- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
zahtercim hoşgeldin üzüldüm ayrılık düşünmene.. kızlar çok güzel fikirlerini söylemiş bende aynı şeyleri tekrarlamak istiyorum katılıyorum onlara. inşallah aranız düzelir heyecan gelir evliliğinize.
kızlar elektrikli battaniye alın tavsiye ederim, üşür üşümez yatağahem geceliklede yatabilirsiniz o zaman
zahtercim hoşgeldin üzüldüm ayrılık düşünmene.. kızlar çok güzel fikirlerini söylemiş bende aynı şeyleri tekrarlamak istiyorum katılıyorum onlara. inşallah aranız düzelir heyecan gelir evliliğinize.
kızlar elektrikli battaniye alın tavsiye ederim, üşür üşümez yatağahem geceliklede yatabilirsiniz o zaman
soya soslu tavuğu çok severim
kızlar akşama ne yemek var
aa bende istiyorum linki bendeee
Ben soğukta gecelik filan giyemiyorum özdencim yaa.. 1 ay anca giyebildim sonra havalar soğudu. Bugün çıkışta cafedeyiz ama yarın giyeyim artık diyorum bende. Çocuk hep pijamalarla gördü beni yeter dimiYarın yemekten sonra mutfağı toplanama bahanesiyle ortadan kaybolayım, süslenip geliyim yanına bakalım. Barışmalar tatlı olur ewlilikte kız, hadi bakalım yap bugün bi jest
10 Dk.ka sonra göndereyim canım :)
2011 KK ENLERİ yarışması yapılıyomuş Lemlem yanlış görmediysem en muhalefet kk üyesi listelesine Lemlem senide eklemişler linki özel msjla birbirinize gönderebiliyosunuz demişler lemlemcim ataym sana linkini sende bak bakalımm..
Benim kocamda çok sever.Eşimde malesef karaciğer yağlanması var sağlıklı yemekler yapmaya özen gösteriyorum.Evimizde makarna, pilav, hamur işleri yasak.Yağ çok az kullanıyorum.Tatlı yerine bol bol meyve yiyoruz.1 ayda 6 kilo verdi.
10 Dk.ka sonra göndereyim canım :)
patatesli tavuk
fasulye kavurma
pilav
mısır unlu patlıcan kızartması
bu günkü menüm
2011 KK ENLERİ yarışması yapılıyomuş Lemlem yanlış görmediysem en muhalefet kk üyesi listelesine Lemlem senide eklemişler linki özel msjla birbirinize gönderebiliyosunuz demişler lemlemcim ataym sana linkini sende bak bakalımm..
lemlemim benim kocanın ateşi biraz fazla üzerini bile örtmek istemiyo hayatta istemez elkt.battaniye adama pijama bile giydiremiyorum sıcak oluyo diye ben çok istiyodum önceden ama şimdi gerek kalmadı yatak anında sıcacık oluyo kocacım ısıtıyo walla...
mısır unlu patlıcan kızartması fikri güzelllll... buldum yemeğimiii
ayy bilmiyorum o lemlem benmiyim başka lemlem isimli üye varmı? normalde konuları gezerken muhalefet olacağım çok konu oluyor ama boşver banane deyip yorum yapmıyordum bile, bide yapsam nolacakmış acabaaaa...
sensin bence lemlem çünkü üyelik alırken kullanılan isimleri tekrar vermiyo şu linki bana da verir msnz
tmm buldum
evet benmişim. baktım başka lemlem yok :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?