2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bağışlasın bebişini canım. umarım sağlıklıdır..

İnşallah canım...3 lü testini yaptı,sorun yok dedi..
Artık kocaman olmuş ve bize tepki veriyordu,ultrasonu neresinde gezdirse orayı kıpırdattı, cinsiyetine bakarken rahatsız oldu tekme attı, ellerine bakarken elini kaldırdı,kafatasına bakarken ağzını açtı...
O kadar güzeldi ki....Doktorum sağolsun 2 dakikada bitirmiyo, baya ayrıntılı bakıyorum, hiç demiyo 2 gün önce gördün ya diye...

benim ikizdi ya biri sonlandırılınca işlemden sonra 72 saat içinde vurulacaksınız dedi. mantıken düşükten sonra da vurmaları lazımdı.

bence de iyice bir konuş doktorunla.

dr 6 haftalıktan az bir süre önce düştüğü için gerek görmedi zaten iğnenin amacı sanırım vücut çocuğu dışarıdan herahngi madde olarak görüp atmaya çalışıyormuş onu engellemek için iğne vuruluyormuş bazı drlar hiç riske girmeyip direk iğneyi vurulyorlar benimki benim ilk gebeliğe kimyasal gebelik dediler çok şükür kürtaj falan olmadım ...
çok şükür ki 15 haftalık oldu inşallah bundan sonrası için problem çıkmaz bakalım ama endişelenmeden de yapamıyorum
zaten her gece çocukla ilgili rüyalar görüyorum

olmaz o zaman bir şey canım. şimdi ne zaman yapılacağını iyice konuş ama bence.

sude sen dün gitmiyecekmiydin doktora.ben dün giremedim.belli oldumu cinsiyeti bebişin?

gittim güzelim. %95 kızın olacak dedi. 15 gün sonra tekrardan gideceğim. ama bu zamandan sonra değişeceğini zannetmiyorum açıkcası... Doktorda dedi zaten ben pipiğ felan göremedim bu yüzden çok büyük olasılıkla kız çok ama çok küçük ihtimal miş erkek olması. Artık erkek olacağına inanmıyorum. Herşey Allah'ımın elinde... Doktor kendini fazla umutlandırma büyük ihtimal değişmez dedi. 17 haftalık olmuşum daha ne değişecek dimi ?

canım Allahın dediği olur. artık tevekkül zamanı.yine söylüyorum Allah gönlüne göre versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…