5,30 olsada cıksam diye bakiyom canim
valla bencede canim..bodrumla delimavi bulusmus ya bizde bulusuruz :)
nerde calisiyorsun..
levent çarşının orada okuldayım
he tamam canim..en guzel meslek ogretmenlik..bi daha dunyaya gelsem ogretmen olucam
ay sinir oldum kaınvalidene. insan gelmişken yardım edeyim,sen yorulma der. nasıl bu kadar anlayışsız olabiliyor bazı insanlar anlamıyorum. hem de zor elde etmişsn bebeği... sen de uğraşma canım, yoruluyorum, yapamıyorum de.aaaayyyy çok birikmiş geçmiş
selam kızlar ben geldim geçmişi okudum ancak ama çıkmam lazım şimdi yemek yapıcam akşama
kayınvalide hergün gezmelerde köle gelin çalışsın
önceden geldiğinde hiç çıkmazdı şimdi ben hamileyim yaa hergün biryere gidiyor gezmeye
yarın akşam gidecek herhalde ama çok yoruldum ben
kocişle bana iki günde bir yemek yapıyordum ama şimdi hergün yemek evi toparla felan canım çıkıyor yani bir de geç yatıp erken kalkıyorlar offfff
herkes iyidir umarım biz iyi sayılırız ama bu yorgunluktan sonra bende yine endişeler başladı bebek iyi mi diye haftaya salı kontrol var bakalım
gözünaydın canım..çıkıyorum hepiniz öpüyorum bu arada benim kesin oğluş geliyor dün gördük
maşallah sağlık durumuda ii görüşürüz teyzeleri
hadi az kaldı:))5,30 olsada cıksam diye bakiyom canim
he tamam canim..en guzel meslek ogretmenlik..bi daha dunyaya gelsem ogretmen olucam
servisim yok ama kapının önünden otobüs var. Biraz yürüuorum indikten sonra ama napalımiyi yakin seninde evine..servis vardir tabi..
selam hatunlar napıyorsunuzzz
ama ben bu sene mudur yardımcılıgı yapıyorum ve coook zor oluyor tam gun burada ve sorumluluk fazla bakalım nasıl bıtırecem seneyı:)
ben de bazen o kadar çıldırıyorum ki. sabah 8 -akşam 5 çalışayım ama aynı anda bir sürü canavarla uğraşmayayım diyorum:))) bazı sınıflar 1 derste tüm günlük enerjimi alıyor...
Kızlar ne yemek yapacaksınız benim yemeğim yok yine(
servisim yok ama kapının önünden otobüs var. Biraz yürüuorum indikten sonra ama napalım
slm cnm çalışıyoruz acıktım kraker buldum yiyom sen nasılsınn
ben de bazen o kadar çıldırıyorum ki. sabah 8 -akşam 5 çalışayım ama aynı anda bir sürü canavarla uğraşmayayım diyorum:))) bazı sınıflar 1 derste tüm günlük enerjimi alıyor...
kızlar biliyorum fazla evhamlıyım ama ben yine dayanamayıp bebişi görmeye gittimdünkü kanama kesilmedi hala, adet kanaması gibi devam ediyor. ama iyiymiş çok şükür. demek ki böyle gidecek sizinki diyor doktor. bu kadar büyümüş bir bebeğin düşmesi çok zor dedi rahatlattı biraz. bu hafta her gün bakıştık oğlumla:)
hem fiziki olarak hemde zihinsel olarak yorgunluk aslında öğretmenlik birde eve iş getirmeme gibi bi durum yok her daim okul -öğrenci işleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?