merhabalar herkese...ya bana da oluyo o normal bişey..bide ayaga ani kalktıgımda oluyo genelde bi anda bişey batıyo kasıgıma ama ben cok alıştım sanki o bana hamile oldugumu hatırlatıyo başka bişey hissetmedigimden..endişelenme yanii normaldir..
merhabalar herkese...ya bana da oluyo o normal bişey..bide ayaga ani kalktıgımda oluyo genelde bi anda bişey batıyo kasıgıma ama ben cok alıştım sanki o bana hamile oldugumu hatırlatıyo başka bişey hissetmedigimden..endişelenme yanii normaldir..
kızlarrrr gunaydınnnn..
ya kasıklarında anıden agrı gıren oluyormu
aksamda hep olu haberlerı gordum ruyamda galıba bu cocuga bısı oldu dıe korkuyorum
valla bende de var özellikle şiddetli öksürüncee nefesimi kesiyor resmen((
bugunlerdede baş ağrısı başladı hiç çekilmiyo
aynı ıste senın dedıgın gıbı bodrumm..
bıde anıdeen duz deılde capraz kalktıgımda oluyoo
günaydın hanımlar herkes iyidir umarım
bodrum geçmiş olsun canım benimde bildiğim kadarıyla 2. 3 aylık dönemde diş tedavisi yapılabililiyormuş ama şermin hn. a sormakta fayda var
kızlar geçmiş okadar cok birikmiş oluyor ki okuyamıyorum artık..son günlerde herkes iyi degil mi.? dün dişim agrımaya başladı sanırım çürümüş..3 aydan sonra dolgu falan yapılabiliyomuş ama istemiyorum da doktoruma sorucam bu konuda bi bilgisi olan yada aynı sorunu yaşayan var mı??:97:
benim neredeyse 9 ay ağrım oldu hatta kanamalrım bile oluyodu ama dr problem olmadığını söyledi sakın korkma. tabii yine de dr una görün ama stress yapma şuan sizlere en çok zarar verecek şey stress.
bu arada tekmeler için çok acele etmeyin ben de öyle istiyodum dualarım tuttu ve minik oğlum son 2 ay annesini hiç uyutmadı tekmelerden : )
canım bende de diş eti sıkıntısı var, hafif grip oldum belki ondandır bilmiyorum ama bugün kahvaltımı zor yaptım diş etlerim hafif şişti ve acıyo( yarın doktoruma sorucam ona göre dişçiye gidicem..
canım bende de diş eti sıkıntısı var, hafif grip oldum belki ondandır bilmiyorum ama bugün kahvaltımı zor yaptım diş etlerim hafif şişti ve acıyo( yarın doktoruma sorucam ona göre dişçiye gidicem..
canım sen dişlerinle ilgili sıkıntı yaşadın mı hamilelikte? diş etlerim şişti ve acıyo birazböyle bi sıkıntı yaşadınmı? bebeğime bi zararı olur diye çok korkuyorum
ay canım çok sevindim bunu duyduğuma. diş eti iltihabı falan mı oldu yoksa diye korktum..Herkese merhaba,
Geçen tv de hamilelikle ilgili bir proğramdan duymuştum, gebelikte diş eti ağrısı normalmiş, bu dönemde kemikler yumuşayıp damarlar hassaslaşıyormuş, bundan dişlerde nasibini alıyor tabii
yaa var ya ben sensodyne f kullanıyordum son 10 gündür falan bitmişti eşim ipana almış acaba ondan mı oldu, hemen ondan alayım tekrar..son 15 güne kadar olmamıştı evet son 15 günde diş etlerim şişti ve kanadı ama doğumdan sonra epey geçti. ben yine de diş dr gittim. gayet sağlıklı olduğunu söyledi ama hamilelikte dişler hassasiyet kazanıyor dedi. bu yüzden sendodyn f dişmacunu kullanmamı önerdi. gerçekten çok işe yarıyor. denenistersen. üzerinde f yazanını alacaksın.
geçmiş olsun bol bol mandalina portakal yesen ii olur ilaç da alamıyoruz en kötü yanı bu hasta olmanın bence griple ilgisi yoktur daha evel de bu konu geçmişti bazı arkadaşlar da dişeti problemleri olduğunu yazmıştı benim de damaklarım şişiyor arada sırada
çook tatlıymış maşallah.. yanındaki de galiba sensin sana da benziyor bebişin:))
çook tatlıymış maşallah.. yanındaki de galiba sensin sana da benziyor bebişin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?