2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doktorlar ısrarla bazı şeyleri kabul etmiyo ama ben pek inanmıyorum
bende de dediğin gibi elimi koyunca kalp atışı gibi bi şey oluyo önceden de yatarken tv
izlerken falan elimi karnıma koyardım hiç bi şey atmazdı hem karnımızda kalp atışının ne işi var ki

birce ben hic hissetmedim..ama aynisini onur yapti..diyoki bana ses geliyo resmen..ya sus ben dinleyemiyorum dedim..beni mi kandirdi ya..

kandırmamıştır da işte bebeğin sesi değilmiş onlar. ben doktora diyemedim de eve geldim hala ısrar ediyorum hayır ben duydum diye kendi kalp atışım olsa hep duyarım arada bir oluyor:))

yarın baya bi bebek haberi alacağız demek ki...

ayy evet ne güzel benim burdaki kontrol taaaaaaaaaaaaaaaaaa 20 ocakda ama karsa gönderdi dr 3 lü trama için oraya gidecez ama ne zaman orda zeka testinide ücretsiz yapıorlarmş belki onuda yaptırırım inş. Cinsiyetinide ögreniriz

Benim dr bastırdıkça bebem pozisyon değiştirdi. Yüzüstü yattı yan döndü. Ama bu dr da dedi belirmiş artık organı kız dedi:)) duru geliyor duru yaleller yaleller:)

de mi ama ben de diyorum eşime, hem sürekli olmuyor hem de karnımın her tarafında değil, belli bir noktasında oluyor. kabul etmiyorum ben duyuyorum diyorum ama o da sallamıyor artık beni

kandırmamıştır da işte bebeğin sesi değilmiş onlar. ben doktora diyemedim de eve geldim hala ısrar ediyorum hayır ben duydum diye kendi kalp atışım olsa hep duyarım arada bir oluyor:))

30 senedir hissetmediğim seyirmeleri hissediyordum canım.
Daha önce olsa mutlaka farkederdim. Hamileyken olmaya başladı.
Doktorlar takılmış hep aynı şeyleri söylüyo. Biz yaşıyoruz daha iyi biliriz. Boşver sen onları. Varlığını hissetmek müthiş bir duygu. İster kabul etsinler ister etmesinler.

haklısın valla, bence de öyle... gerçi ben artık tekme hissetmek istyorum. o zaman iyice rahatlayacağız herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…