- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
valla kızlar 12 haftalıktan beri bulantı yok iştah müthiş bende kilo olıcam diye korkuyorum:79:
evet haklısın bizim durumuzumuz biraz kritik Allah korusun bilinçli olmak lazım zaten izmire gideceğim haftaya atilla erler e ona çok güveniyorum hem 16 haftalık olmuş olurum hem de 3 lü yüde o yaparolmaz o zaman bir şey canım. şimdi ne zaman yapılacağını iyice konuş ama bence.
egecim sana cinsiyeti kaç haftalıkken söyledi ?
Yelkovancım sen kaç haftalıkken doktorun büyük ihtimal erkek dedi ??
Kızlar sizlere cinsiyetlerinizi kaç haftalıkken haber verdiler ?
Birde sormak istediğim çocuğun büyük ihtimal kız yada büyük ihtimal erkek dedikten sonra farklı bir cinsiyet haberi alanınız var mı ???
ayyyy kızlar geçmişi okumak istedim ama ne mümkün yine 10 sayfa felan okuyamadım
çok sinirliyim kaynana kahvaltısını yapıp kahvesini içiyo ben yemek yapmak için mutfağa geçince biz dolaşmaya çıkıyoz deyip çıkıp gidiyo bi işin ucundan da ben tutayım demiyo çıldırcam az kaldı bugün gidecekti akşama kaldı bakalım ne zaman gidecek sinirimden her gece ağlıyorum kocama göstermeden
neyse akşam giderse yarın uzun uzun anlatırım biraz rahatlamam lazım
yarın dert dinlemeye hazır olun kızlar
ayyyy kızlar geçmişi okumak istedim ama ne mümkün yine 10 sayfa felan okuyamadım
çok sinirliyim kaynana kahvaltısını yapıp kahvesini içiyo ben yemek yapmak için mutfağa geçince biz dolaşmaya çıkıyoz deyip çıkıp gidiyo bi işin ucundan da ben tutayım demiyo çıldırcam az kaldı bugün gidecekti akşama kaldı bakalım ne zaman gidecek sinirimden her gece ağlıyorum kocama göstermeden
benim 12 haftalıkken küçük ihtimal erkek dedi ama ondan önceki dr ve son gittiğim 15+6 iken gittim kız demişti. Allah gönlüme göre verdi. Iki kızım olacakk:)))))) inşallah değişmezse
sevsinler senin kızını parmaklarının üzerindeki minik gamzelerden öpsünler oyy oy ne tatlı olur bunlar seneye bu zaman :)))Biraz öce eşim aradı, nazlı kızım ne yapıyo dedi...
Ben de ağlamaya başladım iyi mi....
Hep bebiş diyordu, ilk kez babası öykü ye kızım dedi...İçim bi tuhaf oldu...Ağlıyorum..
ama sende yaa insan biraz naz yapar. çok fenayım der. Sen herşeyi hazır edersen kadın ne yapsın. Düşüncesiz kadın yaa bide kahvesini içip gezmeye gidiyor. Senin anan olsa öylemi yapar..
senin kaynanana gıcık oluyom....
Yarın gitse de bi kurtulsan ya...
ama sende yaa insan biraz naz yapar. çok fenayım der. Sen herşeyi hazır edersen kadın ne yapsın. Düşüncesiz kadın yaa bide kahvesini içip gezmeye gidiyor. Senin anan olsa öylemi yapar..
sevsinler senin kızını parmaklarının üzerindeki minik gamzelerden öpsünler oyy oy ne tatlı olur bunlar seneye bu zaman :)))
nasıl oldun fıstık, biraz daha iyi misin...
senin hormonlar iyice tavan yaptı:)Biraz öce eşim aradı, nazlı kızım ne yapıyo dedi...
Ben de ağlamaya başladım iyi mi....
Hep bebiş diyordu, ilk kez babası öykü ye kızım dedi...İçim bi tuhaf oldu...Ağlıyorum..
sağol canım, daha iyiyim. kanamam salıdan beri kesilmedi. alıştım artık kanamayla yaşamaya. onun dışında sorun yok. 3 kere gördüm bu hafta bebeğimi. rahatladım iyice:)evet haklısın bizim durumuzumuz biraz kritik Allah korusun bilinçli olmak lazım zaten izmire gideceğim haftaya atilla erler e ona çok güveniyorum hem 16 haftalık olmuş olurum hem de 3 lü yüde o yapar
canım
daha evvelde konuşmuştuk canım gerçekten çok geçmiş olsun Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin uzun ömür versin şu an herşey yolunda değil mi ? geçen bir telaşa kapılmıştım evinin karşısında dr vardı oraya gitmiştin rahatlatmıştı dr şu an da iyisindir umarım
ayy cidden çok sinir bozucu ya. kocana niye göstermiyorsun, ben olsam mahvederdim adamcağızıayyyy kızlar geçmişi okumak istedim ama ne mümkün yine 10 sayfa felan okuyamadım
canım sabahları uyandığım halde hemen kalkmıyorum kahvaltıyı hazırlar belki diye sonra bi kalkıyorum elişini almış tv başında oturuyo
allah için bi çay suyu koy ocağa di mi ama yoookkk nerdeeeee
yani ben herşeyi hazır etmek zorunda bırakılıyorum
canım sabahları uyandığım halde hemen kalkmıyorum kahvaltıyı hazırlar belki diye sonra bi kalkıyorum elişini almış tv başında oturuyo
allah için bi çay suyu koy ocağa di mi ama yoookkk nerdeeeee
yani ben herşeyi hazır etmek zorunda bırakılıyorum
Sevin tabi teyzesi, benim kızım topiğin en nazlı kızı...
Valla seneye bu zamanlarını bnde düşünemiyorum...6 ayı geçince hele tam ısırmalık oluyolar ya...
yok cnm yaa berbatım tıkalıyım. Lavabo aç yutsam heryerimi açarmı?????
Kız yerim senin kızmınıı ne ağlıyosun delii:))))))
senin hormonlar iyice tavan yaptı:)
sağol canım, daha iyiyim. kanamam salıdan beri kesilmedi. alıştım artık kanamayla yaşamaya. onun dışında sorun yok. 3 kere gördüm bu hafta bebeğimi. rahatladım iyice:)
ayy cidden çok sinir bozucu ya. kocana niye göstermiyorsun, ben olsam mahvederdim adamcağızıinşallah gider bugün
Ne biçim karı o yaaa...Uyusssss....
Benim kocam dün pilav yaptı bana,erkek haliylee yapıyo adam...
Dediğin gibi bi kahvaltı mı hazırlayamıyormuş...Garez karı ne olacak....
ayyyyyyyyyy! ne sinir kaynanan var senin. vicdansız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?