eeee herkesin kendi evladı tabiiama bizde anamızın evledıyız ezdirmeyin kendinizi kızlar
ben kayınvalide olmucam, olursam eğer, kendi kaynanamdan beter olurum biliyom..
Kaynana Semra olurum.....
Elletmicem kızımı kimseciklere..
Ben şahsen ezdirmiyorum...
Yapıyorum istediklerini de, ağzım da durmuyo....
Allah razı olsun,eşim de bu konuda hep beni destekler...
bak ben kayinvalideme gecen ay hamile oldugumu aciklayinca..hemen cinsiyet ogrenmeye bende gelicem dedi..simdi cumartesi doktora gidicegimi soyleyemiyorum..cunku esimle ben ogrenmek istiyoruz..ona da seni goturemem biz esimle gidicez de diyemiyorum..of ya benimde sıkıntım bu..sonra gittik deyince ask olsun beni niye cagirmadiniz dicek..icim gidicek..ne yapsam bilmiyorum..
Ben şahsen ezdirmiyorum...
Yapıyorum istediklerini de, ağzım da durmuyo....
Allah razı olsun,eşim de bu konuda hep beni destekler...
benimki oğluna aşık bi tip. bariz bi şekilde diğer çocuklarından ayırıyor. o salaklar da bu duruma eyvallah etmiş ve gayet hoş karşılayan tipler. benim kaynana zannediyoki yeryüzünde tek çocuğun seven kendisi. tek güzel çocukları kendisininkiler. bi enteresan zavallıvalla haline gülersiniz.. bana diyoki banyoya önce sen gir banyo ısınsın sonra oğlum girsin öle bi enteresan
Allah yavrularımızıda bizide iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.kızlar bi de ben 2 kere kaynana olucam.acaba nasıl olurum?
bak ben kayinvalideme gecen ay hamile oldugumu aciklayinca..hemen cinsiyet ogrenmeye bende gelicem dedi..simdi cumartesi doktora gidicegimi soyleyemiyorum..cunku esimle ben ogrenmek istiyoruz..ona da seni goturemem biz esimle gidicez de diyemiyorum..of ya benimde sıkıntım bu..sonra gittik deyince ask olsun beni niye cagirmadiniz dicek..icim gidicek..ne yapsam bilmiyorum..
benimki oğluna aşık bi tip. bariz bi şekilde diğer çocuklarından ayırıyor. o salaklar da bu duruma eyvallah etmiş ve gayet hoş karşılayan tipler. benim kaynana zannediyoki yeryüzünde tek çocuğun seven kendisi. tek güzel çocukları kendisininkiler. bi enteresan zavallıvalla haline gülersiniz.. bana diyoki banyoya önce sen gir banyo ısınsın sonra oğlum girsin öle bi enteresan
benimki oğluna aşık bi tip. Bariz bi şekilde diğer çocuklarından ayırıyor. O salaklar da bu duruma eyvallah etmiş ve gayet hoş karşılayan tipler. Benim kaynana zannediyoki yeryüzünde tek çocuğun seven kendisi. Tek güzel çocukları kendisininkiler. Bi enteresan zavallıValla haline gülersiniz.. Bana diyoki banyoya önce sen gir banyo ısınsın sonra oğlum girsin öle bi enteresan
ben varya oyarım öyle kaynanayı. çok biliyosa önce banyoua kendi girsin sonra oğlunu yıkasın gerizekalıı
ay öldüm gülmektennnnnnnnn :)))))))))
benim kayinvalidem de onur a diyoki selda yi bi uzersen hakkimi helal etmemmm..
bazen gelicek mesela onur iste mesaiye kalcak diyorum..e olsun ben seni gormeye geliyom..ozledim duramam bir gece daha diyooooo :)))))))))
Valla merhametli insanlar hep iyi olurlar gibi geliyo...
Eminim sende çok iyi bi kayınvalide olursun...Hm onlar gelin olmucak ki, kızın olacak...
Herkes o gözle baksa hiç sorun olmaz aslında...
sende çok anne biliyorsun demek biraz orta yolu bulmak lazm. Nasıl alıştırırsan öyle gider sonra en ufak bişeyde aaaaaa senden beklemezdim derler. O yüzden herşey kararında. Benide çok seviyorlardı ne oldu. ?? S..rip gittiler.. Ay bakın zaten sinirliyim ağzımı bozdunuz yaa
ben varya oyarım öyle kaynanayı. çok biliyosa önce banyoua kendi girsin sonra oğlunu yıkasın gerizekalıı
ewet canim cok cok haklisin..simdi stres oldum..ya bugun ya yarin derse doktorun ne zaman diye..onur diyoki diceksin ki anne daha 5 ay var biz seni gotururuz sonra..ama ilk cinsiyeti esimle birlikte ogrenmek istiyoruz..bunda ne var diyo..
ewet canim cok cok haklisin..simdi stres oldum..ya bugun ya yarin derse doktorun ne zaman diye..onur diyoki diceksin ki anne daha 5 ay var biz seni gotururuz sonra..ama ilk cinsiyeti esimle birlikte ogrenmek istiyoruz..bunda ne var diyo..
Benim kaynana da aynen şöyle söyler,
Siz durun önce ben gireyim banyoya,günısıdaki su soğumasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?