2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi yapmışsınız borçlu olunca insan kötü oluyo. bizimde bi bitseydi kredi kartı borçları. çocuğun iflahını söktü bu borçlar.

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

nasılsın graceful

hoşgeldin zbyd... çeyiz yapmaya başladın galiba şimdiden. neler aldın ?

pırlantam valla fedakarlık edıp altınımı verdım yeterkı faız olmadan ödeyelım dıye zaten emanet bıraktık 8 eylülde gerı alcaz

zybd cnm hayrlısı olsun kaç yasındasın
benım kadr olur musun bılmem ama olma derım cok maynak bişi ya düşünsene arkdasımın doğum gunune gıderken bıle yolda kendıme ceyıs alıyom:roflol:

:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay sizi böle görünce kendime çok kızıyorum ya benimde almam lazım ama elim gitmiyo

ne güsel. çeyiz muhabbetleri var yine.
ya hep yazıp sorayım diyorum unutuyorum kızlar. ben geçen gün günlük kullanım için çatal kaşık takımıyla, 37parça su takımı aldım.
foto çekip eklemeyi paylaşmayı düşünüyodum ama ekleyemeden öbür eve götürdü bile babam.diğer çeyizlerin yanına.
geçen sene çatalkaşık takımı almıştım ama günlük kullanıcam die öle marka bişey bakmadım.
annemde aynısından almıştı.hiç bozulmadan kullanıyoduk.makinaya falanda atmıştık.ona güvenerek aldım zaten kndme de. ama 2 ay oluyodur bi baktım pas tutmuş çatallarla kaşıklar.bende onları çıkarmak zorunda kaldım.şimdi eve gelen misafirde kullanıyoruz onları.
sandıklı çatalkaşık takımını 120 tl aldım. (2tane sandıklı takımım oldukaydirigubbakcemile3)
su takımıda 100tl. öle renkli falan değil. düz cam rengi.çiçekleri puslu desen sadece.gondol takımı içince yok.onu ayrıca alıcam.
sizce nasıl fiyat olarak??

eccem elın gıdınce alırsın cn sonra zaten bırakamzsın

nısan cnm 120 tl cok uygun ama nasıl bılmem benımkı 270 tl falandı markası yabancı unuttum ömur boyu garantılı ve hala sandıkla cıllop gıbı duruyo
ben bardak falan henuz almadım gondolda almıycam cunku yemek odamın vıtrın kısmını almıycam bardak takımı alcam ama suan cok borc var ılerde
uygun almaktan cok zamanın varsa arastr kalıtelı seylerı al mesela kutahya hisar alabılırsın
asla karaca alma
bunun gıbı shafer mı ne var onuda sakın alma
ben gunluk ıcın almak ıstedığım cok mağaza gezdım hepsınde karaca yada shafer vardı almadan cıktım

çatal kaşık takımı günlük oldğu için aldım, ki kampanya başladığında bisürü sandık vardı. 2 gün sora gidip alayım dedim. 2 desen ve 3 sandık kalmıştı. bende birini aldım. su takımınıda öle çok özenerek almadım.yani şu desenmi bu çeşitmi die. vitrinde süs tutmaya niyetim yok. daha önce konuşmalarda geçti.anlatmıştım. aile kalabalık ve hepberaber toplanıp yemek yeme olayı çok sık oluyor. bende öle ogünlerde kullanmak istiyorum. yani sevmiyorum alıp vitrinde tutmayı. ve çok fazla para vermekte mantıksız geldi. bu takımlarda bi soğuk kesme bi sıcak kesme olayı varmış. annem öle dedi. bnm aldğm soğukmuymuş yoksa sıcak mı bilmiyorum. ama kalın camı. annem keşke diğerinden alsaydın dedi. dedim boşver bisürü para veremem. hazır kampanya varken aldım. 20tl taksitle ödücem. başka çeşitler vardı hep 300den başlıyo. kıyamadım parama.anneme dedim kayınvalideme sorayım o çok içli dışlı böle şeylerle.(annem bak bak nsl şey almışlar die ayıplamasınlar dioduda) sonra kayınvalideme sordum. ben böle böle yaptım dedim. iyi yapmışsın. öle çok para veripte luzümsuz şeyler almaya gerek yok dedi. çok ıvır zıvıra bakma diyo. ki bende öle düşünüyorum.
geçende dantelden çıktı laf. bnm de vardı ama nerde bilmiyorum dantelim. bulsamda azcık yapsam dedim. ne uğraşıyon dantelle falan gerek yok dedi.ben ördüm bisürü onlardan vercem sana dedi. tabi ben kızardım azcık.azcıkta mutlu oldum.kayınvalidemle paylaşmak falan hoşuma gidiyo ve çok yardımcı oluyo bu konularda. bu arada knd kızına alabileceği tüm tupperları aldı.bnmkilerinde yarısından çoğu bitmişkaydirigubbakcemile3 şunları şunları alma sakın die tembihliyo hep beni..zemuszemuszemuszemus

evet doğru diyosun. fedakarlık olmadan olmaz bazı şeyler. bi yola başkoyduysak her şekilde yanında olmak gerekir bencede.

ben pek anlamam bu işlerden valla. :kedi:

canım bende de sapık derecesndeydi 7 8 ay mola vermk zorunda kaldımm ama birsürü nevresim kahvaltı takımımmm havluu bardak mardakk valla unuttum bilee.....ama artık aldıklarımın listesni yapıcam aynısı olmasın die

bu araada ben 21 yaşındayım...uur böcüü beni hatrlamn lazım yaa gecen yıl bu aralar sözlenmiştm nişan olcaa sıra ayrıldık...sonra allah karşıma hayatımın aşkını çıkardı çok şükür...çok mutluyum...

özur dılerım ama hatrlayamadım :tomato: okadr cok kışıyle konuşuyorumkı unutabılıyorum ve oruc başıma vurdu sanırım
bıde herhalde cok konusmadık demı
hayrlısı olsun cnm bende sözlumden ayrıldım gün tam bır yıl sonra tekrar nışanlandım :asigim:
benım evde yer kalmadı beyaz esyalarım mağazada kolılerı odama almak zorunda kaldım koycak yer yok cok çirkın duruyo
bıde krız bızı vurdu fazla bısey alamadım bu yıl :gitme:senınkıler hayrlı olsun
bardak falan ben en son alcam bzım burda cok fazla japnn pazarı varve cok ucuz cok harıka seyler var
500 tl bı sürü sey alablırsın
daha ödencek 960 tl borcum var:gitme:
1400 tl eylulde baslıycak onlar eve gelcek nereye sokcam bılmıyom

evet doğru diyosun. fedakarlık olmadan olmaz bazı şeyler. bi yola başkoyduysak her şekilde yanında olmak gerekir bencede.
:

cok fazlada yapmamak lazım ben ılk ve son olarak yaptım yüz bulmasın
dun bana dıokı maaşını bana getrcen evlenınce bılıyo kızcam yaa
:umursamaz:alırsın dedım kaydirigubbakcemile3

cok fazlada yapmamak lazım ben ılk ve son olarak yaptım yüz bulmasın
dun bana dıokı maaşını bana getrcen evlenınce bılıyo kızcam yaa
:umursamaz:alırsın dedım kaydirigubbakcemile3

doğrusu ben yapamazdım birincisi bizimkiler öyle bişey yapsam çok kızarlar ikincisi şimdi ben böyle bi fedakarlık yaparsam evlendikten son en ufak bi sıkıntıda hemen takıları satmak isteyebilir diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim

canım anlıorum ben o zor zamanlarda hiç grmedm zaten...unutmuş olablrsin kıh kıh neysee....bende öle şey bardak almdım zaten...hani şu vtrnlk falan değil...onlara daa çok var hem ben öle şeyleri (süstr müstr klasik şeyleri pek sevmiorum))işte tupperwareden bi ton şey aldık halada alıorz valla...ha bide perla die bi marka var o da on numara kızlar belki biliosunzdur bileeee.....biz annemle dalga geciorz çeyz serersek (adet varya hani)bilmeynelr yazıkkk kızın da çeyizi hep plastik diicekkkdelikafadulden...benim tarzım çok değişik bidee ben öle hani klasikleşmiş şeyleri fiskosmuş bilmem neymişş hiççççç hoşlanmıorum....gamyoncuiremsu

aılem şuan yok olsada ızın verırler cunku kötu günde ınsan yardım etmelı bu senın ılerde eşin olcak ınsan güven şart
evlendıkten hemen sonra ben zaten altınlarımı bozdurcam borcumuz varsa onu oduycem yoksa bankaya para yatrcam ama altın fıyatları yuksekse kasa kıralarım ama eşime vermem
cunku kendımde calıscam ıcın oderız derım

o markayı bılmyordum baktım netten bı sürü sey cıktı otel neyım :1ninca: bene tupperlardan aldım bıkaç sey cok kalıtelıler
ceyıs sercek mısn pekı ben sercem ınş kısmetse
vıtrınden nefret edıyorum eskıden cok modaydı suan deıl ve kırada olanlar ıcın fazlalık eşya gıbı gelıyo bana :kedi:

PETRA - EN İYİLER BİR ÇATI ALTINDA çünkü petraymış canım kaydirigubbakcemile3allam yaa ne saaalaam

musaıt olunca bakcam cnm merak ettım ama almam sadece bakcam param yok cunku mafoldumben

ya canım benim herşey aynı anda olmaz yavaş yavaş...birsürü masraf vardr şimdi
hele bi hayırlısyla yuvanızı kurun...yavaş yavaş tüm ekskler tamamlenır...bak annelermze eve hala bişiler alıolar demi:1hug:

öle eksık btmez zaten cnm
ahh ahh lıstem uzayıp gıdıyo bakalım nolcak:bbo:amam evımız yerleşınce koca bı ohhh cekıp keyıf yapcam kesın
surda düğüne en fazla 10 ay kaldı sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…