2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cok şeker bi kız arkadaşı da kendisi de cok kafadengi..ben cok sevdim onları bilmem onlar beni sevdi mi de

evet ya cok garip oldu bana da tuhaf geldi ilk deneyimim

kızlar 2 dk girdim herkes iyidir inşallah malum kdv var ve büyük şirketler hala duruyo çok çalışmam lazım çokk
ayy sevmezmiyim biz birbirimizi çok sevdik gerçekten çok ii oldu tanıştığımız internetten olması benim için de ilkti çok güzeldi ama birlikte çok güzel vakit geçirdik yoga da çok ii geldi ama çok yorulmuşum akşam resmen yorgunluktan sızdım bodrum81i çok sevdim arkadaşımda çok sevdi aynı şeyleri hisseden (dönem itibariyle) ve aynı düşüncelre sahip kişilerle birlikte olmak keyif verici gerçekten inşallah bebişlerimiz doğduktan sonraki dönemlerde de sürür arkadaşlığımız

aaaayyyy çok birikmiş geçmiş
selam kızlar ben geldim geçmişi okudum ancak ama çıkmam lazım şimdi yemek yapıcam akşama
kayınvalide hergün gezmelerde köle gelin çalışsın
önceden geldiğinde hiç çıkmazdı şimdi ben hamileyim yaa hergün biryere gidiyor gezmeye
yarın akşam gidecek herhalde ama çok yoruldum ben
kocişle bana iki günde bir yemek yapıyordum ama şimdi hergün yemek evi toparla felan canım çıkıyor yani bir de geç yatıp erken kalkıyorlar offfff

herkes iyidir umarım biz iyi sayılırız ama bu yorgunluktan sonra bende yine endişeler başladı bebek iyi mi diye haftaya salı kontrol var bakalım

çıkıyorum hepiniz öpüyorum bu arada benim kesin oğluş geliyor dün gördük
maşallah sağlık durumuda ii görüşürüz teyzeleri

merhaba tekrar..valla insan is yapinca yorulunca acaba bebisim nasil diye dusunuyo..sabah yine dedim..esim diyo iyice paranoya oldun sen...ki hic boyle biri degilim..

hava super super superrrrrrr..bende oglen metro cıty e gittim gezdim biraz..hic ise donesim gelmedi
yaa evet bende şirketin bahçesine çıktım yürüdüm. E tipi kapalı cezaevi bizim dışarı çıkamam

ya çok iyi yapmışsnız.. Sanada kolay gelsin

]

selam cnmm. Ay bırak o yapsın yemeklerini gelmişken biraz sana yardım etsin. Gezenti karı.. Biz iyiyiz sağol..kendine iyi bakk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…