2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel kız,adam seninle ve bebişiyle ilgileniyor işte...Evhamlanıyr sizin için...Keşke benim kociş de öyle olsa....Ağrım var diyorum, yat geçer o diyor...

gitmek istiyorum ama bakalım kısmet ona zaman kalırsa..

Git git, osmana ağlayacağına ona gülersin...Duru da güldün diye sevinir de tekmeler belki..

kızınlamı gittin bende götürsem olurmu ki . hafta sonuda anneme bırakınca kadının tatilini çalıyormuşuım gibi oluyor hiç özeli olamıyor yazık

Valla ikisine de biz kızımla gittik.çoluk çocuk kaynıyordu sinema zaten. öyle pek açık espri yok zaten olanları da Aslı anlıycak yaşta değil zaten anlamıyor... Bence onu da götür.

kızlar kilo durumları nasıl gidiyo.. ben 5.aya bugün girdim.. 4.5 kilodayım.. inşallah 10-11 le tamamlarım

geçmişi oku annem geçmişi
hergün kilo konuşmak yasaklandı burda.
topiği kapattırmayın len bana
açmayın kilo konusunu
dün konuştruk bitti gitti bugun yok kilo felan:)))))))))))))

asabiye ye bağlandımm
:))))))))))))))))))

bende aksam ona ole dedım benım basım agrıdıgında gıt baska odada dur benı duyma ozaman bıde senı cekmıyım dedım:)

ben bu zamana kadar 3,5 kilo aldım

Valla Ege den korkuyorum yazarken ama benimde 4,5- 5 falan oldu herhalde ama bence 10-11 i geçeriz böyle giderse. Son aylarda çok kilo alınıyor çünkü.. .zaten bebekler şimdi sanayağı kadar, doğuma yakın 3 kilo falan olcaklar. Sırf kan basıncından dolayı bile 1,5 kilo alırmış hamileler, siz hesap edin artık.

yaaa ege cok korkuyomus bısı olcak dıye ama hastaneye gıtsem napcakk bana...
valla cnm haklısında aslındaaa
e haklıyım tabi ayol aaaa korkar tabikide..

duru nun tekmiklerine kurban olayım.. ne sadist kadınlarız yaa. tekme yemek için can atıyoruz..

Valla ikisine de biz kızımla gittik.çoluk çocuk kaynıyordu sinema zaten. öyle pek açık espri yok zaten olanları da Aslı anlıycak yaşta değil zaten anlamıyor... Bence onu da götür.
oo süper ozaman annemde sevinir hiç değilse

Valla korkulur senden kızzzzzz:26::26::26:

Kız benim göbüş indi yaaa,ben de ona uyuz oluyorum...Baksana, eskiden böyle miydi...

heheheh bilmiodummm.. oki anlaştıkkk

kızlar kilo durumları nasıl gidiyo.. ben 5.aya bugün girdim.. 4.5 kilodayım.. inşallah 10-11 le tamamlarım
ayy yapmayın yaaa kahvaltı yapıcam şimdi
daha dün konuştuk kiloları çok aldım evet kabul ediyorum ama yapacak bişey yok yani

evet egecim yaa bu kilo konusunu senle benden başka kimse açmasın lütfen gücüme gidiyor cidden kafama çok takıyorum ama elimden gelen başka bişey yok

anaaaaaaaaa kuzummm kız benım gobek senı gectıııı bu ne bole azcıkkk:)):)::):)
kuzu sanırım ıcındekı mıyom kayboldu hehehehhe:)

Ya kusuyorum ben yine sürekli, doktora da söylüyorum olabilir diyor...
Benim kızıp gitmediğim ilk doktorum, vücudun kabullenemedi bebeği demişti, eninde sonunda paşa paşa kabullenecek de bu ara göbek falan kalmadı...İlk zaman ne biçimdi, hatta resim eklemiştim de herkes maşallah falan demişti....

takma yee sadece bebeği düşün ve yee yapacak bişey yok. ilaç içiyoruz demir ilacı normalde aldırır zaten. napalım doğumda 7 kilo gidiyor zaten kalan sağlar bizimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…