2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın arkadaşlar.

Uğur böcüğü bende yaptırdım karakalem çalışması aynı kişiye. Pazartesi günü elime geçmişti. Gerçekten yaptırmama deydi. Çok güzel ve beklediğimden kısa sürede yaptı. Zaten bende yorum yapmıştım benim resmimide kısa süreliğine yayınlıyor görmüşsündür belki. 31 Ekimde vericem aşkıma hediyeyi ama sabredebilirsem o güne kadar.

Zübeyde benimde ismim Aslı bu arada. =)

ayakkabı konusunda benm fıkrım yok ama sankı beyaz olmas gıbı yınede sen bılırsın cnm
nedense ben gri ısterdım
gri renk varya gözume cok carptı beğendım ama dore mı denıyo ne öle bı gri deıl abıye tarzı deıl yanı

aslında bi sandaletim var ama gladyatörlere benziyo ama o kadar kaba değil altın sarısı gibi o nasıl durur acaba?

ben bılmez
yanı kımseye fıkır veremıyom nedense
ama kendımın olsa alır elbıseyı butunn ayakkabıcıları gezerdım
bıde evde olca ıcın topuklu ıle rahat edemezsın gıbı gelıyo bana
bızım evde parke olmasada gymezdım topuklu cok rahatsız oluyom

valla ben her koşulda topukluyla rahat edebilirim. uzun saatlerce ayağımda kalmadıktan sonra problem yok benim için.

Eccem sen en iyisi elbiseyi ayakkabıları giy öle bi resim yolla. benimde aklıma gül kurusu pembe tonları geldi birden ama ekstra para harcamak istemiyosan evdekileri bi giy öle bakalım =)

ya çok ayakta kalmayacağım için topuklu iyi olabilir bence de. ayakkabıyıda daha denemedim bi bütün hepsini deneyip sonra kara vercem olmazsa alırım bi çift ayakkabı artık

Yarın kayınvalideciğime iftara davetliyiz. =)) Keşkek yapıcakmış bize hasta haliyle (
Bende giderken götürmek için paçanga böreği ve kadınbudu köfte düşünüyorum. Sizce nasıl?

Yarın kayınvalideciğime iftara davetliyiz. =)) Keşkek yapıcakmış bize hasta haliyle (
Bende giderken götürmek için paçanga böreği ve kadınbudu köfte düşünüyorum. Sizce nasıl?

seni çok seviyo sanırım. paçanga böreğine ben bayılırım kadınbudu köfte de güzel bence süper bi seçim yapmışşsın yani bence süperr

ohh ne güzel
keske benım k valıdemde yakınımda olsaymış :sinifsinif:ama onun yerıne halamız var o davet ettı ama bızım ıcn musaıt olmadı
öbur hafta dedık
cok guzel tercıhler yapmışsın cnm ıstersen bıde tavuk göğsü yap hafıf ve cok guzel bı tat

aslıcıımmm,,ecemmmciim...zarifcimmm çok memnun oldum tanıştığıma...bugn çok tembellik yaptım...12 de kalktım işe gec geldim...şimdi çıkcam tekrar...bugün bloğum var onunla uğraştım azcıkk....buraya giremedim de şimdide siz yoksunz burda neysee görüşürz akşam falan girerseniz...öptüm melekler....haa bu arada ecemcim söz elbisen güzel lakinn az daa mı göstrişli olsaydı he ne dersin ama bu da güzel bi de üstnde eminim çok daa güzel duruyodr abiyeler genelde böle pek anlaşılmaz da ayakkabılar için ben şööle güzel bi topuklu öneririm tatlım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…