merhaba arkadaslar ksımetse bende 2011 hazıran annesıyımm
ooooooo hoşgeldiniz o zaman ne kadarlık
Benim dr bastırdıkça bebem pozisyon değiştirdi. Yüzüstü yattı yan döndü. Ama bu dr da dedi belirmiş artık organı kız dedi:)) duru geliyor duru yaleller yaleller:)
gunaydınn kızlaarr!!
rapor zamanım geldı galıbaa:))hiçç çalışasım yok
bızımkıne buyuk ıhtımalle erkek dedı ama tam emın olayım oyle soylerım:)
DEFNE beklıyorduk bakalım ne olacak!!
teşekkür ederımm14+2
canım doğumdan sonra 72 saat içinde vurulacaksınız dedi ama tam bilmiyorum açıkçası kanama falan mı geçirmiştin o yüzden mi vurdular iğneyi bana düşük olursa ve amiosentez olursa yapılacak deiler ama benim de il k gebeliğim düşükle sonuçlandı vurmadılar 5,5 haftalıktı yani bilgileri net değil bakalım neden 28.hfta dedi acaba oturup konuşmak lzım ciddi ciddi önemli bir konudelimavi slm canım. geçenlerde kan uyuşmazlığını sen sormuştun herhalde. benim de kan grubum negatif. ben mecburen vuruldum iğneyi geçen hafta. ama hamileliğimin başında sanırım 28. haftada vurulacaksın demişti doktorum bana. sana doğumdan sonra mı dedi?
benim ikizdi ya biri sonlandırılınca işlemden sonra 72 saat içinde vurulacaksınız dedi. mantıken düşükten sonra da vurmaları lazımdı.canım doğumdan sonra 72 saat içinde vurulacaksınız dedi ama tam bilmiyorum açıkçası kanama falan mı geçirmiştin o yüzden mi vurdular iğneyi bana düşük olursa ve amiosentez olursa yapılacak deiler ama benim de il k gebeliğim düşükle sonuçlandı vurmadılar 5,5 haftalıktı yani bilgileri net değil bakalım neden 28.hfta dedi acaba oturup konuşmak lzım ciddi ciddi önemli bir konu
nerde herkeeeeeeeeessssssssssss
burda........bende 5 te cikcam bugun..koltuk almistim onlar gelicekmis..evdekilerin icini bosaltmam lazim :))) kafam orda..bir an once 5 olsun :))
burda........bende 5 te cikcam bugun..koltuk almistim onlar gelicekmis..evdekilerin icini bosaltmam lazim :))) kafam orda..bir an once 5 olsun :))
güle güle kullan bacım...
egecim sana cinsiyeti kaç haftalıkken söyledi ?
yelkovancım sen kaç haftalıkken doktorun büyük ihtimal erkek dedi ??
Kızlar sizlere cinsiyetlerinizi kaç haftalıkken haber verdiler ?
Birde sormak istediğim çocuğun büyük ihtimal kız yada büyük ihtimal erkek dedikten sonra farklı bir cinsiyet haberi alanınız var mı ???
sagol canim..naptin isleri azalttin mi..
size bisiy diyim miiiiiiii
hic isim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?