kızlarrr gunaydınn bgn benımde hıc keyfım yok gozlerımın ıcı yanıo aksam esımle tartıstık o benden daha paranoyak oldu yaa. adama basım agrıyo dıorum hade gıdelım hastaneye dıo.ya dıorum ben agrı kesıcı kullanmak ıstemıyorum ne hastanesı bana hastanede napcaklarr
sımdıde dıe gozun yanıosa gıt doktora halaaa:)
dedım sen benı sınır ettın ondan gozum yanıo
gitmek istiyorum ama bakalım kısmet ona zaman kalırsa..
kızınlamı gittin bende götürsem olurmu ki . hafta sonuda anneme bırakınca kadının tatilini çalıyormuşuım gibi oluyor hiç özeli olamıyor yazık
kızlar kilo durumları nasıl gidiyo.. ben 5.aya bugün girdim.. 4.5 kilodayım.. inşallah 10-11 le tamamlarım
kalifiye eleman seni. bi bizi beyenmediler a.. satıyım.. ne yapsak beyenmiyorlar..
akıllı olun aklınıızı alırım heeeeeeeeeee:)))))))))))))
bende aksam ona ole dedım benım basım agrıdıgında gıt baska odada dur benı duyma ozaman bıde senı cekmıyım dedım:)Ne güzel kız,adam seninle ve bebişiyle ilgileniyor işte...Evhamlanıyr sizin için...Keşke benim kociş de öyle olsa....Ağrım var diyorum, yat geçer o diyor...
Git git, osmana ağlayacağına ona gülersin...Duru da güldün diye sevinir de tekmeler belki..
ben bu zamana kadar 3,5 kilo aldım
e haklıyım tabi ayol aaaa korkar tabikide..yaaa ege cok korkuyomus bısı olcak dıyeama hastaneye gıtsem napcakk bana...
valla cnm haklısında aslındaaa
duru nun tekmiklerine kurban olayım.. ne sadist kadınlarız yaa. tekme yemek için can atıyoruz..Ne güzel kız,adam seninle ve bebişiyle ilgileniyor işte...Evhamlanıyr sizin için...Keşke benim kociş de öyle olsa....Ağrım var diyorum, yat geçer o diyor...
Git git, osmana ağlayacağına ona gülersin...Duru da güldün diye sevinir de tekmeler belki..
oo süper ozaman annemde sevinir hiç değilseValla ikisine de biz kızımla gittik.çoluk çocuk kaynıyordu sinema zaten. öyle pek açık espri yok zaten olanları da Aslı anlıycak yaşta değil zaten anlamıyor... Bence onu da götür.
Valla korkulur senden kızzzzzz:26::26::26:
hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı. geçmiş olsun geçer inşallah... baş ağrın belki gözüne vurmuştur.
geçmişi oku annem geçmişi
hergün kilo konuşmak yasaklandı burda.
topiği kapattırmayın len bana
açmayın kilo konusunu
dün konuştruk bitti gitti bugun yok kilo felan:)))))))))))))
asabiye ye bağlandımm
:))))))))))))))))))
açmayın kilo konusunu
asabiye ye bağlandımm
açmayın kilo konusunu
asabiye ye bağlandımm
Kız benim göbüş indi yaaa,ben de ona uyuz oluyorum...Baksana, eskiden böyle miydi...
Eki Görüntüle 125421
aksam ağladım ya bıde basagrıısndan ondan heralde cnmm..
offf bgn herkes mutsuzz
ayy yapmayın yaaa kahvaltı yapıcam şimdikızlar kilo durumları nasıl gidiyo.. ben 5.aya bugün girdim.. 4.5 kilodayım.. inşallah 10-11 le tamamlarım
açmayın kilo konusunu
asabiye ye bağlandımm
kuzu öykü kız ya artık genişlersin önce karnın ileri doğru gider sonra yayılır. normaldir..Kız benim göbüş indi yaaa,ben de ona uyuz oluyorum...Baksana, eskiden böyle miydi...
Eki Görüntüle 125421
heheheh bilmiodummm.. oki anlaştıkkk
anaaaaaaaaa kuzummm kız benım gobek senı gectıııı bu ne bole azcıkkk:)):)::):)
kuzu sanırım ıcındekı mıyom kayboldu hehehehhe:)
ayy yapmayın yaaa kahvaltı yapıcam şimdi
daha dün konuştuk kiloları çok aldım evet kabul ediyorum ama yapacak bişey yok yani
evet egecim yaa bu kilo konusunu senle benden başka kimse açmasın lütfen gücüme gidiyor cidden kafama çok takıyorum ama elimden gelen başka bişey yok
bugün uzun yürüyüş yapmıycam çok soğuk sadece anneme kadar yüyüyüp gelicembiraz yürüyüp geleyim ben de. hava güneşli ama soğuk değildir inşallah..
kuzu küçülmüş hakikaten ya da sen kilo almışın ondan göbüş küçük görünüyorKız benim göbüş indi yaaa,ben de ona uyuz oluyorum...Baksana, eskiden böyle miydi...
Eki Görüntüle 125421
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?