yap, eminim eşin de yaptıklarını görmezden gelmeyecektir

Ayrılmak şuan için hiç mantıklı değil. MAntığını filan kaybetmiyosun, kendini topluyosun, güzelce düşünüyosun zahtercim. Böyle fevri kararlar vermiyosun . Sakın eşine de istersen boşanalım,olmuyo gibi şeyler söyleme. Aklından çıkmaz o sözler. Kocacım ben akşama kadar seni çok özlüyorum biliyorum çok yoruluyosun ama benimde ilgiye ihtiyacım var bütün gün çok sıkılıyorum zaten de. Güzel bi film al. Bugün film günü de.PAtlat mısıırını. Uyumak istersende benim kucağımda uyu kocacım de sarıl ona. Aranızdaki heyecanı bitirme sakın. O bana uzak duruyo bende durayım deme güzelim.

yaa elif sen nasıl şirin bir insansın ya hep polyanasın maşallah hayata hep böyle pozitif bak ... bu akşam banada biraz işve cilve örneği lazım

Oyy çok mersiii Kız ama doğru değilmi benim kocacım azıcık uzak dursam hemen niye orda oturuyosun gel şöyle yanıma der. Hep sarmaş dolaş olalım ister. hep ilgi göstercen, cilveli olcan. Öyle giyinip süslenmem ben normal pijamalarımlayımdır ilgiyi eksik etmem Hele yatağa bi yatarız en az yarım saat muhabbet ederiz. Dün 11de yattık 12:30 da uyuduk konuşmaktan, şakalaşmaktan. Çocuk gibiler işte ilgi göstereni sewiyolar. Örnek lazım değildir sana canım sende bol miktarda vardır zaten eminim

onları deniyorum. yada ne bileyim ben kocamdan çokmu şey bekliyorum acaba. evliliğin ikinci haftasında yeni evliyiz dediğimde ne yinisi bitti yenilik iki hafta oldu yeter diyen birisi ayrıca kocam sadece saçma amerikan filmleri ve anca kobraların belgeselini izliyor. evlilik adamın kimyasınıda bozdu umarım düzeltirim. of anlamadımki bu işi. düğün stresi bizde. evlendik evin yükü bizde. birde kocamızı evliliğe alıştırmak bizde. ne karmaşık bişe bu.

suan tek cilvem maaşımı yatırdığım geceliklerim :) çok üzüldük bu hafta barışma serefine bugün bir güzellik yapıcağım .. hoş onun bana yapması lazım ama jest olsun bari

düzelir tatlım ... bırak izlesin sen eğer hareketlerini kafana takarsan her yaptığını gözüne batar

zahtercim hoş geldin hayatım
bence elif çok haklı bu kadar çabuk pes edilmez daha yeni başlıyoruz bu hayata bi alışma süreci mutlaka vardır her insan aynı değil bazıları daha çok etkilenebilir bu değişim sürecinden kocana zaman vermelisin mutlaka düzelecektir ve sen de bunun için elinden geldiği kadar yardımcı olmalısın ona biraz alttan al canım o kadar emek verdik yuvamızı kurmak için biraz daha sabırlı olalım

suan tek cilvem maaşımı yatırdığım geceliklerim :) çok üzüldük bu hafta barışma serefine bugün bir güzellik yapıcağım .. hoş onun bana yapması lazım ama jest olsun bari

Ben soğukta gecelik filan giyemiyorum özdencim yaa.. 1 ay anca giyebildim sonra havalar soğudu. Bugün çıkışta cafedeyiz ama yarın giyeyim artık diyorum bende. Çocuk hep pijamalarla gördü beni yeter dimi Yarın yemekten sonra mutfağı toplanama bahanesiyle ortadan kaybolayım, süslenip geliyim yanına bakalım. Barışmalar tatlı olur ewlilikte kız, hadi bakalım yap bugün bi jest

zahtercim hoşgeldin üzüldüm ayrılık düşünmene.. kızlar çok güzel fikirlerini söylemiş bende aynı şeyleri tekrarlamak istiyorum katılıyorum onlara. inşallah aranız düzelir heyecan gelir evliliğinize.

kızlar elektrikli battaniye alın tavsiye ederim, üşür üşümez yatağa hem geceliklede yatabilirsiniz o zaman

benim merimek çorbam vardı onu ısıtırım. birde patlıcaan veya kabaklı bir yemek yapayım diyorum ama ne yapsam bulamadım. etsiz olsun. var mı fikirleriniz? türlüde olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…