2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

2011 KK ENLERİ yarışması yapılıyomuş Lemlem yanlış görmediysem en muhalefet kk üyesi listelesine Lemlem senide eklemişler linki özel msjla birbirinize gönderebiliyosunuz demişler lemlemcim ataym sana linkini sende bak bakalımm..

off annem ta sabahtan aradı yemek yapıyorum yanına sütlü yapıcam dedi ben severim diye muhallebi yapacakmışş..kayınvaldem aradı akşama gelin mantı yaptım diyo...birileride olacakmış bizde gitmek zorundayız...annemlere 2 defa falan adam akılı oturmaya gittik ya hep ayak üstü gidiyoruz cnm sıkıldı((

lemlemim benim kocanın ateşi biraz fazla üzerini bile örtmek istemiyo hayatta istemez elkt.battaniye adama pijama bile giydiremiyorum sıcak oluyo diye ben çok istiyodum önceden ama şimdi gerek kalmadı yatak anında sıcacık oluyo kocacım ısıtıyo walla...

Elektrikli battaniye var bizde yatmadan 1 saat önce takıp yatağı ısıtıyoruz uyurken kaptıyoruz. İyi oluyo sıcacık yatağa giriyoruz. Ama o açıkken uyuyabilirmiyiz ki bi sakıncası olurmu?? Korkuyoruz biz.

Akşama yemek yapıycam. Az önce bi arkadaşla bizim cafeden tost ve meyve salatası söyledik. Çıkıştada cafeye gidicem zzaten. Bişey yemem artık.

ben o yönden sanslıyım evimiz çok sıcak oluyor pijama ile yatınca çok terliyoruz akşamları otutrurken cam falan acıyorum o derece eşim aradı akşamm dayısına gidecekmiş bende alışverişe gidicem bizim paris yarına kaldı artık

Son düzenleme:

forum takipte başlığı gördüm ama bakmadım bilsem bakardım şimdi bulamıyorum

oo demet süpersin. 1 ayda 6 kilo verdi demek. Bu formülünü bende uygulayayım bari bi 3 kilo vermem lazım benmde.

10 Dk.ka sonra göndereyim canım :)

tamam canım google a yazıp buldum ben gerek kalmadı. Ama lemlem niye muahelefet seçilmişki biz hep böyle kendi aramızda konuşuruz kimsenin bişeyine karışmayız :)

patatesli tavuk
fasulye kavurma
pilav
mısır unlu patlıcan kızartması

bu günkü menüm

mısır unlu patlıcan kızartması fikri güzelllll... buldum yemeğimiii

ayy bilmiyorum o lemlem benmiyim başka lemlem isimli üye varmı? normalde konuları gezerken muhalefet olacağım çok konu oluyor ama boşver banane deyip yorum yapmıyordum bile, bide yapsam nolacakmış acabaaaa...

evet benimkide atletle falan yatıyor ama en başta sıcacık yatağa girmek güzel oluyor, heleki üstünüz inceciksee

sensin bence lemlem çünkü üyelik alırken kullanılan isimleri tekrar vermiyo şu linki bana da verir msnz
tmm buldum

Son düzenleme:
Kızlar az önce bi topikte çok güzel bi söz okudum sizinlede paylaşayım

Üzülme...der Mevlana ve devam eder;Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun,tek kanatla uçulmaz zaten.Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil,kilimin tozunu almaktır.Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır.Niye kederlenirsin?Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.Yüzük ol...mak dileyen taş, ezilmeyi, yontulmayı göze almalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…