aksam ağladım ya bıde basagrıısndan ondan heralde cnmm..
offf bgn herkes mutsuzz
Ya kusuyorum ben yine sürekli, doktora da söylüyorum olabilir diyor...
Benim kızıp gitmediğim ilk doktorum, vücudun kabullenemedi bebeği demişti, eninde sonunda paşa paşa kabullenecek de bu ara göbek falan kalmadı...İlk zaman ne biçimdi, hatta resim eklemiştim de herkes maşallah falan demişti....
kuzu öykü kız ya artık genişlersin önce karnın ileri doğru gider sonra yayılır. normaldir..
benimde öyle oldu. düğme kapanmazdı paltoda şimdi kapanıyor
Canım üzme kendini boşver, hormonlardan dolayı ne deseler batıyor eşlerimizin ama geçicek bunlar merak etme..
kuzu küçülmüş hakikaten ya da sen kilo almışın ondan göbüş küçük görünüyor
İnşallah hepsi de nasipli kısmetli olurlar....
Valla bişey yapamaz patron siz işinizi yaptıktan sonra gerisine ne karışacak...Hele seninki hiç bişey yapamaz, zaten geceleri bile çalışıyorsun saatleri çok uzun,gece yarısı mı süsleneceksin, yap gitsin...
akıllı olun aklınıızı alırım heeeeeeeeeee:)))))))))))))
yok yok değiliz ben açıldım yani kendi adıma. şükür hepimiz iyiyiz sağlıımız yerinde..
endişelenecek durum yok..
sabah kötü oluyorum afyonum patlıyor sonra
ya bılıom senın gobegını demek senınkı bırden cıktı egenın dedıgı gıbı yayılma asamasında suan??
kuzu pekı hala kasınıyomuusn
ben bgn krem aldım anam 70 mılyon nası surerım bılmem artık:)
Yok çok da genişlemeyeyim de,aldığım kilo da gitmesin....Yayılıyor demek ki...
Valla kaşınmanın çözümünü buldum, çıtçıtlı atlet giyiyorum...Atletin üstünden kaşımak zevkli olmuyor, o yüzden vazgeçtim....Alttan çıtçıtını açmaya da üşeniyorum...Kaşımıyorum o yüzden....
Valla ben krem falan almadım da, bebe yağı sürüyordum kaşınırken şimdi onu da sürmüyorum,aklıma geldi akşam gidince süreyim bari...
Annnammmm iki dakkka bakmıyorum 3 sayfa yazıyosunuz yetişmek mümkün değil size.
Patronum geldi yine bu adam delirtecek beni.
Valla ben istemedim kızlar zorla yaptılar. Zaten aynı anda çalışıyorum. Kızlar dalga geçiyor benle yapışıcan masana. şirketi sen kurtarıcan diye :)))
Annnaaaam bana kabadayı diyene bak sen hele :)))))
Desene senin afyon patlamadan ben çıkıyom :))))))
Sinirlendirmeyin arkadaşımı kilo muhabbeti yok.
Valla kaşınmanın çözümünü buldum, çıtçıtlı atlet giyiyorum...Atletin üstünden kaşımak zevkli olmuyor, o yüzden vazgeçtim....Alttan çıtçıtını açmaya da üşeniyorum...Kaşımıyorum o yüzden....
Valla ben krem falan almadım da, bebe yağı sürüyordum kaşınırken şimdi onu da sürmüyorum,aklıma geldi akşam gidince süreyim bari...
19.haftada göbek düzleşirmiş, bende de geçen hafta oldu ya moralim bozuldu da doktora gittim. karnım baya bi sivrilmiş gibiydi şimdi normal kıyafet giysem kimse anlamaz hamile olduğumu zaten benim hamilelikten önce de göbeğim vardı, söylemesem anlaşılmaz. internette de webanne de mi ne okudum ordada yazıyor, göbek düzleşir diye, merak etme yani..
Yok merak etmiyorum da, görümcem de hamile 2 aylık..Karnı davul gibi oldu,ama önceden de kiloluydu...Ben 5. ayın içindeyim, o daha 9 haftalık herkes bana diyor,sen diyet yapacam diye bişey yemiyorsun herhalde, cılız bi bebeğin olacak, biraz üzülüyorum...Ama görümcem hiç kusmuyor, bulanmıyor, bi de bütün gün evde yatıyor, kocası aşçı yemekleri o getiriyor, bu hiçbişey yapmıyor..Kilo da alıyor...Biraz ona moralim bozuluyor ama, lafımı da esirgemiyom, 40 kilo da alsan doğurcağın 3 kilo, konuşup durma diye...
kız sen bugun fazla kaldın..
ayrılanmadın demi. asıl bu saatden sonra bir kaynatıyor bunlar.30sayfa hergün.
hergün kilo konuşulur mu yaa. adam hasta etmeyin
ipek korktu zaten tamam tamam dedi.:))))))))))
nazar degdı komsum bana. dun ark dedı nası hormonların super hıcbı degısıklık yok demıstım:):):):)
ben de bebek yağı sürüyorum şimdilik. arkadaşım aktarda bi karışım yaptırmış tüylenme falan da olmamış, ondan alayım diye düşünüyorum doktoruma danışcam önce..
ayy 10 gün sonra bebişimi görcem inşallah :)))büyümüştür benim tatlı bıcırığım.. gösterirse cinsiyetini de öğrenirim inş.
ohh maşallah hanfendi yattığı yerde tabi kilo alır bakalım bebeğe faydası var mı o kiloların.. iyi demişsin kız aferin ben böyle durumlarda öylece kalıyorum sonra keşke şunu deseydim keşke bunu deseydim
Derim valla, hazırcevaplığım vardır..Ama yine de içten içe de üzülüyorum, ben bebeğime bakamıyormuşum gibi davranılmasına....Ne badireler atlattık biz, tutunduk birbirimize, yattığımız yerden doğurmucaz...Ama ben biliyom,Allah nasip ederse burdan da yazarım size, onun bebe benimkinden zayıf doğacak...
Gerçi sağlıklı sıhhatli olsunlar da...Kaç kilo olursa olsun...
ya öyle ulu orta konuşursan olacağı bu, bundan sonra bana danışmadan konuşma sen ablacım
Valla bende öyle korkuyorum ki hafta sonu eşimin abisi geldi eşininde bebeği olmuyor çok uğraşıyorlar, her sorduklarında çok kötüyüm dedim. Çok zor geçiyor yatıyorum falan dedim, ona rağmen çok ağır geldiler bana dün bütün gün hasta gibiydim. iyi halinden bahsetme canım benim. bazı insanların istemeselerde nazarı değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?