2011 gelin adayları buyrun sohbete

böcükümmmm çok teşekkür ederimm...çok mutlu oldum

süper olmuş
bakalım sen ılerı mı yoksa gerı mı gtceksın
bazenn sorun oluyo takvımde bu
yarın bı bak emı
geri sayım olcak senınkı demı :kedi:
keşke bende düğün tarıhını yazabılsem
ama sadece tanışma sımdılık
neyse kış bı geldın bahar gelır bızde evlenırız ınş 2010 dazemuszemus

bakalım bakalım...şey olcak die zannediorum..mesela bgn 16 yarın 15 demi inşallah ööldr değilse artık düzeltrzzkaydirigubbakcemile5

hıı tuh yaaa keşke vaktn olaydı....benm de herr ama her tarafım ağrıo çok sıkıntılıyım....mirmirmirmir

napiim ciciş hep aynı iş güç...şimdi bişi yaptıım yokk her yanım ağrıo sadece ona çok canım sıkkın

napiim ciciş hep aynı iş güç...şimdi bişi yaptıım yokk her yanım ağrıo sadece ona çok canım sıkkın

oructa ınsanda bı halsızlık oluyo ondan olabılır mıCADIARZUbende kendımı enerjık hıssetmıyom bazen
bazende enerjı patlaması yasıyomdelikafadulden
patronun yığenı olmasa 24 saat burdayımda işte

işte en sevdım an
yağmuru camdan seyretmek elınde bı bardak bıtkı çayı ıle yada kıtap okumak ama yağmur olmalı dısarda
askına gezmek yağmurda yada sobada kestane pişirmek(bu bıraz zor yıllardır sobamız yok hazrla ıdare edıyoruz)
bence süper bı mevsım :kedi:

günaydın...bende yağmur olsun istyrum ya...hatta üşüyelim...ben hala klima açıorum...oruç oruç sıcak hiç gtmiyo...şafak:445:asigim:

günaydın...bende yağmur olsun istyrum ya...hatta üşüyelim...ben hala klima açıorum...oruç oruç sıcak hiç gtmiyo...şafak:445:asigim:

gene klıman var benım o yok catı katı sıcak mı sıcaktı
ama artık serınnn zaten ağustos cok rahat gectı temmuz cok sıcaktı
şafak az kalmış dıyım senı tesellı edım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…