2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınn kızlaarr!!
rapor zamanım geldı galıbaa:))hiçç çalışasım yok
bızımkıne buyuk ıhtımalle erkek dedı ama tam emın olayım oyle soylerım:)
DEFNE beklıyorduk bakalım ne olacak!!

Canlarım ben işlere yoğunlaşıyım.
Yarın güzel haberlerle buluşmak üzere.
Hoşçakalın. Kendinize iyi bakın

merhaba bayanlar. sizler okadar iyi anlıyorum ki geçensene bu zamanlar bende aynı şeyleri yaşıyodum. ağustosta bebeğimi kucağıma aldım. şuan 4 aylık : ) darısı sizlere olsun inşallah. sağ salim herkes bebeğini kucağına alsın ve dünyanın en harika duygusunu tatsın. merak ettiğiniz 1şey olursa seve seve cevapplarım. iyi günler

ya evet aslında onu nasıl değiştirebilirim ki gökyüzü yapmıştı bana..
temmuz annelerinde çizelge nasıl yapılır diye başlıklar var. resimli falan anlatıyor. ordan bak istersen.
burda izin isteyeceğine canlarını iste. Müdürü ayrı patronu ayrı çalışanı ayrı surat yapar. Bide hamile olmak vardı ne güzel yaa derler
ne kadar anlayışsızlar. özel sektörün en kötü yönü.
Canlarım ben işlere yoğunlaşıyım.

kolay gelsin canım.

benim işlerim çok kızlar..
çıkmak zorundayım..arada girerim..
tamam cnm bende çıkmam lazım aradaq girerim işler fena..

canlarım ben işlere yoğunlaşıyım.
çabuk gel yarın güzelliklerle gel cnm. Kolay gelsin..

geçmiş olsun ege çalışmak zor olur ama ızın ıstemek emınkı daha zordur.
oğluş geliyor hee.. Hayırlı olsun ..
Sağol cnm dediğin gibi sürünerek çalışmaya razıyım izin almaktansa. özel şirkette böyle . Surat yapıyorlar...

Allah bağışlasın. dediğin gibi inşallah biz de sağ salim alırız kucağımıza...

kızlarrrr gunaydınnnn..
ya kasıklarında anıden agrı gıren oluyormu
aksamda hep olu haberlerı gordum ruyamda galıba bu cocuga bısı oldu dıe korkuyorum

canım, öyle düşünme. normaldir herhlade hamilelikte. daha önce de endişelenmiştin de mi aynı şeyden, bir şey olmamıştı. rüyalarını da takma. ben de hep kötü şeyler görüyorum. psikolojimiz etkiliyor rüyalarımızı.

kızlarrrr gunaydınnnn..
ya kasıklarında anıden agrı gıren oluyormu
aksamda hep olu haberlerı gordum ruyamda galıba bu cocuga bısı oldu dıe korkuyorum

merhabalar herkese...ya bana da oluyo o normal bişey..bide ayaga ani kalktıgımda oluyo genelde bi anda bişey batıyo kasıgıma ama ben cok alıştım sanki o bana hamile oldugumu hatırlatıyo başka bişey hissetmedigimden..endişelenme yanii normaldir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…