benim kocam böyle değildi ki
kızlar benim canım çok sıkılıyor ya galiba evlilik bunalımına girdim. eşim vardiyalı çalışıyor evde hiç yok gibi. eve geldiğinde gerçekten çok ilgisiz. daha iki ay oldu ama evlilikten bunalmış gibi davranıyor. birkaç defa arkadaşlarımızı davet ettim. kendi arkadaşları eşlerini getirmiyor. sap gibi sadece erkekler. birkaç defa şakayla karışık söyledim ama ciddiye almadılar. hala bekar gibi takılmak hoşlarına gidiyor galiba. bizim en byük sorunumuz bu kimse evlendiimizi anlamıyor. hala sevgili gibi düşünüyorlar. eşimin ailesiyle aram yok. siz böyle anlatınca ne kadar imreniyorum. kayınvalidem filan beni ailesine kabul etmedi etmiyor. amaeşime sorsam beni çok seviyorlar. sevdiği içinmi hiç aramıyor sormuyor. bir kez evime geldi. ondada birsürü laf etti. yabancı gibi kalktı gitti. ancak memleketten misafir gelirse gösteriş yapmak için gelinim diye gel diyor. sürekli beni ayaklarına çağırıyorlar. eşime söylüyorum. burasıda ev bizede gelsin misafir diyorum. ben evdeyim çalışmıyorum. kayınvalidem çalışıyor. gelen misafir kendi yemeğini yapıyor yiyor. tuhafıma gidiyor. bu iş böyle yürümeyecek. ben evliliğimden birşey anlamıyorum. hep erkek tarafını mutlu etmem bekleniyor. beni düşünen yok. bir ara hamileyim diye çok korktum. böyle bir ailede ben çocuk istemiyorum. bu şekilde devam etmez ayrılmayı bile düşündüm. en başında hiç uzatmayalım diye. ailem izin vermiyor. insanlara ne deriz diye. insan geceleri eşinin yanında uyumak ister değilmi. ben tv izlemeyi tercih ediyorum. güya ilk zamanlar balayı olurmuş. biz on yıllık evli gibiyiz. yanlış anlamayın. eşime yaklaşmayı deniyorum. sürekli bir rahat ver. uğraşma yorgunum diye kalbimi kırıyor.
zahtercim canım benimm üzüldüm durumuna yaa. Ama öyle hemen ayrılık filan düşünme bakayım aa ne demek ayrılmak, bu kadar çabuk pes edilmez güzelim. o kadar uğraştık didindik bu kadar kolay vazgeçmek olurmu hiç. ELbet düzelecek kocan, anca alışacaktır belki. Bak shadowunda eşi ilgisizdi ama şimdi çok şükür düzeldi. Sen yılma sakın. İşvene cilvene ara verme. Erkeklerin hoşuna gider. giyin süslen eşini bekle. güzel yemekler yap. AKşamda sıkmadan ilgi göster. Yuwayı dişi kuş yapar, biz ayakta tutuyoruz ewlilikleri. pes etmek yok.
iş bakıyorum canım. evde olmak benide bunaltıyor. malesef yok. fabrikada çalışmamı eşim kabul etmiyor. vardiya oluyor diye. kendi ailemden biliyorum. sorunları 20 yılda hiç aşamadılar. sonuçta çok kavga ederek boşandılar. belkide zamangeçtikçe düzelmezse diye endişe ettiğim için ayrılmak daha mantıklı geldi. ne bileyim. yada bütün mantığımı kaybettim ben.
iş bakıyorum canım. evde olmak benide bunaltıyor. malesef yok. fabrikada çalışmamı eşim kabul etmiyor. vardiya oluyor diye. kendi ailemden biliyorum. sorunları 20 yılda hiç aşamadılar. sonuçta çok kavga ederek boşandılar. belkide zamangeçtikçe düzelmezse diye endişe ettiğim için ayrılmak daha mantıklı geldi. ne bileyim. yada bütün mantığımı kaybettim ben.
yaa elif sen nasıl şirin bir insansın ya hep polyanasın maşallahhayata hep böyle pozitif bak ... bu akşam banada biraz işve cilve örneği lazım
Oyy çok mersiiiKız ama doğru değilmi benim kocacım azıcık uzak dursam hemen niye orda oturuyosun gel şöyle yanıma der. Hep sarmaş dolaş olalım ister. hep ilgi göstercen, cilveli olcan. Öyle giyinip süslenmem ben normal pijamalarımlayımdır ilgiyi eksik etmem Hele yatağa bi yatarız en az yarım saat muhabbet ederiz. Dün 11de yattık 12:30 da uyuduk konuşmaktan, şakalaşmaktan. Çocuk gibiler işte ilgi göstereni sewiyolar. Örnek lazım değildir sana canım sende bol miktarda vardır zaten eminim
onları deniyorum. yada ne bileyim ben kocamdan çokmu şey bekliyorum acaba. evliliğin ikinci haftasında yeni evliyiz dediğimde ne yinisi bitti yenilik iki hafta oldu yeter diyen birisiayrıca kocam sadece saçma amerikan filmleri ve anca kobraların belgeselini izliyor. evlilik adamın kimyasınıda bozdu umarım düzeltirim. of anlamadımki bu işi. düğün stresi bizde. evlendik evin yükü bizde. birde kocamızı evliliğe alıştırmak bizde. ne karmaşık bişe bu.
kızlar akşama ne yemek var
suan tek cilvem maaşımı yatırdığım geceliklerim :) çok üzüldük bu hafta barışma serefine bugün bir güzellik yapıcağım .. hoş onun bana yapması lazım ama jest olsun bari
Soya soslu tavuk
peynirli ve mısırlı salata
mercimek çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?