2011 gelin adayları buyrun sohbete

aslıcımmm senin götüreceğin şeyleri dee ben çok severim yapp kız aferim helal olsunn sanaopuyorumnanaktan:1hug:

teşekkür ederim kızlar. yarın yapıcam inşallah gitmeden önce. böreğide sararım orda kızartırım. oruçlu oruçlu canımda bi çekti sormayın. böcük senin dediğin gibi bide tavuk göğüsü düşünüyorum aslında ama annem tiramisu yap diyo ben kazan dibi diyorum (ama çok zor yani ben tam yapamıyorum ) en iyisi tavuk göğüsü galiba =))

günaydın kızlar bende bugün çok yoğunum ya işlerimi erkenden bitirp çıkmam gerek malum yarın misafirler geliyo hazırlık yapıcam çarşı pazar offf offfff

ya ailemle ilgili sorunlar....benim sesim çok çıktıı için haklı olduum konularda dahi haksız gbi oluyorum...bişeyi anlatana kadar çatlıorum...üff çok karışık...tamam iyiliğimi düşüdnklerini sölüyolar hani biz ailenz elin adamı çekmez vsvsvs klişe konular...senağlama

üzülme ama gercekten öle aıleler cok hakllı cnm ozellıkle anne ve babanı dınle konu ne bılmem ama hep onların dedıklerı oluyo

şey konusundaaa hani ben asker bekliorum ya siz gbi grafik yapmak istyrum onu nasıl yapıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…