- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
gunaydın cok geç kaldım ama ancak işlerımm yoğun
aşkımın kredı kart borcu vardı bıleklığımı bozdurduk ustunu ekledık ödedık cok şukur borcumuz yok rahatladım
dün bızde yemekteydık :asigim:
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
günyadınnnnnnn kızlarrr....allah nasip kısmet ederse sevgilim askerde...ailelerimz falan tanıştı dönünce nişan ve düğün....sanırım nişan 2011 e yetşrde düün yetşmez gbi=)=)o da 12 olur uurr böcüüü senden sonra da kesn ben çeyz sapıı olurum...şimdiden bööleysem
pırlantam valla fedakarlık edıp altınımı verdım yeterkı faız olmadan ödeyelım dıye zaten emanet bıraktık 8 eylülde gerı alcaz
zybd cnm hayrlısı olsun kaç yasındasın
benım kadr olur musun bılmem ama olma derım cok maynak bişi ya düşünsene arkdasımın doğum gunune gıderken bıle yolda kendıme ceyıs alıyom:roflol:
pırlantam valla fedakarlık edıp altınımı verdım yeterkı faız olmadan ödeyelım dıye zaten emanet bıraktık 8 eylülde gerı alcaz
benım kadr olur musun bılmem ama olma derım cok maynak bişi ya düşünsene arkdasımın doğum gunune gıderken bıle yolda kendıme ceyıs alıyom:roflol:
ne güsel. çeyiz muhabbetleri var yine.
ya hep yazıp sorayım diyorum unutuyorum kızlar. ben geçen gün günlük kullanım için çatal kaşık takımıyla, 37parça su takımı aldım.
foto çekip eklemeyi paylaşmayı düşünüyodum ama ekleyemeden öbür eve götürdü bile babam.diğer çeyizlerin yanına.
geçen sene çatalkaşık takımı almıştım ama günlük kullanıcam die öle marka bişey bakmadım.
annemde aynısından almıştı.hiç bozulmadan kullanıyoduk.makinaya falanda atmıştık.ona güvenerek aldım zaten kndme de. ama 2 ay oluyodur bi baktım pas tutmuş çatallarla kaşıklar.bende onları çıkarmak zorunda kaldım.şimdi eve gelen misafirde kullanıyoruz onları.
sandıklı çatalkaşık takımını 120 tl aldım. (2tane sandıklı takımım oldukaydirigubbakcemile3)
su takımıda 100tl. öle renkli falan değil. düz cam rengi.çiçekleri puslu desen sadece.gondol takımı içince yok.onu ayrıca alıcam.
sizce nasıl fiyat olarak??
bu araada ben 21 yaşındayım...uur böcüü beni hatrlamn lazım yaa gecen yıl bu aralar sözlenmiştm nişan olcaa sıra ayrıldık...sonra allah karşıma hayatımın aşkını çıkardı çok şükür...çok mutluyum...
evet doğru diyosun. fedakarlık olmadan olmaz bazı şeyler. bi yola başkoyduysak her şekilde yanında olmak gerekir bencede.
:
cok fazlada yapmamak lazım ben ılk ve son olarak yaptım yüz bulmasın
dun bana dıokı maaşını bana getrcen evlenınce bılıyo kızcam yaa
:umursamaz:alırsın dedım kaydirigubbakcemile3
iyi yapmışsınız borçlu olunca insan kötü oluyo. bizimde bi bitseydi kredi kartı borçları. çocuğun iflahını söktü bu borçlar.
nasılsın graceful
hoşgeldin zbyd... çeyiz yapmaya başladın galiba şimdiden. neler aldın ?
özur dılerım ama hatrlayamadım :tomato: okadr cok kışıyle konuşuyorumkı unutabılıyorum ve oruc başıma vurdu sanırım
bıde herhalde cok konusmadık demı
hayrlısı olsun cnm bende sözlumden ayrıldım gün tam bır yıl sonra tekrar nışanlandım :asigim:
benım evde yer kalmadı beyaz esyalarım mağazada kolılerı odama almak zorunda kaldım koycak yer yok cok çirkın duruyo
bıde krız bızı vurdu fazla bısey alamadım bu yıl :gitme:senınkıler hayrlı olsun
bardak falan ben en son alcam bzım burda cok fazla japnn pazarı varve cok ucuz cok harıka seyler var
500 tl bı sürü sey alablırsın
daha ödencek 960 tl borcum var:gitme:
1400 tl eylulde baslıycak onlar eve gelcek nereye sokcam bılmıyom
doğrusu ben yapamazdım birincisi bizimkiler öyle bişey yapsam çok kızarlar ikincisi şimdi ben böyle bi fedakarlık yaparsam evlendikten son en ufak bi sıkıntıda hemen takıları satmak isteyebilir diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim
canım anlıorum ben o zor zamanlarda hiç grmedm zaten...unutmuş olablrsin kıh kıh neysee....bende öle şey bardak almdım zaten...hani şu vtrnlk falan değil...onlara daa çok var hem ben öle şeyleri (süstr müstr klasik şeyleri pek sevmiorum))işte tupperwareden bi ton şey aldık halada alıorz valla...ha bide perla die bi marka var o da on numara kızlar belki biliosunzdur bileeee.....biz annemle dalga geciorz çeyz serersek (adet varya hani)bilmeynelr yazıkkk kızın da çeyizi hep plastik diicekkkdelikafadulden...benim tarzım çok değişik bidee ben öle hani klasikleşmiş şeyleri fiskosmuş bilmem neymişş hiççççç hoşlanmıorum....gamyoncuiremsu
aılem şuan yok olsada ızın verırler cunku kötu günde ınsan yardım etmelı bu senın ılerde eşin olcak ınsan güven şart
evlendıkten hemen sonra ben zaten altınlarımı bozdurcam borcumuz varsa onu oduycem yoksa bankaya para yatrcam ama altın fıyatları yuksekse kasa kıralarım ama eşime vermem
cunku kendımde calıscam ıcın oderız derım
o markayı bılmyordum baktım netten bı sürü sey cıktı otel neyım :1ninca: bene tupperlardan aldım bıkaç sey cok kalıtelıler
ceyıs sercek mısn pekı ben sercem ınş kısmetse
vıtrınden nefret edıyorum eskıden cok modaydı suan deıl ve kırada olanlar ıcın fazlalık eşya gıbı gelıyo bana :kedi:
musaıt olunca bakcam cnm merak ettım ama almam sadece bakcam param yok cunku mafoldumben
ya canım benim herşey aynı anda olmaz yavaş yavaş...birsürü masraf vardr şimdi
hele bi hayırlısyla yuvanızı kurun...yavaş yavaş tüm ekskler tamamlenır...bak annelermze eve hala bişiler alıolar demi:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?