2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bır aksam ıs cıkısı metrocıtyde bır yemek yerız bırbırımızıde yakamızdakı karanfil ve karnımızdakı bebeısten tanırız

ay sinir oldum kaınvalidene. insan gelmişken yardım edeyim,sen yorulma der. nasıl bu kadar anlayışsız olabiliyor bazı insanlar anlamıyorum. hem de zor elde etmişsn bebeği... sen de uğraşma canım, yoruluyorum, yapamıyorum de.
çıkıyorum hepiniz öpüyorum bu arada benim kesin oğluş geliyor dün gördük
maşallah sağlık durumuda ii görüşürüz teyzeleri
gözünaydın canım..
5,30 olsada cıksam diye bakiyom canim
hadi az kaldı:))

kızlar biliyorum fazla evhamlıyım ama ben yine dayanamayıp bebişi görmeye gittim dünkü kanama kesilmedi hala, adet kanaması gibi devam ediyor. ama iyiymiş çok şükür. demek ki böyle gidecek sizinki diyor doktor. bu kadar büyümüş bir bebeğin düşmesi çok zor dedi rahatlattı biraz. bu hafta her gün bakıştık oğlumla:)

ben de bazen o kadar çıldırıyorum ki. sabah 8 -akşam 5 çalışayım ama aynı anda bir sürü canavarla uğraşmayayım diyorum:))) bazı sınıflar 1 derste tüm günlük enerjimi alıyor...

hem fiziki olarak hemde zihinsel olarak yorgunluk aslında öğretmenlik birde eve iş getirmeme gibi bi durum yok her daim okul -öğrenci işleri..

oyoyoyoyy annesini kuzusu maşallah ona

hem fiziki olarak hemde zihinsel olarak yorgunluk aslında öğretmenlik birde eve iş getirmeme gibi bi durum yok her daim okul -öğrenci işleri..

öğretmenliğin en sevdiğim yönü tatili 15 tatil var yazın tatili var benim topu topu 20 gün iznim var zaten 2 günü yolda gidiyo çabuk bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…