canımm bebişinin iyi olmasına çook sevindim ben de yarın gidicem inşallah çok heyecanlıyım.
endişelenme canım zaten hissedilmez şimdi dedi benim doktorum. 18. haftadan sonraymış. ben dedim elimi koyunca bir şeyler atıyor karnımda. güldü adam, kendi kalp atışındır dedi. eşim de dedi bir de koşarak yanıma geldi geçen gün kulağını daya hissediyorum diye. rezil etti beni. doktor daha çok güldü tabii:))
yarın baya bi bebek haberi alacağız demek ki...
birce ben hic hissetmedim..ama aynisini onur yapti..diyoki bana ses geliyo resmen..ya sus ben dinleyemiyorum dedim..beni mi kandirdi ya..
bu sefer ben de ultrason fotoğrafı koyarım inş.:)
yarın baya bi bebek haberi alacağız demek ki...
koy koy,bakalım bebişimize..
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsiniz..
Kocaman olmuştur yiğenimmm....
doktorlar ısrarla bazı şeyleri kabul etmiyo ama ben pek inanmıyorum
bende de dediğin gibi elimi koyunca kalp atışı gibi bi şey oluyo önceden de yatarken tv
izlerken falan elimi karnıma koyardım hiç bi şey atmazdı hem karnımızda kalp atışının ne işi var ki
Benim dr bastırdıkça bebem pozisyon değiştirdi. Yüzüstü yattı yan döndü. Ama bu dr da dedi belirmiş artık organı kız dedi:)) duru geliyor duru yaleller yaleller:)
benim dr bastırdıkça bebem pozisyon değiştirdi. Yüzüstü yattı yan döndü. Ama bu dr da dedi belirmiş artık organı kız dedi:)) duru geliyor duru yaleller yaleller:)
kandırmamıştır da işte bebeğin sesi değilmiş onlar. ben doktora diyemedim de eve geldim hala ısrar ediyorum hayır ben duydum diyekendi kalp atışım olsa hep duyarım arada bir oluyor:))
Benim dr bastırdıkça bebem pozisyon değiştirdi. Yüzüstü yattı yan döndü. Ama bu dr da dedi belirmiş artık organı kız dedi:)) duru geliyor duru yaleller yaleller:)
herhalde çizelgen mavi diye hep oğlun olacak gibi geliyordu bana:)))
geçmiş olsun izin alıp eve gitsen bugün yatarsan yarına kadar daha iyi olursun işlerini yarın yaparsınKızlar o kadar işim var kiii
ama nasıl akşam olacak bilmiyorum çok hastayımmmmmmmmmmm
herhalde çizelgen mavi diye hep oğlun olacak gibi geliyordu bana:)))
30 senedir hissetmediğim seyirmeleri hissediyordum canım.
Daha önce olsa mutlaka farkederdim. Hamileyken olmaya başladı.
Doktorlar takılmış hep aynı şeyleri söylüyo. Biz yaşıyoruz daha iyi biliriz. Boşver sen onları. Varlığını hissetmek müthiş bir duygu. İster kabul etsinler ister etmesinler.
geçmiş olsun izin alıp eve gitsen bugün yatarsan yarına kadar daha iyi olursun işlerini yarın yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?