:)))) ayyyy şimdi burda yazılanları okuyunca bi garip oldum tuhaf hissettim.geçen sene bende bu zamanlarda aynı şeyleri yaşıyordum.2010 haziran annesiyim.şimdi kızım asila kocaman bir bebek oldu :)))))
bircecim ve kuzucum çok sağolun. Heryerim tıkalı hapşuramıyorum gözümden yaş akıyor yaa(((( sıcak içe içe delirdim..
Sen nasıslın
üff ya çok kötü. normalde de nefret ederim hasta olmaktan ama hamile hamile hiç çekilmez((
ben daha iyiyim. bugün bebeği görme gibi bir planım yok. sanırım normalim bugün:)))
ayyy maşallah darısı bzilere inş.
yarın gidicen demi sen...
Eminim kıpır kıpırdır...Benimki ehlikeyf anası gibi..Normalde kığırdamıyo da, ultrason aletine tepki veriyo artık...Bi de maşallah 160 gr.olmuş pazartesi baktığında doktorum, iri bi bbek olabilir dedi...
Küçücüktü kuzum geriden geliyordu,birden büyüyüverdi...
Hem cinsiyet de öğrenirsin sen, insan çok heyecanlanıyor...
Evet yarın sabah gidicem. hepiniz cinsiyet öğrendiniz nerdeyse birtek ben kaldım :)
Sıpayı hissetmiyorum birkaç gündür. Pek hareket etmio heralde duruldu.
160 gr. maşallah kız neyle besliyon sen bunu
üff ya çok kötü. Normalde de nefret ederim hasta olmaktan ama hamile hamile hiç çekilmez((
ben daha iyiyim. Bugün bebeği görme gibi bir planım yok. Sanırım normalim bugün:)))
amin canım amin.inş hepiniz gebeliğinizi sağlıklı huzurlu rahat geçirirsiniz.hoş bebeğinizi kucağınıza alınca hepsini unutuveriyorsunuz :))
slm canim..siz kuzuyla gormeyin artik..biz gorelim yaaaaaaaaaa :))))))))
ben sadece bu hafta 3 kere gördümzaten canm, bi sen, bi de ben...
Çocukları ultrasonda görmekten ezberlicez..Haftada 2 kere görüyorum...
Tam 16 tane resmi var benim bebişimin....
Bi de tıpta falan resim vermiyorlar, onlar da olsa 25 falan olurdu sanırım...
ne güzel allah bağışlasın. darısı bize inşallah...:)))) ayyyy şimdi burda yazılanları okuyunca bi garip oldum tuhaf hissettim.geçen sene bende bu zamanlarda aynı şeyleri yaşıyordum.2010 haziran annesiyim.şimdi kızım asila kocaman bir bebek oldu :)))))
slm canim..siz kuzuyla gormeyin artik..biz gorelim yaaaaaaaaaa :))))))))
ya bende bilmiyommmmmmmm..gostermediki hic......hep poposunu omurgalarini gordukkkkkkk.......
Evet yarın sabah gidicem. hepiniz cinsiyet öğrendiniz nerdeyse birtek ben kaldım :)
Edepli seninki,
Bizimki gösteriyo ama doktorum değişebilir diye beklemek lazım dedi. Çıkıntı var ama pipi olmayabilirmiş.
Bakalım artık belli olsun. Beklemek istemiyorum daha fazla.
doğru canım aynen böyle bakmak lazım. isim koymak anne babanın hakkı, herkes kendi çocuğuna koysun isim..Di mi ama... Sen sakin ol hep bebişin için.. Onlar kim oluyor ki :) Artık biz kocalarımız ve bebişlerimizle bir aileyiz. Onlar dış kapının dış mandalları :)
egecim lafta benimkinin de en değerlisi benim. ama ailelerine eşlerini tercih ederlerse tepelerine çıkcaz falan sanıyolar heralde :)) madem öyle çıkacak sorunlara da göğüs gerecekler..Kusura bakmayın ama kızlar eşlerinizde iş biter. Annesine " anne size ne oluyor "deseler bi daha ağzını açamazlar.. Benim eşim hayatta laf söyletmez bana. Bi kere kayınpeder bana sesini yükselterek konuştu noluyo baba sen kimsin ona bağırıyorsun ben değil elife babası bile bağıramaz dedi. Sana ne oluyor dedi. Adam çekti gitti. Hahahaha gerizekalılar nefret ediyorum onlardan..
aynen işteKesinlikle katılıyorum ama adamı değiştiremiyorsun ki işte.. O yüzden aklını kullanmak zorunda kalıyorsun :) Lafta benim eşim de der, sen kıymetlisin benim için biz birbirimize kalıcaz diye ama lafta bence :)
canımm bebişinin iyi olmasına çook sevindim ben de yarın gidicem inşallah çok heyecanlıyım.öyle deme kız, her seferinde değişiyo...
O kadar güzel ki...
Doktora diyom ultrason cihazından alasım geliyo diye,alma sakın kullanamıyom diye beni de dikersin başına diyyooo...
Görmek çok zevkli...Her seferindee kalbini falan dinliyoz, dakikada 140 atıyo benim kuzunun kalbi....
endişelenme canım zaten hissedilmez şimdi dedi benim doktorum. 18. haftadan sonraymış. ben dedim elimi koyunca bir şeyler atıyor karnımda. güldü adam, kendi kalp atışındır dedi. eşim de dedi bir de koşarak yanıma geldi geçen gün kulağını daya hissediyorum diye. rezil etti beni. doktor daha çok güldü tabii:))
endişelenme canım zaten hissedilmez şimdi dedi benim doktorum. 18. haftadan sonraymış. ben dedim elimi koyunca bir şeyler atıyor karnımda. güldü adam, kendi kalp atışındır dedi. eşim de dedi bir de koşarak yanıma geldi geçen gün kulağını daya hissediyorum diye. rezil etti beni. doktor daha çok güldü tabii:))
bizde oyle..onur diyo cumartesi gosterene kadar kalkmak yok ordan :)
saglikli olsunda kismetimiz neyse artik..
hiçbişeyle...
İnan hamile olduğumdan beri ağzıma et-yumurta-tavuk-balık falan sürmedim...
Hergün simit-muz ve çiko yiyoruz o kadar...
Zaten ekşi hiçbişey de yemiyoz, portakal falan....
O niye oluyormuş biliyon mu, bebek yukarı gidiyormuş,benimki hala kasığımın üzerinde,senin tembel yukarı çıkmıyo çıksa rahatlarsın diyo doktorum...Ağrım çok oluyo ya...
Yukardayken hissetmicekmişisz,tekme zamanı 20.hafta hissetcekmişiz ancak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?