2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

seninkinin işine gelmiyo herhalde imadan anlamıyo açıkça söyleseydin keşke
belki utanma belasına bi işin ucundan tutardı

inşallah buradan doğum hikayelerimizi de paylaşacağız, ek öğünlerimizi, bebişlerimizin tepkilerini.. ayy ne güzel :)))

İnşallah canım ya,aslınnda zaman çok çabuk geçiyo...
Kalbi atıo mu diye endişelenirken, şimdi 3.lü taramaları bile yaptırdık...
Bi bakmışız,doğuma gidiyoz...

oha ya kendi kaynanan bile değil. benim annem de üvey babaannemden çekti senelerce ama babam hep korudu annemi..herkesin imtihanı farklı işte..

lavabo aç olmaz bacım, porçöz dökelim...anca söker...
Kız ilk kez babası "kızım" dedi, ne ağlamıyım....içim bi hoş oldu...bizim kızımız...ne güzel bi duyguymuş ya..
iyi fikir porçöz:)))))) bide kkaynatır açarken
daha bunlar ne ki sen bide kucağına alınca gör:) allahım allahım

öz değilse salla gitsin yemişim onun kaynanalığını. Vicdanı sızlamaz evladı değilse.. Sende fazla yüz verme

işte okumakla bitmiyor ki iş( insan olabilmek önemli..

minikmucize madem öz değil açıkça söyle eşine şikayet et
çok yorulduğunu söyle sen bu bebeği kolaymı buldun misafir ağırlanıcak zamanmı
boşver

neler var daha diyorum yaaa o kadar tüp bebek felan uğraştıkta bir gün nasılsın demedi daha neler neler

gitsin kendi oğlunun evinde kalsın ne alaka yani size geliyo. çok enteresan...bence de ezdirme kendini, gel beraber kahvaltı hazırlayalım de mesela. yorgunum çok yoruluyorum vs de. rahatsız olduğunu anlasın dicem de anlayacak olsa zaten yapmaz..

neler var daha diyorum yaaa o kadar tüp bebek felan uğraştıkta bir gün nasılsın demedi daha neler neler

benim öz kaynanam 5 senedir sormuyo, niye yapmyonuz olmuyo mu diye..
Çocuğu söyledik, sadece İYİ dedi o kadar...
İşine gelmeyince ben cahilim bilmem der,işine gelince herşeyi pek iyi bilir...
Görümcem de hamile 1,5 aylık aynı evde kalıyorlar, pazar gelde bize aşure yap malzemeleri aldık diyorlar..
Geçen aldığımız evle ilgili bi sorun çıktı, ben ona nasıl söyliyim hasta diyo...Ulann ben neyim o hasta da...
Sinirim depreşti valla...

canım hepsi aynı işte, hiçbiri bize kızları gibi bakıo benimsemiyolar. hep yabancı olduğunu hissediyosun. ama işlerine geldiğinde annenin babanın istemediği şeyleri istiyolar..
oğlum da olsa kızım da olsa inşallah anlayışlı bi kayınvalide olucam, bunları unutmıcam..

kızlar anlayacak daha doğrusu insaf edecek bi insan olsa etmezmi 7 senedir bu bebeği beklemişim tam buldum derken bi tane kaybetmişim şimdi düşük tehlikem var hepsini biliyor yapacak insan zaten yapar neymiş ben yatıp dinleneyim diye evden gidiyorlarmış
ama tam yemek vakti geliyor insan biraz erken gelir de yemeğe yardım eder

ayyyy neyse çok konuştum ben çıkıyorum

öz bile olsa eşime durumu anlatırdım. yoksa işte böyle üzüyolar insanı. hayret bişey yaa. bugün kaynana ve görümcelere illet olma günüm..

eeee herkesin kendi evladı tabiiama bizde anamızın evledıyızezdirmeyin kendinizi kızlar

ben kayınvalide olmucam, olursam eğer, kendi kaynanamdan beter olurum biliyom..
Kaynana Semra olurum.....
Elletmicem kızımı kimseciklere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…