2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bılıom senın gobegını demek senınkı bırden cıktı egenın dedıgı gıbı yayılma asamasında suan??
kuzu pekı hala kasınıyomuusn
ben bgn krem aldım anam 70 mılyon nası surerım bılmem artık:)

Annnammmm iki dakkka bakmıyorum 3 sayfa yazıyosunuz yetişmek mümkün değil size.
Patronum geldi yine bu adam delirtecek beni.

Valla ben istemedim kızlar zorla yaptılar. Zaten aynı anda çalışıyorum. Kızlar dalga geçiyor benle yapışıcan masana. şirketi sen kurtarıcan diye :)))

akıllı olun aklınıızı alırım heeeeeeeeeee:)))))))))))))

Annnaaaam bana kabadayı diyene bak sen hele :)))))

yok yok değiliz ben açıldım yani kendi adıma. şükür hepimiz iyiyiz sağlıımız yerinde..
endişelenecek durum yok..
sabah kötü oluyorum afyonum patlıyor sonra

Desene senin afyon patlamadan ben çıkıyom :))))))
Sinirlendirmeyin arkadaşımı kilo muhabbeti yok.

Valla kaşınmanın çözümünü buldum, çıtçıtlı atlet giyiyorum...Atletin üstünden kaşımak zevkli olmuyor, o yüzden vazgeçtim....Alttan çıtçıtını açmaya da üşeniyorum...Kaşımıyorum o yüzden....
Valla ben krem falan almadım da, bebe yağı sürüyordum kaşınırken şimdi onu da sürmüyorum,aklıma geldi akşam gidince süreyim bari...

Yok çok da genişlemeyeyim de,aldığım kilo da gitmesin....Yayılıyor demek ki...

19.haftada göbek düzleşirmiş, bende de geçen hafta oldu ya moralim bozuldu da doktora gittim. karnım baya bi sivrilmiş gibiydi şimdi normal kıyafet giysem kimse anlamaz hamile olduğumu zaten benim hamilelikten önce de göbeğim vardı, söylemesem anlaşılmaz. internette de webanne de mi ne okudum ordada yazıyor, göbek düzleşir diye, merak etme yani..

benim cildimde çok kuru, normalde de öyleydi. her duşta bebeyağı sürüyorum çok iyi geliyor, tavsiye ederim. hemde ıslak sürünce daha etkili oluyor. göğüslere de sürün kızlar onlar da çatlıyor..

kız sen bugun fazla kaldın..
ayrılanmadın demi. asıl bu saatden sonra bir kaynatıyor bunlar.30sayfa hergün.
hergün kilo konuşulur mu yaa. adam hasta etmeyin
ipek korktu zaten tamam tamam dedi.:))))))))))

ayy ıyı cocum valla kasınmamak ıcın cnm.banada ecz dedı badem yagı ve bebeyagı sur arada kullan bunu basedemessın dıye:)
bende ole yapıcam

Yok merak etmiyorum da, görümcem de hamile 2 aylık..Karnı davul gibi oldu,ama önceden de kiloluydu...Ben 5. ayın içindeyim, o daha 9 haftalık herkes bana diyor,sen diyet yapacam diye bişey yemiyorsun herhalde, cılız bi bebeğin olacak, biraz üzülüyorum...Ama görümcem hiç kusmuyor, bulanmıyor, bi de bütün gün evde yatıyor, kocası aşçı yemekleri o getiriyor, bu hiçbişey yapmıyor..Kilo da alıyor...Biraz ona moralim bozuluyor ama, lafımı da esirgemiyom, 40 kilo da alsan doğurcağın 3 kilo, konuşup durma diye...

ben de bebek yağı sürüyorum şimdilik. arkadaşım aktarda bi karışım yaptırmış tüylenme falan da olmamış, ondan alayım diye düşünüyorum doktoruma danışcam önce..
ayy 10 gün sonra bebişimi görcem inşallah :)))büyümüştür benim tatlı bıcırığım.. gösterirse cinsiyetini de öğrenirim inş.

ohh maşallah hanfendi yattığı yerde tabi kilo alır bakalım bebeğe faydası var mı o kiloların.. iyi demişsin kız aferin ben böyle durumlarda öylece kalıyorum sonra keşke şunu deseydim keşke bunu deseydim

kız sen bugun fazla kaldın..
ayrılanmadın demi. asıl bu saatden sonra bir kaynatıyor bunlar.30sayfa hergün.
hergün kilo konuşulur mu yaa. adam hasta etmeyin
ipek korktu zaten tamam tamam dedi.:))))))))))

:)))))) korkutma kızları. Bugün asabiyet tavan yaptı bizde.
Zaten tam çıkıyorum diycektim. Çok kaldım gerçektende saat 12 olmuş.
Kilo muhabbeti yapmadan kaynatın tamam mı kızlar :)))
Ben müsadenizi ister hepinizi kocaman kucaklarım canlarım.
Sizi çok seviyorum.
Kendinize iyi bakın.
Yarın sabah güzel haberlerle bomba gibi buluşalım

nazar degdı komsum bana. dun ark dedı nası hormonların super hıcbı degısıklık yok demıstım:):):):)

ya öyle ulu orta konuşursan olacağı bu, bundan sonra bana danışmadan konuşma sen ablacım
Valla bende öyle korkuyorum ki hafta sonu eşimin abisi geldi eşininde bebeği olmuyor çok uğraşıyorlar, her sorduklarında çok kötüyüm dedim. Çok zor geçiyor yatıyorum falan dedim, ona rağmen çok ağır geldiler bana dün bütün gün hasta gibiydim. iyi halinden bahsetme canım benim. bazı insanların istemeselerde nazarı değer.

Büyümüştür tabi annesi, hem gösterir artık cinsiyetini...Valla tüylenme bende oluyor, önceden hç tüy yoktu, şimdi ince ince tüyler var göbeğimin üzerinde, inşallah sende olmaz..

Derim valla, hazırcevaplığım vardır..Ama yine de içten içe de üzülüyorum, ben bebeğime bakamıyormuşum gibi davranılmasına....Ne badireler atlattık biz, tutunduk birbirimize, yattığımız yerden doğurmucaz...Ama ben biliyom,Allah nasip ederse burdan da yazarım size, onun bebe benimkinden zayıf doğacak...
Gerçi sağlıklı sıhhatli olsunlar da...Kaç kilo olursa olsun...

de kız bence de, keşke ben de diyebilsem. ben de eşimin bişey demesinden çekiniyorum, eşime bişey demelerinden de çekiniyorum.
görümcem okulla ilgili işi için ankaraya gelecek, kayınvalideme diyorum anne siz de gelin, hem bebeği beraber görürüz hem de seni de doktoruma götürürüm muayene eder,sağol vs dedi. sonra eşime bunları demiş bi de demiş ki beni çağırıyor babanı çağırmıyor. eşim de bunu söylüyo bana, espri yapıyormuşş annesi. o ne demek dedim, herkesi ayrı ayrı mı çağırıyoruz.. illet oldum.. iyilik yaramıyor yaa..bak aklıma geldi sinir oldum hee :))) neyse espriyle ben de bundan sonra bolca espri yapıcam görür onlar..

Nazara ben de inanırım...Evden çıkarken 3 felak, 3 nas suresi okurum, Allaha emanetiz derim çıkarım...Bişey olmaz Allahın izniyle..Zaten bu dualar nazar için okunuyor, nazar değeceğine inandığınız durumlarda okuyun kızlar, hiç olmazsa psikolojik olarak rahat hissedersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…