2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bak ben kayinvalideme gecen ay hamile oldugumu aciklayinca..hemen cinsiyet ogrenmeye bende gelicem dedi..simdi cumartesi doktora gidicegimi soyleyemiyorum..cunku esimle ben ogrenmek istiyoruz..ona da seni goturemem biz esimle gidicez de diyemiyorum..of ya benimde sıkıntım bu..sonra gittik deyince ask olsun beni niye cagirmadiniz dicek..icim gidicek..ne yapsam bilmiyorum..

Ben şahsen ezdirmiyorum...
Yapıyorum istediklerini de, ağzım da durmuyo....
Allah razı olsun,eşim de bu konuda hep beni destekler...

benimki oğluna aşık bi tip. bariz bi şekilde diğer çocuklarından ayırıyor. o salaklar da bu duruma eyvallah etmiş ve gayet hoş karşılayan tipler. benim kaynana zannediyoki yeryüzünde tek çocuğun seven kendisi. tek güzel çocukları kendisininkiler. bi enteresan zavallı valla haline gülersiniz.. bana diyoki banyoya önce sen gir banyo ısınsın sonra oğlum girsin öle bi enteresan

bunun bir ortası yokmudur acaba ya çok ince düşünceli oluyolar yada çok düşüncesiz

Ben şahsen ezdirmiyorum...
Yapıyorum istediklerini de, ağzım da durmuyo....
Allah razı olsun,eşim de bu konuda hep beni destekler...

benim de dilim durmuyo sayılır kocam bana sesini çıkarmıyo, ama kendisine bişey dersem hemen savunmaya geçiyo. o yüzden en iyisi o yokken direkt kendilerine söylemek..

ay öldüm gülmektennnnnnnnn :)))))))))

benim kayinvalidem de onur a diyoki selda yi bi uzersen hakkimi helal etmemmm..
bazen gelicek mesela onur iste mesaiye kalcak diyorum..e olsun ben seni gormeye geliyom..ozledim duramam bir gece daha diyooooo :)))))))))

biz kaynanamla ayrı şehirlerdeyiz.sık sık gelmez.genelde biz gideriz. tabii kızdığım şeyleri var ama genelde iyiyizdir karşılıklı.uzak olduğumuz için birazda böyle.didişmeye pek vaktimiz kalmıyor.

Allah yavrularımızıda bizide iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.kızlar bi de ben 2 kere kaynana olucam.acaba nasıl olurum?

Valla merhametli insanlar hep iyi olurlar gibi geliyo...
Eminim sende çok iyi bi kayınvalide olursun...Hm onlar gelin olmucak ki, kızın olacak...
Herkes o gözle baksa hiç sorun olmaz aslında...

sende çok anne biliyorsun demek biraz orta yolu bulmak lazm. Nasıl alıştırırsan öyle gider sonra en ufak bişeyde aaaaaa senden beklemezdim derler. O yüzden herşey kararında. Benide çok seviyorlardı ne oldu. ?? S..rip gittiler.. Ay bakın zaten sinirliyim ağzımı bozdunuz yaa

ben varya oyarım öyle kaynanayı. çok biliyosa önce banyoua kendi girsin sonra oğlunu yıkasın gerizekalıı

yaaa hepsi alem bunların
dün msnde kardeşiyle konuşurken kardeşi eşime diyoki "annem de yanımda, seninle konuştuğumuzu hissetti"
cehalet işte yaa. napacaksın..zavallı deyip geçeceksin.
benimkinin yemek takıntısı var, hergün soruyodu ne yemek var ne yemek var, rahatsız olduğumu hissetti heralde benden çekiniyo aslında tırnaklarımı çıkarırsam ne olacağımı tahmin ediyo heralde :))

Valla merhametli insanlar hep iyi olurlar gibi geliyo...
Eminim sende çok iyi bi kayınvalide olursun...Hm onlar gelin olmucak ki, kızın olacak...
Herkes o gözle baksa hiç sorun olmaz aslında...

valla sinirlenmediğim sürece gayet iyiyimdir.ama herşey karşılıklı biraz da!Allah o günleri göstersinde demin de söyledim herkes anasının evladı

ewet canim cok cok haklisin..simdi stres oldum..ya bugun ya yarin derse doktorun ne zaman diye..onur diyoki diceksin ki anne daha 5 ay var biz seni gotururuz sonra..ama ilk cinsiyeti esimle birlikte ogrenmek istiyoruz..bunda ne var diyo..

ben varya oyarım öyle kaynanayı. çok biliyosa önce banyoua kendi girsin sonra oğlunu yıkasın gerizekalıı

canım böyle yaptığına göre kaynana görümce çatladıklarına göre demekki eşim beni övüyo onlara. ben öyle düşünüyorum. hiç bi şikayeti yok halinden memnun, karısı akşam 7-8e kadar çalışıyo ama hergün yemeğini yapıyo. onlar beni beceriksiz sandı memnun olamadılar bekledikleri çıkmadı :)) çatlasınlar oğullarını alıp gidiyorum başka ülkelere :))) abooow ben de çok fenaymışım ha

ewet canim cok cok haklisin..simdi stres oldum..ya bugun ya yarin derse doktorun ne zaman diye..onur diyoki diceksin ki anne daha 5 ay var biz seni gotururuz sonra..ama ilk cinsiyeti esimle birlikte ogrenmek istiyoruz..bunda ne var diyo..

Cinsiyet 20.haftada öğreniliyo diye,biz normal kontrole gitmiştik, söyleyiverdi doktor de..
Seninle 20.hafta gidecektik öğrenmeye de...
Bu da, 9 ay senle muayeneye mi gelecek sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…