benim neyim olacak bide bana de bakrm
gunaydınn kızlaarr!!
rapor zamanım geldı galıbaa:))hiçç çalışasım yok
bızımkıne buyuk ıhtımalle erkek dedı ama tam emın olayım oyle soylerım:)
DEFNE beklıyorduk bakalım ne olacak!!
gunaydin..hadi ya..hayirlisi olsun..bi daha ne zaman gidiceksin..
temmuz annelerinde çizelge nasıl yapılır diye başlıklar var. resimli falan anlatıyor. ordan bak istersen.ya evet aslında onu nasıl değiştirebilirim ki gökyüzü yapmıştı bana..
ne kadar anlayışsızlar. özel sektörün en kötü yönü.burda izin isteyeceğine canlarını iste. Müdürü ayrı patronu ayrı çalışanı ayrı surat yapar. Bide hamile olmak vardı ne güzel yaa derler
Canlarım ben işlere yoğunlaşıyım.
Yarın güzel haberlerle buluşmak üzere.
Hoşçakalın. Kendinize iyi bakın
tamam cnm bende çıkmam lazım aradaq girerim işler fena..benim işlerim çok kızlar..
çıkmak zorundayım..arada girerim..
çabuk gel yarın güzelliklerle gel cnm. Kolay gelsin..canlarım ben işlere yoğunlaşıyım.
Yarın güzel haberlerle buluşmak üzere.
Hoşçakalın. Kendinize iyi bakın
oğluş geliyor hee.. Hayırlı olsun ..geçmiş olsun ege çalışmak zor olur ama ızın ıstemek emınkı daha zordur.
haklısın valla, bence de öyle... gerçi ben artık tekme hissetmek istyorum. o zaman iyice rahatlayacağız herhalde.
merhaba bayanlar. sizler okadar iyi anlıyorum ki geçensene bu zamanlar bende aynı şeyleri yaşıyodum. ağustosta bebeğimi kucağıma aldım. şuan 4 aylık : ) darısı sizlere olsun inşallah. sağ salim herkes bebeğini kucağına alsın ve dünyanın en harika duygusunu tatsın. merak ettiğiniz 1şey olursa seve seve cevapplarım. iyi günler
kızlarrrr gunaydınnnn..
ya kasıklarında anıden agrı gıren oluyormu
aksamda hep olu haberlerı gordum ruyamda galıba bu cocuga bısı oldu dıe korkuyorum
kızlarrrr gunaydınnnn..
aksamda hep olu haberlerı gordum ruyamda galıba bu cocuga bısı oldu dıe korkuyorum
canım, öyle düşünme. normaldir herhlade hamilelikte. daha önce de endişelenmiştin de mi aynı şeyden, bir şey olmamıştı. rüyalarını da takma. ben de hep kötü şeyler görüyorum. psikolojimiz etkiliyor rüyalarımızı.
yaa bu cocuk benı paranoyak yaptı ıyıcene daha doğmadan.......
yaa bu cocuk benı paranoyak yaptı ıyıcene daha doğmadan.......
valla beni bile yaptiysa herkesi yapar :) normalde hic oyle biri degildim ben ya..tekme atip hissedene kadar boyle olcam sanirim.
kızlarrrr gunaydınnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?