2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben burdayım, bi yandan çalışıyorum, bi yandan da bişeyler yazan olursa cevap yazıyorum..
Çalışanlar bu saatte dağılıyor, birazdan akşam grubu gelir..Yakamoz falan gece kuşu,akşam giriyor...

evt anladım canım, bende buralardayım.. bi giriyorum bi çıkıyorum... konuşmak güzel oluyor , insan ihtiyaç duyuyor

Aaa,güle güle kullanın..
Nasıl aldınız, park yatak mı, karyola mı, beşik mi...
Satıcı hangisi kullanışlı falan bişeyler anlattı mı...

park yatak canım.internntten alldık oğlumunda park yatağı var çok memnunuz heryere götürebilliyoruz büyüdğünde düşme problemi yok kafasını çarpıp acıtma sıkıntısı yok 5-6 yaşllarına gelldiklrinde oda takımı almayı düşünüyorum bide gardırop allcaz

bende duydum ve gordum cok avantajlı mınıcık cantası var okadar guzelkı alt degısme yerı bıle var bıberon suluk ıslak mendıl yerı var ustunde de pilli sarkı solıyen ayıcıklar ve en ıyısı su: kızlar cocuk ayaklanmaya basladıgı an yatagı alta ındırebılıyoruz bende ondan alcam cok hos bıse

Güle güle kullansın minik kuş...
Bana da park yatak en mantıklısı gibi geliyor, özellikle dar evlerde, katla kaldır olayı çok kullanışlı...
Oğlumun da var demişsin, onu kız kullansa olmuyor mu, oğlun kullanıyor mu küçük mü...Bi tane daha almışsın ya, ondan sordum...
Memnun olduğunuz şeyleri siz yazınca ilk çocuğu olacak olanlar ona göre hareket ediyoruz biz..İyi oluyor bizim için..

Valla benim de içime en sinen o şimdilik...
Bakalım zaman ne gösterecek...

canım oğlum 15 aylık henüz:) diğer yataktan düşer deli yatıyor oyüzden ikiledk park yatağı kullanan biri ollarak şiddetle tavsiye edrim diğer yataklardan alan arkadaşlrm var pişmanlar

evet canım oğğlum şuan alt katında yatıyor düşme probllmi yok hem müziğğiyle uyuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…